• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

geçmişi anca bitirdim, şimdide zeynep hn. kucağımda durmuyor. kaçıyorum o yüzden. öptüm sizi güzel annelerrr:16:

slm kızlarr
bugün günüm var
misafirlerimi beklerken süt sağıyorum
oğluşum uyuyo şimdi
yorucu bir gün beni bekliyo
geçmişe bakamadım herkes iyidir inş.
öpüyorum hepinizi

çakır sabah migrostan alışveriş yaptım kocam ilkeyle uyurken.
birini gördüm sana benzettim bebek arabası da vardı.
sen olsaydın gelip merhaba ben selva derdim diye düşündüm.
çok enteresan olurdu di mi?

aaa keşke olsa ne güzel olurdu...

selam kıslarrrrrrrrrr nasılsınız bakem ben yine işyerindeyim ve çok yoğunum :(((

bugün 7 de babamızı gönderdik ana kız 11e kadar uyuduk uzun zamandır uykumu alamıyordum bu çok iyi geldi banada.

laylaylom benginin bandı çok güzel olmuş ellerine sağlık

yasmin mevlüdünüzü Allah kabul etsin.

merhaba kızlar nabersinizzz bakalım..
ay 1-2 gündür fazla giremiyorum..eski sayfaları da okumaya vaktim yok.
umarım herkes iyidir.:8:

bugün 7 de babamızı gönderdik ana kız 11e kadar uyuduk uzun zamandır uykumu alamıyordum bu çok iyi geldi banada.

laylaylom benginin bandı çok güzel olmuş ellerine sağlık

yasmin mevlüdünüzü Allah kabul etsin.
sağol canım
merhaba kızlar nabersinizzz bakalım..
ay 1-2 gündür fazla giremiyorum..eski sayfaları da okumaya vaktim yok.
umarım herkes iyidir.:8:

merhaba deniz.cnaım ben kend adıma iyiyim.şimdi kızımı uyuttum dahada iyi oldum.sabahdan beri uykusu var cebeleşiyor uyumamak için

Aynen bende anlamıyorum bazı insanları. Çok gocunmuyorum bebeğimi mikroplara alışsın emzirirken korunur diye düşünüyorum ama fazla samimi olundumu hoşlanmıyorum. Özellkle izinsiz dokunudumu vb. En son sıcaklarda deniz kenarına gitmiştik. oğlum bebek arabasındaydı bende kıyafetlerini çıkarttım kısa kollu badisiyle güneşlensin istedim.hemen yanımdaydı arkamı döndüm eşyalarını yerleştirmek için. bir baktım bir kadın almış kucağına kaç aylık bu diye soruyor. :53: aldım elinden siz kimsiniz dedim. çocuk doktoruyum ben maşallah tosun diyor yan masadada arkadaşları.iyi tamamda bu benim çocuğumu izinsiz yerinden almanı ve hakkında yorum yapma hakkını vermez sana. yani tamam insanlar sevmek istiyor düşünemiyorlar belki nasıl davranılmalı fakat bilen birisi böyle yapmamalı. üstelik ben gördüğümde badisinin çıtçıtlarını açıyordu çıkart sıcak hava diye. annesi benim ben karar veririm sıcakmı soğukmu. inanın gocunmuyorum hatta o gün beline kadarda denize soktum ama tamamen yabancı biri nasıl alır arabasından. birde herkes çocuk bakım uzmanı ona sinir oluyorum..şurup krem öneriyorlar..ya alerjisi varsa değil mi? en masum meyveleri tattırırken düşünüuyoruz uzun uzun erkenmi die..nasıl ilaç vb önerebiliyorlar hayret... :44: :30:

ya benim oglum da kac gundur oyle agliyor kulagini cekistirip duruyor biliyorum uykusu var, ama yatirinca kiyametleri kopariyor kaldirinca da uykusuzluktan agliyor ne yapacagimi sasirdim.

bebeklerin büyüme atakları oluyormuş. googleda arayıınca haftaları görüyorsunuz..o haftalar huysuzluk vb yapıyorlar :39: bende hep tuttu o dönemler..başka biri paylaştımı bilmiyorum o nedenle uzunca yazmayayım şimdi dedim..googleda aratıb..bebeklere büyüme atakları :emir_bebek::90:

Aynen bende anlamıyorum bazı insanları. Çok gocunmuyorum bebeğimi mikroplara alışsın emzirirken korunur diye düşünüyorum ama fazla samimi olundumu hoşlanmıyorum. Özellkle izinsiz dokunudumu vb. En son sıcaklarda deniz kenarına gitmiştik. oğlum bebek arabasındaydı bende kıyafetlerini çıkarttım kısa kollu badisiyle güneşlensin istedim.hemen yanımdaydı arkamı döndüm eşyalarını yerleştirmek için. bir baktım bir kadın almış kucağına kaç aylık bu diye soruyor. :53: aldım elinden siz kimsiniz dedim. çocuk doktoruyum ben maşallah tosun diyor yan masadada arkadaşları.iyi tamamda bu benim çocuğumu izinsiz yerinden almanı ve hakkında yorum yapma hakkını vermez sana. yani tamam insanlar sevmek istiyor düşünemiyorlar belki nasıl davranılmalı fakat bilen birisi böyle yapmamalı. üstelik ben gördüğümde badisinin çıtçıtlarını açıyordu çıkart sıcak hava diye. annesi benim ben karar veririm sıcakmı soğukmu. inanın gocunmuyorum hatta o gün beline kadarda denize soktum ama tamamen yabancı biri nasıl alır arabasından. birde herkes çocuk bakım uzmanı ona sinir oluyorum..şurup krem öneriyorlar..ya alerjisi varsa değil mi? en masum meyveleri tattırırken düşünüuyoruz uzun uzun erkenmi die..nasıl ilaç vb önerebiliyorlar hayret... :44: :30:

o kadın iyce kafayı yemiş.çok haklısın canım

tamamen haklısın..
doktor diye izinsiz kucağına alma hakkını kim vermiş ona? deli midir nedir?ben olsam bozardım kadını..:51:

RKYONG

Canım ben yağızı doğduğu günden beri biberonla besliyorum.

Sütümü sağıp veriyorum.Emmedi sıpam.

İlk zamanlar medela kullandım.

Geçen gün makinam bozuldu.Eşim apar topar makina almaya gitti,oradaki bayanlar lansinoh tavsiye etmişler.İki göğüsü aynı anda sağabiliyorsun.

15 dk.sağıyorum okadar memnunumki,şiddetle tavsiye ederim canım.İnan sütümü arttırdı.Medelayla 30 cc sağıyordum şimdi 90 cc sağıyorum.

İlk 2 dk.göğsü uyarıyor sonra sağmaya başlıyor.Ben çok memnun kaldım.

Son düzenleme:

Yuh ya kadına bak.DR.diye sanki çocuğu izinsiz kucağına alma özgürlüğü var.
o kadar kötü zamana geldikki arkanı dönmen bile tehlike artık.

kızlar günaydın sabahtan berri oglumla ugraşıyorum önceden uykusu gelince anlardım yatagına koyardım uyurdu dün akşamdan berri yatagına koyunça bas bas bagırıyor ne yapmam lazım ayakta falanda sallamak istemiyorum :18:

Canım büyüyorlar artık...Eskisi gibi koyunca hemen uyumuyorlar.

Yağız artık 5,5 aylık oldu.Uykusu var ama uyumamak için direniyor.Üstünü tekmeyelerek açıyor,yattığı yerde dönmeye çalışıyor.Uyutmak işkence gibi artık.

arkadaşlar bişey sorucam benim kızımda çok sıçrama var, en ufak bir öksürük sesine bile sıçrıyor herşeyden korkuyor, bu sizin bebeklerde oluyormu yoksa doktora gittiğimde bi sorayım

Back
X