Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde doğumdan sonra canım hep tatlı çekiyor ama dişlerim de ağrımaya başladı doğumdan sonra![]()
büyükler derler ya hep bir çocuk bir diş..diye inanki doğru..ben doğumdan sonra soluğu diş dr.unda aldım..kaplama köprü çekim yapılmadık şey kalmadı..ve hala bir tanesi ağrıyoo:18:
iyi geceler hanımlar kızım canıma okudu bu gece,çok huysuz dün doktora götürdüm diş çıkarıyormuş,kulağını koparacak nerdeyse çekerken
bende aşırı şekilde tatlı yiyorum yemezsem sanki ölecekmişim gibi
yakında kapıdan sığamıycam o olcak bi gün bi çığlık duyarsanız bi kapı arasında sıkışıp kalmışımdır kesin![]()
Sevgili fizzy doğumu nerede yaptın ben üniversite hastanesinde.
geçmiş olsun fizzy ihmal etmiyorsun ne güzel, bebişlere bakabilmek için sağlıklı olmamız gerekiyor.
canım ben 3 aylıkken vermişitm 10 cc 4 çay kaşıgıda o kadar eder.hiç bir ters etkisini görmedim ben.bişi olmaz.ama sne yinede çok vermekızlar bu arada birkaç gündür elma yalatıyordum kızıma. tadını sevdi gibi,suyunu sıkıp vereyim dedim.
1 çay kaşığı ile başlayacaktım ama daha istedi ve ağladı vermeyince. ben de 4-5 kaşık verdim. fazla gelmez dimi başlangıç için?
sağol canım.tansiyonum düşükmş bide kan değerim düşükmüş.hayırlısı herşeyingeçmiş olsun canım inşallah önemli birşey değildir.
orası öyle canım.
ben de hayırlısı neyse o olsun dedim zaten.
bence biraz da şimdi bir de çocuğu var gidemez bir yere diye düşünüyo...
4-5 çay kaşığı birşey değil ki.
yarım çaybardağı etmez bile.
laylaylom geçmiş olsun endişe etme kendine dikkat et sen çok zayıflamışsın bebekte çok yoruyor tansiyonun düşüyor işte halsizlikten kendine iyi bakki bengiye bak ondan sonra. bengiye maşallah. baharın boyu bu ay uzamamış 63 de kaldı. ama 10 günde 300 gram almış buda beni sevindirdi.
canım bizde bugün doktora gidicez.önceden çok stres yapardım üşüdümü üşüycekmi hasta olmasın diye.kızımı üst üste giydiririrdim ter içinde kalırdı.şimdi o kadar korkmuyorum ben korkunca bunu ona yansıtıyorum.çoçugumu çok sıkı giydirip terletiyorum dün akşam 6 gibi hava alsın diye aldım bime gittim.o kadar hoşuna gittiki kendi kendien konuşuyor yolda:))
ama bazı insnaları anlamıyorum.ben bekarken olsun evliyken olsun hiç ufak çoçuk gçrsem bebek yani.elimi sürmem uzakdan bile sevmeye çekinirim.annesi nazar degdirmem den korkar mikro kaptırmamdan korkar diye.sonra bir laf söyler hem karşımdaki istemez bunu hem ben.bime gittim kadının biri kızımın elini tutuyor habire.ben çekiyorum o tutuyor.ağzındada bir sakız konuşuyor tükürüklerindne ben yıkancaktım nerdeyse.sinir oldum.ama bişide diyemem kırmakdan çok korkarı başkalarının yanında rencide etmek istemem.neyse çaktırmadan geri tuttum çoçugu o yaklaşıyor ben uzaklaştırıyorum..keşke herkez bazı konularda daha anlayışlı olsa
slm arkadaşlar umarım herkesler iidir yatmadan bi akiim dedim napıyosunuz
biz bugün dışarı çıkıcaktık hava kapalı olduğu için izmirde aradada yağmur atıştırdı hafif çıkmadık
akşam 8 de babamız gelince bi sa liğine foruma mothercare we zara kids e gittik geldik oda yetti bi geçmişe göz atıyım bakalım siz neler yapmışsınız
walla ben dedim mothercare de kadının biri elini uzattı idil ime;lütfen dokunmayın dedim.ellerim temiz yeni sabunladım dedi olsun dokunmayın lütfen dedim.sonraaaa aradan bi 15 dk falan geçti alışwerşimizi yaptık ödememizi yaptık kasada geldi yanıma içine oturmuş demekki 'pardon ben hekimim lütfen böle yapmayın bebeğinizin bağışıklık sistemini çökertirsiniz dedi' insanların elleri temizmi kirlimi bilmiyorum bebeğime dokundurtmadığım içinmi çökücek bağışıklık sistemi dedim baktıl halaaaa konuşuyo ama kadının tipi bi garip hekim falanda değildi bence.aman neyse ne dokunma işte![]()
allahtan emio yoksa oturduğum yerden kalkamam herhaldebende yemegi yiyip uzerine tatli birsey yemezsem doymuyorum gerci ben oldum olasi tatliyi severim ama simdi kendimi hic engelleyemiyorum, emziriyor olmama ve gun icinde asiri yorulmama bagliyorum malum oglum bende hic enerji birakmiyor.Sende emziriyor musun yoksa mamayla mi besliyorsun?
Elleri temizmil de orada bır kumaça bıle dokunsa pislenmis oluyor . Ne garip insanlar var yaa ben bıle elımle yuzune az dokunuyorum dudaklarıma opuyorum kokluyorum genel de . Ellerım pıslenmistir diye .
Ben neredeyse her haftasonu oradayım yaa : ))) Belki bir gün karşıasırız . H & M acıldı oraya cok guzel seyler var hem de fıyatları dıgerlerine gore cook uygun . Ben ıkı tane bacakları acık tulum aldım bır de mont cook uygun fıyatı cnm tavsıye ederım ugramanı
Slm kızlar,
Bu akşam bi aptallık yaptım,
Okuldaki arkadaşlarla güne girdim,
3-4 yaşlarında 5 çocuklu bi ortamda rüzgarı uyttum bi odada bıraktım,
Bu bıcırıkların sesiyle uyanmış ve ağlamaya başlamış ben gürültüden duymayınca,
ağlamalar resmen çığlığa dönüşmüştü yanına vardığımda,
öyle bir bağırıyorduki gözünden de nasıl yaşlar gelmiş,
Ben de başladım onunla ağlamaya,
Nasıl duyamadım diye,
Kapısını kapatmasam bu sefer çocuklar yanına gider de zarar verir diye korkmuştum,
Hemen sarıldım öptüm kokladım emzirdim,
Ama nasıl içini çeke çeke ağlıyordu,
Hemen babamızı aradık kalktık,
Bir daha da tövbe bu kadar bol çocuklu bir ortama girmem,
Hele de uyku saatlerinde.