• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

yaaaaa çıldırmak üzereyim uyumuyooorrrr kaç gündür mahveti beni ev kendinden geçmiş durumda çalışıyorum yemek yokk sütüm yokk 2 gündür dışardan dürüm yiyorum öğlenleri akşam kahvaltılık yapamadım bugün hiç sütüm olmadı çok mutsuzummm eşim 12 saat çalışıyo manevi olarak bitmş durumdayım

yaaaaa çıldırmak üzereyim uyumuyooorrrr kaç gündür mahveti beni ev kendinden geçmiş durumda çalışıyorum yemek yokk sütüm yokk 2 gündür dışardan dürüm yiyorum öğlenleri akşam kahvaltılık yapamadım bugün hiç sütüm olmadı çok mutsuzummm eşim 12 saat çalışıyo manevi olarak bitmş durumdayım

böyle zamanlarda yalnız kalmakta ayrı bir işkence haline geliyor, bilirim. Allah kolaylık versin canım, düzgün yemek yiyemiyosan fındık ceviz badem gibi şeyler ye, bol bol su iç bari sütün için.

Benımkı de uyudu kızlar ve saclarını kestik çok ağladı yavrum benım hıc kıyamadım babası kestı makınayla sesınden fılan korktu herhalde . Keltoş oldu benım oglusum

canım biz geçen sene sinbo nunkini almıştık hamile kaldığımda. çok fazla kullanmama rağmen tık demedi alet. hem diğer markalara göre de çok uygundu fiyatı. çok memnunum ben. meyveleri bütün bütün atabiliyosun. çok pratik.

sinbonunki güzel gerçekten.arkadaşım da çok memnundu.
bende mulinex var,hiç güzel sıkmıyor. parçalarının temizliği de çok zor.

böyle zamanlarda yalnız kalmakta ayrı bir işkence haline geliyor, bilirim. Allah kolaylık versin canım, düzgün yemek yiyemiyosan fındık ceviz badem gibi şeyler ye, bol bol su iç bari sütün için.

yediğim zaman sütüm nasıl bol direkt yememle alakalı olunca ve bebeğim aç kalınca kendimi suçluyorum psikoloji fln kalmadı bazen biyerlere kaçmak istiyorummm çok kötüyüm bu ara çookkkkkk

sinbonunki güzel gerçekten.arkadaşım da çok memnundu.
bende mulinex var,hiç güzel sıkmıyor. parçalarının temizliği de çok zor.

Mulinex ınce uzun olan mı gecenlerde gormustum 60 ytl ye bende onu almayı dusunuyordum ıyı degıl mı yani Sinbo mu alsam ki

Benımkı de uyudu kızlar ve saclarını kestik çok ağladı yavrum benım hıc kıyamadım babası kestı makınayla sesınden fılan korktu herhalde . Keltoş oldu benım oglusum

ayy nasıl kestiniz kız
ben kıyamıyorum bıngıldak kapanmadığı için :((
resimlerini eklede bakalım keltoşa :))

canım benim evinin sıcaklığı iyiyse banyo yaptırsan sonrasında güzel uyuyorlar. benim eşimde vardiyalı çalışıyor o gece evde olmadığında daha bir zorlanıyorum sanki seni anlıyorum. allah kolaylık ve sabır versin canım. düzenli beslenme ve dinlenme olmayınca sütte azalır yokmu kimsen 2 günlüğüne yanına gelsin ferahlarsın canım.

Back
X