• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

aşısında veririler sağlık ocagında kan ilacı canım

kız bir kere koydu fotosunu o gün geri kaldırdı.aynen bende öle düşünüyordum.kızı çok tatlı maş.bide diyolardı yorumlardaannesinebenziyor falan diye.gerçekden çoçuklarından belli.

kız ilke ne kadar tatlı olmuş.gözlerini yenifark etiim.çok güzel rengi maş..değişmez bence artık rengi

ayy ayy pek bi havalara girdim kız bak şimdii:9:
yarın yine koyarım fotomu da görürsünz:)

saçlarım hala çok dökülüyor. kel kalcam diye korkmaya başladım. ne zaman normale döncek yaa :59:

güzincim benim annemin ananemin gözleri hep bu renk o yüzden kalır değişmez diyolar..
kkgm haber ver de biz de bakalım oğlun kızın çok güzel suratları kalemle çizilmiş gibi:)
froya benim de çok dökülüyo saçlarım bioxin şampuan iyi geliyomuş diye duydum...

aynen yaaa benm de çok dökülüyor saçlarım.yeni bi şampuan duydum onu denicem bakalım.kel kalmaktan korkar oldum yaaa....

güzincim benim annemin ananemin gözleri hep bu renk o yüzden kalır değişmez diyolar..
kkgm haber ver de biz de bakalım oğlun kızın çok güzel suratları kalemle çizilmiş gibi:)
froya benim de çok dökülüyo saçlarım bioxin şampuan iyi geliyomuş diye duydum...

yarın koyarm inş cnm.
msj atarım sana da bak diye.çok nadirdir koyuyorm face e ben resim.nazom merak etmişti öylelikle koymuştum geçende de...

ben kullandım ama bana pek etki etmedi bioxin yaaa...

eşim kullanıyordu bi ara,deniyim ben de iyi geliyorsa. sinir oluyorum saçlar tarakta kaldıkça. hele yerlerde ve kazağımda falan görünce acaip uyuz oluyorum.

saç dökülmesi konusunda şuan benimde felaket ama hamilelik döneminde dökülmeyi durdurmuştum yine denicem fırsat bulamıyorum bioblas şampuanımın içine 2-3 kapak çam terebentin katmıştım hatta abartıp birde saç kremine katmıştım faydasını gördüm tabi birde beslenmeye dikkat etmemiz gerekiyoo

çok teşk ediyorum cnm benimmm.sen de çok güzelsin :16:

ayy ayy pek bi havalara girdim kız bak şimdii:9:
yarın yine koyarım fotomu da görürsünz:)
rica ederim canım.koy kız bakarız haber verde.gerçi ben ara ara girip bir kontorl ediyorum

aynen yaaa benm de çok dökülüyor saçlarım.yeni bi şampuan duydum onu denicem bakalım.kel kalmaktan korkar oldum yaaa....
bende diycektim.saçlarımı kestirdim yine faydaetmedi.her yerde benim saçım ya.tutamla dökülüyor.kel mi kalacam ne.
kızlar bir de real marketlerde bebek ürünlerinin çoğunda kampanya var haberiniz olsun...

canım sağol haber verdin için.anneme giderse haftaya devam ediyor olursa şayet bakarım

kızlar bugün milupanın tahıllı bilmme ne li muhallebisini aldım.üzerinde ıkaynatılmış ılık suya 130 grama 6 yemek kaşıgı diyor çok deilmi ya.bide ben okumadna yaptım ilk attım soğuk suya kaynayana kadar karıştırdım.kullanan varmı aranızda doğrumu o ölçek acaba.doktor dedi ya çok yedir habire veriyorum patlatcam çoçugu hıçkırıp duruyor

saç dökülmesi konusunda şuan benimde felaket ama hamilelik döneminde dökülmeyi durdurmuştum yine denicem fırsat bulamıyorum bioblas şampuanımın içine 2-3 kapak çam terebentin katmıştım hatta abartıp birde saç kremine katmıştım faydasını gördüm tabi birde beslenmeye dikkat etmemiz gerekiyoo

hamilelikte benim de hiç dökülmüyordu. hormonlarla alakalıymış.

hamileyken hormonlar nedeniyle dökülmüyomuş
o zaman dökülmesi gereken günde ortalama 80-100 tel doğumdan 2-3 ay sonra toptan dökülüyomuş.
bende öyle bir azalma yok ama dökülme çok vahim...

bi ara ben de zeytinyağına sarmısak koyup saçlarıma sürmüştüm acaip faydasını gördüm.ama sonra hamile kalınca tiskindm kokusundan.şimdi bi de çocuklarla onu yapmak da lüks oldu.yapamıyorum yani.ama sarmısak saç kırana falan iyi gelirmiş saça da ii geliyo cidden..denedm ben tavsiye ederim...

ülker hero baby nin almış babası ecrine.150ml suya 4 yemek kaşığı koyuyorm ben ve maşallah çok severek yiyor.hatta zaman zaman ağlıyor maması bitince :nazar:

benim de saçlarım felaket ben de demir eksikliğine bağlayıp yeniden demir ilacı içmeye başlamıştım eleviti içiyo musunuz hala ben yeniden elevit ve ferro sanol duadenal ilaçlarına başladım kendi kendime. eleviti doktor 1 yıl iç demişti ama ben ihmal etmiştim demire de işte saçlarım yüzünden başladım.

alıntı yapmışım yazmayı unutmuşum.selva canım ne bilim ben annesi kahve gözlü olunca her bebegin gözü kahve rengi olcak gibi bir tabu var kafamda:)) bizim sülaledede var ama benzemedi .. kimse bize benzemtiyor kızımızı.eşimide bende esmerim ya.bengi hanım biraz beyazca oldu.herkez diyo hiç alakası yok.ilerde esmer olcak belki.illa esmermi olması lazım hem.annem bide ne dese begenirsiniz.çok korkuyordum diyo bebekde sizin gibi kara olcak diye ALlahdan olmadı diyo.bu çok tatlı diyo.annemden inciler işde.çok alem bir kadındır.bizi begenmiyor kanımca:52:

hmm ozaman hamilelikte zaten dökülmüyomuş mu oluyoo :1: şimdi çok çok kötü durumdayım ama yerine yenisi çıkar deniyor inş öyle olur

üstüste verme canım bence.
arada en az 2 saat olsun...
ben onu denemedim ama herobabyninki 150ml suya 4 yemek kaşığıydı.
ama öyle muhallebi kıvamında olmadı mamadan biraz daha katı oldu.
ben de biberonla verdim.
ya ilke kaşıkla hiçbirşey almıyo, sizler nasıl veriyosunuz?
oyalıyım dikkatini mi dağıtayım bilmiyorum, elmayı da sevmedi zaten...
ben o kadar obur bir bebekmişim ki annemle babam muhallebi yedirirken iki kaşık arka arkaya veriyolarmış.
ikinci gelene kadar ben bas bas bağırıyomuşum:52::52:
keşke ilke de öyle yese...

rica ederim canım.koy kız bakarız haber verde.gerçi ben ara ara girip bir kontorl ediyorum

bende diycektim.saçlarımı kestirdim yine faydaetmedi.her yerde benim saçım ya.tutamla dökülüyor.kel mi kalacam ne.

canım sağol haber verdin için.anneme giderse haftaya devam ediyor olursa şayet bakarım

kızlar bugün milupanın tahıllı bilmme ne li muhallebisini aldım.üzerinde ıkaynatılmış ılık suya 130 grama 6 yemek kaşıgı diyor çok deilmi ya.bide ben okumadna yaptım ilk attım soğuk suya kaynayana kadar karıştırdım.kullanan varmı aranızda doğrumu o ölçek acaba.doktor dedi ya çok yedir habire veriyorum patlatcam çoçugu hıçkırıp duruyor

doktor 6.ayda kan alcaz ona göre vercez demir ilacını dedi içime şimdiden çöktü sıkıntısı biz 12 gün kaldık hastanede hergün aldılar bebeğim cıyak cıyak bağırırdı ama o zaman küçüktü anlamıyodu şimdi nasıl tutçazz

Back
X