2010 Temmuz Bebekleri Fotoğraf Albümü

krikitos

02.07.10 arda'm yanımda
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
3.192
0
156
İzmir
hadi bakalım temmuz bebekleri erken doğupta bekleyemeyenler gül yüzünüzü görelim maşallahhhhh :nazar: :nazar: diyelim

yeni doğan fotaraflartının alıtına bebek isimlerinide yazarsak aklımızda kalır isimler zaten zamanla bütün bebeklerimiz isimlerini huyları öğrenicez inşallah :emir_bebek:

anneler koymuyorlar ama hen]z fotolari y'ne 'lk koyan ben okucam herhalde pazar koyarim insallah

kızlar işte benim tosunum
ama alıntı yapmayın eşim face bile koymama izin vermedi
buraya gizli koydum sonra kaldırırım olur mu canlarımmmm

maşallah deyin teyzeleriiii

Son düzenleme:
:nazar: çok tatlı çok şahane bişi ya maşallahh allah nazarlardan korusun bütün kötülüklerden korusun onu melek onlar daha darısı bütün anne olmak isteyenlerin başına inşallah

oyy katrem çok tatlı yaa insan gördükçe doğum vakti biran önce gelsin istiyo. maşallah maşallah:nazar:

:nazar: çok tatlı çok şahane bişi ya maşallahh allah nazarlardan korusun bütün kötülüklerden korusun onu melek onlar daha darısı bütün anne olmak isteyenlerin başına inşallah

çok sağol canım teşekkür ederim
Aminnnnnn
Allahım sen isteyen dileyen herkese bu güzel duyguları nasip et -aminnn-

ayyyy katremmmm maşallahhhhh canımmm çok tatlıı yerim ben o dudaklarııııı maşallahhhhhh :nazar: :nazar:

maşallah canımm çok güzel bir bebek:)

çok teşekkür ederiz canım
bebeğim de hıçkırarak teşekkür ediyor :))

ayyyy katremmmm maşallahhhhh canımmm çok tatlıı yerim ben o dudaklarııııı maşallahhhhhh :nazar: :nazar:

sağol tatlım yaaa
duduşlar tam yemelik dimi parlatıcı sürmüş gibi
bi de o dudakları soktuğu şekilleri görsen
canım yavrum yaaa
kendi kendime nazar değdirrcem zaten en çok da anne babanın nazarı değermiş

kartem maşallah:nazar: bebişin çok tatlı ,gerçekten parlatıcı sürmüşşün gibi o dudaklar Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah

Back
X