• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Sağol selvacım..Benim tompik oğlumda dönemedi henüz ancak yan yatırırsam dönüyor ama zoraki, pek hoşuna gitmiyor sinir oluyor başlıyor ağlamaya..:95:

ilke de 8de uyuyo ama öyle deliksiz hiç uyumadık en az 6-7 kere uyanıp emiyo.bazen kendiliğinden hemen dalıyo ama bazen de pışpışlamak kucakta gezdirerek uyutmak vs. gerekiyo..
yani hiç öyle uzun süreli ve deliksiz uyumuyoruz biz doğduğundan beri...

ya bende uyanmasından yakınmıyorumda düzenli olan uykunun bozulması düşündürüyor beni bazı uzmanlar gece uyandığında 1 kere bile beslerseniz her gece o saatte uyanmak isteyecektir sakın almayın kucağınıza diyorlar doğru herhalde yada artık süt onu tutmuyor muhallebi falanmı versem acaba büyüdükçe mideleri kolay hazmediyor herhalde

o zman akşamm uyanınca mamasını ver yatırr...
tabi dişleri acıyorsada o yuzdende uynaır sık sık

merhaba kızlar ben ancak böyle arada bir yazabiliyorum
benim kızım 2.5 aylıkken sırtüstünden yüzüstüne dönmeye başladı ancak yüzüstünden sırtüstüne dönemiyo
dönünce yüzüstüde durmuyo ağlıo ben çeviriyorum o dönüp ağlıo ben çeviriyorum o dönüp ağlıo hiç vazgeçmio
ben de ek besin henüz vermedim emziriyorum ve mama (bebek sütü) veriyorum çünkü artık doymuyor dün yoğurt mayalayıp verdim ama sevmedi galiba :5:

[ı]selva bızımkıleerrr çok hantalmış annem baksana 2.5 aylıkken donmuş maşallah [/ı]

Yaa bugün Rüzgar bıraktığım sütten sadece 75 cc içmiş:((
Ben 12de geldim eve,
O zamanda çok az emdi,
sabah 2 kere uyumuş,
Şimdide 1:30da uyudu saat 4 ama hala uyanmadı,
Mızmız ağlıyo göz kapalıyken aldım gazını çıkardım devam ediyor,
Korkuyorum yaa ne oluyor bu bıdığa,
2. diş de çıkmış ondan mıdır acaba?

Kızlar merhabalar...
Bugünlerde biraz canım sıkkın..Abimin eşide hamileydi 5 aylık şuanda ama başından beri sorunlu bir hamilelik geçiriyor.2 aylıkken hastanede yatmıştı şimdi yine pazar gününden beri hastanede...cumartesi gecesi suyu gelmiş..Yattığı hastane fakülte hastanesine sevketti sabah daha yeni yatışlarını yapmışlar şok olduk boş küvezleri yokmuş çocuk doğarsa naparız diyorlarmış...Kahrolduk kendi doktoruda bebeğin alınmasından yana ciğerleri ve beyni gelişmeyebilir anneyi riske atabilir diyor..Yengemde ağlıyor haliyle nasıl izin vereyim bebeğim karnımda kıpırdıyor kalbi atıyor diyor..Çookz zor bir durum kızlar dualarına ihtiyacımız var...

Allah şifa versin canım inşallah anne de bebek de sağ salim birbirlerine kavuşurlar...

Kızlar merhabalar...
Bugünlerde biraz canım sıkkın..Abimin eşide hamileydi 5 aylık şuanda ama başından beri sorunlu bir hamilelik geçiriyor.2 aylıkken hastanede yatmıştı şimdi yine pazar gününden beri hastanede...cumartesi gecesi suyu gelmiş..Yattığı hastane fakülte hastanesine sevketti sabah daha yeni yatışlarını yapmışlar şok olduk boş küvezleri yokmuş çocuk doğarsa naparız diyorlarmış...Kahrolduk kendi doktoruda bebeğin alınmasından yana ciğerleri ve beyni gelişmeyebilir anneyi riske atabilir diyor..Yengemde ağlıyor haliyle nasıl izin vereyim bebeğim karnımda kıpırdıyor kalbi atıyor diyor..Çookz zor bir durum kızlar dualarına ihtiyacımız var...

Kızlar merhabalar...

Rabbim sabır ve şifa versin,
Allah yardımcısı olsun yengenle abinin,
Ne zor bir karar.

Kızlar merhabalar...

offfffff gerçekten cok zor bir durum... dualarım onunla...

selam kızlar...
ben kendimi aştım :37: :53: dün gece de deniz_güneş gördüm rüyamda. kızıyla birlikte bize iftara gelmişti :52: :52: :52:

Yaa Rüzgar hala uyanmadı korkmaya başladım ben uyandırsam mı?

Back
X