• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

çorba patateslı veya pirinçli ise katılaşması normal.aşırı gaz sancı olmadıysa ve eskı sıklığında yapıosa takma bence.

ben hep önlük takıyorum canım..
bıktım kıyafet değiştirmekten..her taraf salya..
ben oğlumda hiç salya yaşamadım..salyasız çıkardı dişlerini 8 aylıkken..
kız da salya olayı farklı geliyor şimdi..

kulak çekiştirme bizde de var..
5 parmak da ağzının içinde..nerdeyse bileğe kadar sokmaya çalışıyor aklı sıra :)
öğürüyor bazen..

denizcim aynen valla..Önlük takıyorum ama önlüğü çekiştirmeye başladılar,rahatsız oluyorlar önlükten sanırım..hem 5 parmak ağızda hem öğürüyorlar hem de önlüğü de yemeye çalışıyorlar..:1:

Son düzenleme:
sıpacıklarım da uyudu nihayet,ben de az sonra yatarım..iyi geceler hepinize..:16:

günaydın arkadaşlar az önce sağlık ocağından geldim. 2 tane aşı yaptılar boy 65 cm kilo 6500 2 ayda sadece 1 kg almış bebeğim. üzüldüm baya :((, doymuyor demekki, ben çalışan bir anneyim,mama ağırlıklı besliyoruz,

Üff yazdığım mesaj gitmemiş

Günaydın arkadaşlar:71:
Güncecim 1-2 gündür normal kullandığımız aptamil 1 mamasına 1-2 ölçek aptamil 2 ilave ediyoruz..İştahları açıldı sıpalarımınçç:nazar:

Günaydın kızlaaar.
Nasıınız.
Bizim sıpacığın da aşıları bugün,
öğleden sonra gisicez bakalım.

Üff yazdığım mesaj gitmemiş

Günaydın arkadaşlar:71:
Güncecim 1-2 gündür normal kullandığımız aptamil 1 mamasına 1-2 ölçek aptamil 2 ilave ediyoruz..İştahları açıldı sıpalarımınçç:nazar:

hero beby1 kullanıyorum mama olarak bende meyve püresi çorba gibi çeşitli gıdalara başladım bide diğer mama ile karışık kullanmaya başlayım inş. faydalı olur

merhaba kızlar

sonunda istanbulda bir alerji doktoru buldum büyük ihitmalle bu akşam istanbula gideceğim ama nasıl gideceğim bilmiyorum

eşim çalışıyo beni bırakamaz bende ehliyet yok araba kullanamam büyük ihtimalle otobüsle tek başıma gideceğim

hafta sonu eşim istanbula gelecek o zamana kadar kalırım herelde

buradan gitmesi sorun değil otobüsler kapının önünden geçiyor ama otogardan bahçelievlere gitmek mesele artık babam gelir alır

bu arada kuzeyin sırtında kızarıklıklar çıktı çok fena birde ufak ufak uçları var kesin alerjisi var bu çocuğun çnkü sütümü sağmadığım zamanlarda mama verdim ve kızarıklıklaroı arttı

kızlar yaa ben şu 5 aylık oldu 6. aya girdi :) işinden bişe anlamıyorummm ...
şimdi benm bebiş 1 temmuzda doğduu hangi ayın gelişim cetveline bakcem

merhaba kızlar

sonunda istanbulda bir alerji doktoru buldum büyük ihitmalle bu akşam istanbula gideceğim ama nasıl gideceğim bilmiyorum

eşim çalışıyo beni bırakamaz bende ehliyet yok araba kullanamam büyük ihtimalle otobüsle tek başıma gideceğim

hafta sonu eşim istanbula gelecek o zamana kadar kalırım herelde

buradan gitmesi sorun değil otobüsler kapının önünden geçiyor ama otogardan bahçelievlere gitmek mesele artık babam gelir alır

bu arada kuzeyin sırtında kızarıklıklar çıktı çok fena birde ufak ufak uçları var kesin alerjisi var bu çocuğun çnkü sütümü sağmadığım zamanlarda mama verdim ve kızarıklıklaroı arttı

Geçmiş olsun canım,
Üzüldüm şimdi,
İnşallah büyük bişey çıkmaz.
İstanbula gitmek zor olucak sizin için otobüsle,Allah kolaylık versin.

kızlar yaa ben şu 5 aylık oldu 6. aya girdi :) işinden bişe anlamıyorummm ...
şimdi benm bebiş 1 temmuzda doğduu hangi ayın gelişim cetveline bakcem

canım cetvelde yazan kilolar mesela ayın sonunda ulaşması gereken kilo

yapabildikleri zaten yuvarlak şekilde anlatılıyor o ay içinde yapması gerekir diye algılıyorum ben

pek anlatamadım ama neyse

Back
X