Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay nickim değişmiş bile :))))))))))
Ben hayat_77
sonradan yapmıştır diye düşündüm aslında ama kurumuş fln olunca sanki bayadır bezi değişmemiş gibiydi bu arada kızlar gecenin bu saatinde dışarı çıktık sıpa uyumadı bizde arabayla dolaştırdık hemen uyudu yaa bu arabanın hikmeti nedir hakkaten evde kullanmak için araba süsü verilmiş bi beşik fln yapsalardı nolurdu sankiii![]()
aaa aramıza hoşgeldin,yeni arkadaş gelmiş![]()
![]()
slm güzel anneler.nasılsınız ben hala oğlumun uykusunu düzene sokamadım.gündüz iyi ama gece uyutamıyorum.işede başladım çok zorlanıyorum.uykusuz uykusuz işe gidiyorum ..umarım tez zamanda düzelir..
canım ben bazan altını alıyorum ,15 dak sonra tekrar bezlerini kakalamış oluyorlar..yani bazan o kadar kısa süre içinde üst üste kaka yapmış olabileceği aklıma gelmiyor,2 saat sonra baktığımda kakası bezine yapışmış,kurumuş olabiliyor....
aynı durumdayım burda bi arkadaş doktorunun önerisini aktarmıştı bebekleri saat 16 dan 19 a kadar uyutmayın çünkü bu esnada olan uyku gece uykusuna eşdeğermiş bizimki 3-4 gündür 17 de yatıyor ve gece uyumuyoo yarından itibaren o saatte yatırmamaya gayret edeceğim bakalım ( kimin kazanacağı belli de yinede şansımı deneyim :) )