Sorma Esmacım yaa
Ben sana anlatırım
Başkasına anlatırım
Akıl veririm
KEndim hiç uygulayamam ama
Galiba artık bu adamla yaşaya yaşaya ben de sinirli bir insan oldum
Akşam bana tutturmuş
emzirmeyi bıraktığında sana psikolojini düzeltecek ilaçlar yazdırıcam
Her şeyin olumsuz tarafını görüyorsun diyor
Güleyim bari
Karşındaki insan lay lay lom olunca
Herşeyi senin üstüne yıkınca sen de herşeyi olumsuz görmez misin diyesim geldi ama cevap vermeme hakkımı kullandım.
canım sen bunaldın iyice galiba eşinin söylediği gibi herşeyi olumsuz görüyor olabilirsin.
senin eşinle aranızda bir ahenk var az çok bildiğim bu tabi. sana yardım eden bir eşin var arada yazıyorsun buraya. hakkını yeme adamcağızın.
sen tatilde git anneciğine bak dönüşte kendini daha iyi hissedeceksin...
helal olsun kız,,işte adamlara bazen böyle davranmak müstahak,,akıllanıyolar
benimkinin allahı var,,ütüsünü falan bazen kendi yapar,,bulaşık hariç evin tüm işlerinde yardımcı olmuştur bana,,yeterki tatlı dilli ol bana karşı diyoo,ozaman sen istemeden yardım ederim herşeyine diyoo
ama bende şu sinir vede bağırma huyu hiç ama hiç ortaya çıkmasa nede iyi olucak,,neyse bakalım..en son kavgamızın üstünden 1 hafta geçti şükür tantanamız bile olmadı,,iş bende bitiyomuş anladım,,adamı çileden çıkaranda benmişim
bağırmayınca güzel dille konuşup isteyince melek gibi oluyo aşkım ,,neyse allah bozmasın...sende az değilmişin haa
aslında bende biraz deliyim. hemen alev topuna dönerim, dönemsem eşime güzel güzel söylesem o da yapar. takıntılıyım kafayı taktım mı işin içinden kimse çıkamaz.
aman allah ağız tadınızı kaçırmasın. bende dün adet oldum kaç gündür gerginim. dün de eşim evdeydi baktım bir o koltuğa atıyor kendini bir o koltuğa bozuyorsun yastıkları düzgün otur diye çıkıştım. adam birşey demedi ama bana geliyorlar baktım aldım oğlumu avm ye gittim sen gelme biz yalnız gitmek istiyoruz yoksa kavga çıkacak dedim. o da dünden razı tabi.akşam geldim o da erkenden yattı kavgasız atlattık dünü.
şu birkaç günü kazasız balasız atlatırsak bir ay rahatız aslında.