• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Bu arada bende kızıma sabahları bir tane cicibebe bir yumurta sarısının 8/1 ini biraz tuzsuz peynir ve 1 çay kaşığı üzüm pekmezini karıştırıp yediriyorum.Öğlenden sonra kayınvalidemde yoğurt yediriyor hergün taze mayalıyoruz kızım için.Akşamlarıda elma yada armut rendeliyorum.Gece uyutmadan öncede bir tatlı kaşığından pirinç unu pişiyorum işte ne kadar yerse...

Bu arada bende kızıma sabahları bir tane cicibebe bir yumurta sarısının 8/1 ini biraz tuzsuz peynir ve 1 çay kaşığı üzüm pekmezini karıştırıp yediriyorum.Öğlenden sonra kayınvalidemde yoğurt yediriyor hergün taze mayalıyoruz kızım için.Akşamlarıda elma yada armut rendeliyorum.Gece uyutmadan öncede bir tatlı kaşığından pirinç unu pişiyorum işte ne kadar yerse...

canım bu arada ne kadar anne sütü alıyor bebeğin

bu arada bende kızıma sabahları bir tane cicibebe bir yumurta sarısının 8/1 ini biraz tuzsuz peynir ve 1 çay kaşığı üzüm pekmezini karıştırıp yediriyorum.öğlenden sonra kayınvalidemde yoğurt yediriyor hergün taze mayalıyoruz kızım için.akşamlarıda elma yada armut rendeliyorum.gece uyutmadan öncede bir tatlı kaşığından pirinç unu pişiyorum işte ne kadar yerse...

cicibebeyi devam mamasıyla mı ıslatıyorsun? Yumurta haşlanmış değilmi?yoğurdu kutu sütüylemi yapıosun???

Ben çıkıyorum kızlar..Herkese hayırlı akşamlar ve güzel haftasonları diliyorum...Dualarınızı eksik etmeyin inş..

baharcım senin çorba tariginden yediriyorum şimdi kızıma..şarkı söyliye söyliye yiyor walla:92:

canım bu arada ne kadar anne sütü alıyor bebeğin

Sütümü hiç sağmadığım için bilmiyorum ki canım ne kadar anne sütü alıyor...İşte ben öğlenden sonra işe geliyorum o arada hep emiyor.Akşamda 7 de evde oluyorum sürekliemiyor ama miktarını bilmiyorum...

Patates havuç haşlıoz..suyunu süzüp irmik yada pirinçle pişiriyoruz..bazen sebzeli bazen sadce suyunu verıoz

Ben birde pirinci suda iyice ezilene kadar kaynatıyorum..pirinç bayağı koyu bir su bırakıyor.muhallebıden bıraz cıvık.o suyu yedırıyordum küçükken.şimdi pirincinide yediriyorum.

papatya canım hakkında hayırlısı olsun yengenin.
baharcım kuzeyin alerji olmamasına çok sevindim.bende çeşitli alerjik reaksiyonlar var ve yaşam kalitesini çok etkiliyo malesef.
bir arkadaşın bebeğine sağlık ocağındaki dr spastik olabilir demiş.
ben güvenmiyorum sağlık ocakğındaki drlara zaten pratisyen onlar.
ama bana da deseler öyle birşey heralde elim ayağım boşalırdı.
neyse ki birşeyi yokmuş yavru kuşun...

kızlar herobabynin gece mamasını almıştım dün yulaflı falan.
ondan mı bilmiyorum ama ilkenin ağzının kenarında minik kızarıklıklar var.
çok belli değil minik minik.
bir daha vermiyim di mi alerji falan yapmış olabilir mi?

canım ilgin için çook teşekkürler...Şuanda yengemde üniversitede yatıyor ama geç kalınmış daha önceki yattığı hastanede vakitçok kaybedildi..Hiçbir müdahale yapmadılar.Daha dün sevkettiler üniversite hastanesine.Oyüzden doktorlar ümitsizler bebekten.Susuz kalmış balık gibi düşünün diyorlar.Bugün heyet toplanıp karar vericeklerdi anneye ilaç verip bebeği anne karnında öldüreceklermiş.O verdikleri ilacın yarattığı kasılmalara dayanamayıp bebek ölüyormuş.Kahrolduk zaten hepimiz perişanız...Başka da yapacak birşey yok diyorlar.Bu sefer anneye zarar verceğinden bahsediyorlar.Yengemde bile bile nasıl ölmesine izin veririm diye ağlıyor..Hala kıpırdıyor canmı çekişiyor acaba yavrum diyor..Allahım kimselere yaşatmasın böyle birşeyi..Ne yapıcaz bizde şaşırdık...

canm benm çok zor bi durum allahım kimselere vermesn.
sizlere de sabır diliyorum gülüm yaaa.inan gözyaşlarımı tutamadm okurken.
allah o anneye sabır versn...

elifbetül ilk okuudmda çok kötü oldum.neyseki sonunda iyi haberi aldım.bu sağlık ocaklarında doktorlar iş olsun diye orda duruyorlar.ben her gittimde ordaki doktora baktırmamak için direniyorum.adam bakmıyor ki başdan savıyor.imza imzalayıp muyanene olmayabiliyormuşsun bir dahakine öyle yapcam.geçmiş olsun çok zor bir durum bende olsam senin yerinde aynı şekilde olurdum

bahar1 kuzeyin bişicigi çkmamasına çok sevindim.gözünüz aydın

bende bugün bengiyi kontrole götürdüm.geçen hafta gitmişitm bir hafta snra gel dmeişdi tekrar.kilosuan baktı.aynıymış kilo almıyor bu çoçuk mamayı artırcaz dedi.dedim zaten yeterince veriyorum uykuda bile kalkıyor veriyorum dedim..bundna sonra günde 6 kere 150 cc vercekmişim.kendimi suçlu hissettim ya.sanki ben aldırmıyorum bebege kilo.

güzincim hiç suçlu hissetme.
sen annesin bebeğin için en iyiyi en doğruyu istediğini ve yapmaya çalıştığını kendin de biliyosun.
çoğumuzun ilk bebeği hepimiz zaman zaman istemeden hatalar yapıyoruz.
1 hafta kilo almamasından birşey olmaz olsa ekstra huysuzluk yapardı, her zamanki halinde ise çok takma kafana...
bu hafta drun önerdiği gibi beslersin kilo alır bengi kuşu, üzme kendini:13:

elifbetül ilk okuudmda çok kötü oldum.neyseki sonunda iyi haberi aldım.bu sağlık ocaklarında doktorlar iş olsun diye orda duruyorlar.ben her gittimde ordaki doktora baktırmamak için direniyorum.adam bakmıyor ki başdan savıyor.imza imzalayıp muyanene olmayabiliyormuşsun bir dahakine öyle yapcam.geçmiş olsun çok zor bir durum bende olsam senin yerinde aynı şekilde olurdum

bahar1 kuzeyin bişicigi çkmamasına çok sevindim.gözünüz aydın

bende bugün bengiyi kontrole götürdüm.geçen hafta gitmişitm bir hafta snra gel dmeişdi tekrar.kilosuan baktı.aynıymış kilo almıyor bu çoçuk mamayı artırcaz dedi.dedim zaten yeterince veriyorum uykuda bile kalkıyor veriyorum dedim..bundna sonra günde 6 kere 150 cc vercekmişim.kendimi suçlu hissettim ya.sanki ben aldırmıyorum bebege kilo.

güzincim hiç suçlu hissetme.
sen annesin bebeğin için en iyiyi en doğruyu istediğini ve yapmaya çalıştığını kendin de biliyosun.
çoğumuzun ilk bebeği hepimiz zaman zaman istemeden hatalar yapıyoruz.
1 hafta kilo almamasından birşey olmaz olsa ekstra huysuzluk yapardı, her zamanki halinde ise çok takma kafana...
bu hafta drun önerdiği gibi beslersin kilo alır bengi kuşu, üzme kendini:13:

canım inanki yemese anlıcam.doktorada dedim yemesi güzel dedim.gerçekden nazar değmesin yemesi güzel.meyve suyu içiriyorum kaşık maması veriyorum.normal mama veriyorum.prinç unuda veriyorum.moralimi bozdu.

doktor bide elini kızımın ağzına soktu.yıkamadan şaşırdım bişi diyemedim.gelirkende otobusde kadınlar ya elini tutmyaya kalktılar ya yananı sıkıyor.hele biri otobusden iniyorum tutmuş yanaklarını.ya ben bide karşımdakini uyaramamda .çoçugumu çekiyorumm direk.aman ya bugün niyeyse uyuz oldum herkeze

papatya bu gibi durumlarda söylenecek pek birşey kalmıyorl yazıkki yapılabilecek tek şey dua etmek herşeyin hayırlısı Allah sabırlar versin mutlaka çokk zordur Rabbim kimseyi böyle imtihana çekmesin inş

Back
X