• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar ben doğumdan beri prima kullanıyordum..
çok merak ettim molfix aldım ve çok memnun kaldım. fiyat olarakta bana daha uygun...

Ben de prima kullanıyorum ve 4 numaraya gectım 9 / 2o kg arası cok da memnunum . Artık bacaklarını sıkmıyor rahat rahat hem de dısarı sızdırmıyor .

iyi geceler kızlar...
abi kardeeş anca uyudular direk buraya geldm azcık kafa dinleyeyim dimi ama:)
nasılsınz sizler bugün?

iyiyiz biz valla. kızım vakti ile uyudu. kocam maç izliyor bende burda takılıyorum ve bu nedenle mutluyum :21:
sen nasılsın, kuzucukların nasıl?

babamız nöbette bu gece ama kuzucuklar pek bi kudurdular bu akşam.zar zor ikna ettik abimizi uyumaya,ecrin de şimdi yattı gece uykusuna.aslında ikisi de 21.30 itibariyle geçiş yapıolardı uyku moduna ama bu gece bi gariplik vardı.gülüşüp durdular benm de hoşuma gitti.anneleri ve kuzucukları kudurduk:9:

bu arada alminacımm karşılamadık geldin geleli.hoşgeldin gülüm aramıza.seni aramızda görmek çok güzel. meleklerinle seni çok öpüyorum cnm:16:

kızım doğuştan kel. kazımaya kalksak kazıcak bişi yok :60:
canım bizimkinin arkasında yok .önünde iki tel komik oluyor.ya kel olsun ya saçlı bence :))
barış kötü :((
bugün antibiyotiğe başladık
sanırım bu gece sabahlıycaz

geçmiş olsun canım barışa.Allah acil şifalar versin.kıyamam ya ufacık bebekler.senin içinde zor olur o öyle hastayken insanın ağlıyası geliyor böle durumlarda

keçi boynuzu pekmezinin bebeklere zararları ile ilgili birşeyler arıyorum nette..Ama bulamadım..Aksine keçi boynuzu pekmezli tarif var...

Bebekler İçin Keçiboynuzu Pekmezli Un Helvası

Back
X