• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Arkadaşlar rota virüsün 2. dozunu yaptıran var mı?Biz dün 4. ayımızı doldurduk ama bayram tatili nedeni ile 4. ay aşılarımız için sağlık ocağı 22sinde çağırdı.Rota virüsü aynı gün mü yaptırdınız diğer aşılardan sonra?Ben p.tesi bir de drdan randevu alayım rota virüs aşısını da yaptırayım diyorum.Siz nasıl yaptınız?

selam arkadaşlar bayra dolasıyla pek giremedim bursadan ablamlar geldi gezdik dolaştık iyi geçti tatilimiz umarım herkezin iyi geçmiştir yarında yoğum bir gün olacak pazar mertin doğum günü yarın kuaför işlerim var :12:

Merhaba krikitos.Siz yaptırdınız mı rota virüs aşısını?Rota virüsü aynı gün mü yaptırdınız diğer aşılardan sonra yani 2. dozu da?(İki aylıkken ilk dozu diğer aşılarla aynı gün yapılmıştı bizim.)

herkesler hala bayram gezmelerinde galiba kimsecikler yok

eşim uyudu oglumu zor bela uyuttum yine yarın ki yemeğimi yaptım şimdi ocakta pişiyor

gelip size bakayım dedim

selam kızlar geçmiş bayramınızı kutlamak istedim uzun zaman oldu girememiştim forma bazı değişiklikler olmuş ne güzel de olmuş
hepinize ailenizle mutlu huzurlu nice bayramlarrrr

Cnm ben 2. dozu yaptırdım aynı ılk dozdakı gıbı dıger asılarla aynı anda olması gerekıyor . Doktoruma ozellıkle sormustum bu sekılde oluyırmus .

evet eski hali daha iyiydi gerçekten
kim aktif kim site dışında belli olmuyo ve her sayfayı açtığımda forumun ilk sayfası çıkıyo :((

günaydın arkadaşlar

sitenin en son halini beğendim gözüm pembe tonlarına alışmış diğeri çok farklı gelmişti şimdi iyi olmuş bence kolaylaşmışta bazı şeyler ama beğendim butonu mu kalkmış yine bulamadım onu :68: ben kahvaltıya kaçtım kızlar öpüyorum herkezi

sezencim benim rota ile diğer aşılar beraber yapıldı zaten ağızdan verildiği için bişi olcağını sanmam merttede hep beraber yapılıyordu

merhaba kızlar...
izmirde hava çok güzel eşimi bekliyorum markete kadar indi.güneşten istifade dışarı çıkıcaz.sizlere bakmak istedim.akşama tekrar uğramaya çalışırım.öpüyorum herkesi.herkese iyi haftasonları diliyorum...:16:

Primera ve Krikitos sağolun cevapladığınız için.Biz de aynı gün yaptıracağız randevu alacağım p.tesi dr. için.

nasılsınız şekerler...takip ediyorum ama çok katılamıyorum benim canavar oldu tam cnavar..bayramdan önceki perşembe günü kolunu yaktı pansumana gidiyoruz sürekli...biraz geçmeye başladı yaramazlıkta 1 numerooo..keyifler nasıl bayramınız kutlu olsun canlar :34:

günaydın kızlar
havuç suyu çıkarmaya çalışıyorum :) cam rende dedi dr. ama olmuyoooo

canım cam rendede rendele yarım havucu sonra temiz bir tülbentin arasına koy sık suyunu öyle çıkarabilirsin ancak ben öyle yapıyorum :)

Son düzenleme:
Ek gıdaya havuç suyu ile mi başladınız?Bizim de p.tesi dr. randevumuz var.Bakalım ek gıdaya geçeceğiz hayırlısıyla:)

merhabalar,kuzularım 180 cc içmeye başladılar..ama kilolarında fazla bir değişiklik yok..Almina sıpası alt dudağını emmeyi pek seviyor :)) parmak emmekten daha kolay sanırım..Pratik hatun :D

Back
X