Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çınar ımın sağ alt dişinin tepesi göründü..çok huysuz(
bi garip yaaaa aynı durum bende de var ..
duzeldi artik galiba
dr hergun mu yuruyuse cik dedi, bana oyle zor geliyorki hergun puseti disari cikar sonra cocugu cikar zaten havalrda soguk oksurugu hic kesilmiyor
evet canım yağmurda olsa bu çocuk hergün hava alcak dedi...
ya inan bana da zor geliyor bebeği giydir arabaya koy
zaten bebe arabasında çok yanlış seçim yapmısım dünyanında parasını verdim,eşek yükü ağırlıgında((((çok zor oluyor..
slm kızlar...
canım özel bir nedeni varmı hergün dışarı çıkarmanın doktor ne dedi. bizim arabamız hafif ama yokuş çıkarken kol kası yaptım seni düşünemiyorum.
evet canım yağmurda olsa bu çocuk hergün hava alcak dedi...
ya inan bana da zor geliyor bebeği giydir arabaya koy
zaten bebe arabasında çok yanlış seçim yapmısım dünyanında parasını verdim,eşek yükü ağırlıgında((((çok zor oluyor..
bebis seviyormu arabayla dolasmayi benim ki yatirinca kiyametleri kopariyor oturmak zorunda kaliyorum, bazilari da simdiden oturtmak iyi degil ozellikle erkek bebekler icin diyorlar
meraba kızlar bugün sıkıntılıyım babamı hastaneye yatırdılar annem de başında biz oğluşla yanlızız biraz morale ihtiyacım var
yaa kızlar boşwerin adet olup nnapcaksınız ben doğumdan sonra 40 gün boyunca adet oldum sonra 20 gün sonra 1 hafta sonra tekrar sonra 15 gün falan filan sürekli oluyorum karnımı hala şiş bişiy farketmiyooo yanii keşke bende olmasam sizin gibii :)
çok geçmiş olsun canım Allah şifasını wersin..
olmaz belki canı yatmak istemedi sana kızdı heralde annesi hemen kötü düşünme