• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

slm yenı anne adyları adetım 4 gun geçiyo dun kan tahlılınde ngatıf çıktı haftaya tekrrle dedı doktor geç dollenme olabılırmış bnm adetım duzenlıydı hep 28 . ve 29. gunlerde olurdum bugun 34. gunum çok endıselenıyorum bnde hamıle olmak ıstıyorum 2 eneden berı ugrasıyorum bana dua edın inşlh geç dollenmedır aranızda bole bı sorunu olan varsa bana yardım etsın lufteeen

Kendimi motive etmek için gebelik takvimi yaptım.3 hafta içinde belli olucak durumum.Haydi hayırlısı :Saruboceq::asigim::nazar:

hayırlısı canım
inşallah gebelik takvimi ve bu topic uğurlu gelir

ah ah bende temmuz annesi olabilecek miyim?*allahım banada nasip et

ınşallh olursun canım
aminnnn

katrem merhaba canım.adet günün için değerin kötü değil ama bhcg değerinin 48 saatte bir 2 katı artış göstermesi gerekli.ben Ağustos ayında adet günü yaptırdığım bhcg 108 di.sonra tekrarlamadım ama 5,5 haftalıkken düşük yaptım.bu yüzden benim de psikolojim iyi değil.ben perşembe günü gideceğim doktora.o zaman 5 haftalık olacağım inşallah.bu arada evde yapılan idrar testlerini tekrarladım.dün test çizgisi kontrol çizgisinden bile koyu çıktı.ama yine de kendimi kaptırmıyorum.

canım sen de çok fazla düşünme.kan testini tekrarlayınca zaten durumun belli olacak.hayırlısı ne ise o olur inşallah.

haklısın canım da insan düşünmeden edemiyor
ne bilim olmazsa üzülürüm
çok umutlandım eşime annemlere sürpriz yaptım
şimdi keşke o kadar erken davranmasaymışım diyorum
yarın idrar testini tekrarlıcam perşembe sabahı da kan testini
inşallah hakkımızda hayırlısı olur
sen niçin düşük yaptın?

Meraba kızlaar bende dün gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı Allah nasip ederse inşalllah bende temuz annesi olacağım.Cuma doktora gideceğim ama kime gitsem kararsızım.Fatihte 29 mayıs hastanesi var oraya gitmeyi düşünüyorum.Hastane çok temeiz ve ilgili

hayırlı olsn canım
inşallah hepimiz temmuz annesi olur burada bol bol görüşürüz

merhabalar hanımlar... bende umutla temmuz annesi olmayı bekliyorum...7 kasımda belli olur herhalde inşallah bende sizlerin arasında olurumm

inşallah canımmm
Allah yardımcın olsun

slm yenı anne adyları adetım 4 gun geçiyo dun kan tahlılınde ngatıf çıktı haftaya tekrrle dedı doktor geç dollenme olabılırmış bnm adetım duzenlıydı hep 28 . ve 29. gunlerde olurdum bugun 34. gunum çok endıselenıyorum bnde hamıle olmak ıstıyorum 2 eneden berı ugrasıyorum bana dua edın inşlh geç dollenmedır aranızda bole bı sorunu olan varsa bana yardım etsın lufteeen

Allahım inşalah esra arkadaşımız da bizler de sağlıklı birer hamiş olur
hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız :Saruboceq:

hayılı olsun kahorihama.inşallah bebişini sağlıcakla kucağına alırsın.kızlar sayımız artoyo her geçen gün.
doğum tarihi temmuzun kaçına geliyo canım?

Canım sanaırım ben yanlış hesaplamışım 30 haziran daha doktora gitmedim son adet tarihimi baz aldım ama bu doğru sanırım.

merhaba ben 2009 temmuz annesi beyaz melek 7 temmuzda dünya tatlısı öyküme kavuştum...
darısı hepinizin başına sağlıklı hamilelikler diliyorum size

Bebek hasreti çeken bütün ailelere hayırlı sağlıklı evlatlar ver allahım temmuzda 2010 da bebişlerle dolsun burasııı

merhaba ben 2009 temmuz annesi beyaz melek 7 temmuzda dünya tatlısı öyküme kavuştum...
darısı hepinizin başına sağlıklı hamilelikler diliyorum size

Meraba beyazmelek allah bebeğğini analı babalı büyütsün.Benim bi sorum olacaktı.Benim son adet tarihim 23 eylül.hesaplayıcıda 30 haziran çıkıyor ama 9 ay sayınca tammuz başı gibi çıkıyor.Acaba senin son adet tarihin kaçtı? teşekkürler şimdiden

Tam 1 yıl önce bugün öğrenmiştim hamile olduğumu şimdi kızım kollarımda darısı başınıza

kızlar liste yapalım diyorum ne dersiniz
uykum da yok uğraşayım kopya çekeyim biraz :))

Hadi bakalım kızlar liste aşağıda:dance:
yeni gelenleri de ekler bilgileri güncelleriz :teytey:
haziran annelerinden kopya çektim:utangac:

Son düzenleme:
| | | | | | | |
:nazar:|***KK NıCK***| ***YAŞ***| ***SAT***| TAHMıNı DOĞUM TARıHı| ***Hamiş kaldığı kilo***| ***Bebiş Cinsiyet***| ***Bebiş Adı***| ********************Güncel notları********************|
1| OLGAY| 27| 24.09.2009| 01.07.2009| 50| ??| ???|
2| KATREM| 24| 29.09.2009| 06.07.2009| 70| ??| ???|
3| BUKETıM |?? |28.09.2009 |??.07.2009 |?? |?? |?? |
4| | | | | | | |
5| | | | | | | |
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

|​

Son düzenleme:
Ben 2 sene evvel bugun ogrenmistim hamile oldugumu.Herkese saglikli dogumlar diliyorum arkadaslar.

aslında bugün hem sevinçliyim hem biraz hüzünlü çünkü bugün itibariyle bu topiğe maalesef veda eden kişilerdenim...
Çünkü bu ay bebek düşündük ve çok fazla :utangac: çalışmaları sıkı tutmadığımız için bugün :1no2: kırmızıları gördüm..gerçi çok üzülmedim çünkü çok fazla ümide kapılmadım.hem daha yeni bir karar verdiğimiz için bebeğe :ecrin_bebek: çok fazla yıkılmadım,senelerce bekleyen anneler yanında benim bir ay kırmızıyı görmem üstelik bir kere ilişkide bulunup görmem çok normal..kaydirigubbakcemile3 ama dediğim gibi sevinçliyim çünkü bu topikteki adaylar çoğalıyor hepsini ayrı ayrı kutluyorum..benim bebeğim olursa temmuz doğumlu olsun çok isterdim çünkü bende temmuz doğumlu bir aslan kadınıyım ve nedense temmuz ayına büyük bir sempatim vardı..ama dediğim gibi sat tarihimden dolayı bu topiğe veda ediyorum belki ağustos belki eylül bilemiyorum zaten şuandada bebek konusundada kafam karışık..:uhm: içimde çalışmak gibi bir arzumda olduğu için önceliği neden yana seçsem diye farklı düşünceler içindeyim..bakalım hayırlısı..zaman ne gösterecek benim asıl söylemek istediğim anne adaylarının belirtilere çok kafa takmaması,kendinizi çok fazla dinlemeyin aman şimdi krap girdi hamileyim yok göğüslerim acıdı kesin bu ay hamileyim diyerek kendinizi strese sokmayın ben hepsini yaşadım bu ay krap girme göğüs şişkinliğini iştah artışını ama gördüğünüz üzere hamiş değilmişim...İyiki çok fazla kulak asıp kendimi hamileymişim gibi :olmaz:düşünüp hayal kırıklığına uğramadım..en önemliside bu..ne olursa Rabbimden..Hayırlı zaman değilmiş tutmamış diyorum..Herşeyde bir hayır vardır burdanda bütün anne olamayan ve bu topicleri gezen anne adaylarına sesleniyorum,kendinizi yıpratmayın.zaman herşeyin ilacı...bebeğinde bir hayırlı zamanda olduğuna geldiğine inanlardanım..bütün hamile annelere kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum bu topicteki 2010 anne adaylarına özellikle ...
sağlıkla gelsin melekleriniz umarım sizi bebeğinizin olduğu günde kutlama şansım olur....kaydirigubbakcemile5 hoşçakalın...:teytey::nazar:

aslında bugün hem sevinçliyim hem biraz hüzünlü çünkü bugün itibariyle bu topiğe maalesef veda eden kişilerdenim...
Çünkü bu ay bebek düşündük ve çok fazla :utangac: çalışmaları sıkı tutmadığımız için bugün :1no2: kırmızıları gördüm..gerçi çok üzülmedim çünkü çok fazla ümide kapılmadım.hem daha yeni bir karar verdiğimiz için bebeğe :ecrin_bebek: çok fazla yıkılmadım,senelerce bekleyen anneler yanında benim bir ay kırmızıyı görmem üstelik bir kere ilişkide bulunup görmem çok normal..kaydirigubbakcemile3 ama dediğim gibi sevinçliyim çünkü bu topikteki adaylar çoğalıyor hepsini ayrı ayrı kutluyorum..benim bebeğim olursa temmuz doğumlu olsun çok isterdim çünkü bende temmuz doğumlu bir aslan kadınıyım ve nedense temmuz ayına büyük bir sempatim vardı..ama dediğim gibi sat tarihimden dolayı bu topiğe veda ediyorum belki ağustos belki eylül bilemiyorum zaten şuandada bebek konusundada kafam karışık..:uhm: içimde çalışmak gibi bir arzumda olduğu için önceliği neden yana seçsem diye farklı düşünceler içindeyim..bakalım hayırlısı..zaman ne gösterecek benim asıl söylemek istediğim anne adaylarının belirtilere çok kafa takmaması,kendinizi çok fazla dinlemeyin aman şimdi krap girdi hamileyim yok göğüslerim acıdı kesin bu ay hamileyim diyerek kendinizi strese sokmayın ben hepsini yaşadım bu ay krap girme göğüs şişkinliğini iştah artışını ama gördüğünüz üzere hamiş değilmişim...ıyiki çok fazla kulak asıp kendimi hamileymişim gibi :olmaz:düşünüp hayal kırıklığına uğramadım..en önemliside bu..ne olursa Rabbimden..Hayırlı zaman değilmiş tutmamış diyorum..Herşeyde bir hayır vardır burdanda bütün anne olamayan ve bu topicleri gezen anne adaylarına sesleniyorum,kendinizi yıpratmayın.zaman herşeyin ilacı...bebeğinde bir hayırlı zamanda olduğuna geldiğine inanlardanım..bütün hamile annelere kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum bu topicteki 2010 anne adaylarına özellikle ...
sağlıkla gelsin melekleriniz umarım sizi bebeğinizin olduğu günde kutlama şansım olur....kaydirigubbakcemile5 hoşçakalın...:teytey::nazar:

canım
Allah yardımcın olsun

merhabalar,
bugün kesin sonucu öğrendim. ben de hamileyim ve Allah'ın izniyle ben de Temmuz annesi olacağım. beniki tüp bebek. ilk denemede ve dondurulmuslarla oldu şükürler olsun....sat: 28 eylül ...listeye beni de eklerseniz sevinirim:):emir_bebek:
Allah hepimizinkini tamamnına erdirsin insallah.....

merhabalar,
bugün kesin sonucu öğrendim. ben de hamileyim ve Allah'ın izniyle ben de Temmuz annesi olacağım. beniki tüp bebek. ilk denemede ve dondurulmuslarla oldu şükürler olsun....sat: 28 eylül ...listeye beni de eklerseniz sevinirim:):emir_bebek:
Allah hepimizinkini tamamnına erdirsin insallah.....

Amin bitanem
Bir de hayırlı olsun maşallah
tabii ki de eklerim
diğer bilgilerini de iletirsen sevinirim
benim de ilk bebişim olacak
feci heyecanlıyım

Merhaba,
Umarım çok güzel, rahat bir hamilelik dönemi geçirir, mutlu sona sorunsuz sağlıklı bebeklerinizle ulaşırsınız.
Herşey gönlünüzce olsun....

| | | | | | | |
|***KK NİCK***| ***YAŞ***| ***SAT***| TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ| ***Hamiş kaldığı kilo***| ***Bebiş Cinsiyet***| ***Bebiş Adı***| ********************Güncel notları********************|
1| OLGAY| ??| 24.09.2009| 01.07.2009| ??| ??| ???|
2| KATREM| 24| 29.09.2009| 06.07.2009| 70| ??| ???|
3| BUKETİM |?? |28.09.2009 |??.07.2009 |?? |?? |?? |
4| | | | | | | |
5| | | | | | | |
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

|​

çok teşekkür ederimmm alkisalkisalkis

benim_olan canım sen de demişsin bak bu senin ilk ayın daha.ben de ilk bebiş denediğim ayda kırmızıları görünce çok üzüldüm.ikinci ayımda da kırmızıları görünce hüngür hüngür ağladım.3.ayımda hamiş kaldım ama maalesef onu da düşürünce dünya başıma yıkıldı.sonra hep hayırlısını istemeye karar verdim ve şimdi tekrar hamişim.Allah'ım inşallah bu sefer kucağıma almayı da nasip eder.bebeğim sağlıcakla doğar.sana da en yakın sürede sağlıklı bebiş verir inşallah canım.yeter ki içini ferah tut.

Kazen merhaba,

içten dileklerin için çok teşekkür ederim.benim yaşım 27. kilom ise 50. inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir ve bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.

Back
X