• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

canım dört aydan sonra ben hiç atyağımda sallamaz oldum..küçükken anneannesi hep sallıyordu.alışmıştı.şimdi kendi kendine uyuyor.zamanla düzene giriyorlar yanii.çıkardığı seslerde harikadır..bayılıyorum onların cıvıltısına.
ben her seferinde kameraya çekim diyorum ama o her kamerayı gördüğünde donup kalıyo sinir ediyo beni.:25:

ayy hadi yüklede ben sonra bakayım.bnm 1 ve 3 numaraalrım uyandı..gelir bakarım birazdan ben çok meraklıyım elişine.
gerçi bayram için yapiim dedim başladım yarım kaldı:27: eski performansım kalmamışş

kızlar günaydın:)
almina ile dün konuştuk.
başka bir topikte birşeyler olmuş o yüzden banlanmış malesef.
ne kadar süre olduğunu bilmiyodu.
ama ismini vermek istemeyen izleyici olarak takip ediyo bzleri:)):40:

süresiz olması çok saçma ama .benim bildigim her sitede belli bir süre olur.bunu banlanan kişiye bildirmeleri gerekir.inş çok değildir.

laylaylom anam çok tatlı olmuş bu bant tabi senin kuzunun başında birbaşka güzel... yiyorum onu ben annesi müsadenle...

çakır sabah migrostan alışveriş yaptım kocam ilkeyle uyurken.
birini gördüm sana benzettim bebek arabası da vardı.
sen olsaydın gelip merhaba ben selva derdim diye düşündüm.
çok enteresan olurdu di mi?

laylaylom anam çok tatlı olmuş bu bant tabi senin kuzunun başında birbaşka güzel... yiyorum onu ben annesi müsadenle...

aa süper olmuş ya bayıldım.
nasıl yaptın bana da öğret:))
canım öğretirim tabi bir saatini almaz.tığ kullanmayı biliyormusun.eğer tığ biliyorsan çok basit.

sağol canım.dün yaptım canım sıkıldı:))

canım özellikle başına su gelince çok uyuz oluyolar.benim tavsiyem var :))
geçen bnayoda kucamda yıkadım eşimde su döktü ağlamadı.

bide ben küvet almıştım çok sert artık kullanmıyorum şimdi leğen aldım yumuşak kafasının altınada bişiler koyuyorum hem suda oynuyor hemde hoşuan gidiyor.sadece başını yıkarken biraz sorun çıkarabilir.oda suyu az az dökünce bişi yapmaz heralde

biz kafasını kuaförlerde arkaya doğru yıkarlar ya öyle yıkıyoruz. şampuanla köpürtüyorum sonra hafif geriye eğip duruluyorum, en son yüzü yıkıyorum. normalde yüzü ıslanmıyor. kızımda lıştı böyle seviyor :)

herkese merhabaabu aradaa

merhba canım
o baş arka olayını denim canım.bizimki en çok başda sorun çıkarıyor.gerisi güllük gülastınlık

kızlar günaydın sabahtan berri oglumla ugraşıyorum önceden uykusu gelince anlardım yatagına koyardım uyurdu dün akşamdan berri yatagına koyunça bas bas bagırıyor ne yapmam lazım ayakta falanda sallamak istemiyorum :18:

laylaylomeline sağlık..bayıldım ilk fırsatta yapiim..gülü yaparken zorlanacağımı düşünüyorum ama..:50:

Back
X