2010 yazında tüp bebek yaptıracaklar

dervis

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
1.244
12
358
Diğer
Kızlar
2010 yazının gelmesini bekleyenler;
hem hepimize moral olsun, hem tedavi öncesi ne gibi hazırlıklar, neler yapıyoruz paylaşmak için gelin yeni bir liste yapalım..ben temmuzda 3. denemeye başlamayı düşünenlerdenim.. kaçıncı denemeniz olacak, sorun ne, yaşınızı ve merkez adını yazarsanız listemizi yaparız ne dersiniz? belki uğur getirir..inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz..:Saruboceq:

meraba. bende klasik eğitimci kaderine mahkum temmuzu bekleyenlerdenim. benim ilk denemem olucak. umarım başarılı oluruz hep beraber.eşim oligoospermi. yaşım 27 ankara mayada denicez.ilgilenenler için benm içim çok ısındı oraya. merkez kararını veremeyenler için tavsiye ederim:)

1) DERVIS 3. deneme yaş:32 sebepsiz infertilite Memorial
2) CEMREHAYAL 1.deneme yaş: 27 oligoospermi Maya
3) TUBA34 2. deneme yaş:24 sebepsiz infertilite Umut
4) BONCUKBONCUK -Memorial
5) MOON_SUNN 3. deneme yaş:30 sebepsiz infertilite Anatolia
6) PERVER 2.deneme azospermi Anatolia
7) MONAROSA
8) DEMETAK 1.deneme yaş:27 sebepsiz infertilite
9) ANKARA101
10) AYGULERXXX
11) FIRSTNIMBUS 4. deneme yaş:31 erkek infertilitesi Maya
12) YOJIMBO 1. deneme yaş:30 sperm sayısı
13) BEBEKıSTıYORUZ 1. deneme sperm sayısı
14) SAYDOCAN 3. deneme sperm sayısı yumurta rezervi Umut
15) EBRULı 2. deneme erkek infertilitesi
16) ESMERıM 2. deneme erkek infertilitesi
17) NıHALıST 2. deneme Pko- sperm sayısı Memorial
18) GULCECAN
19) SıMTEN81 2.deneme yaş: 29 oligosperm umut tüp bebek
20) ESKıŞEHıRLı2626
21) UMUTBıZıM OLSUN
22) AH_KALBıM
23) GUNEY1 yaş:29 morfoloji Medical Park
24) EBRU12345 2. deneme
25)NESE1984 1. deneme yaş: 26 yumurtalık tembelligi Anatolia
26) HERZAMANSENıNLE 2. deneme yaş:22 Memorial
27) OZLEM483 1.deneme yaş: 32 Servikal yetmezlik Şifa hastanesi
28) MAVı0
29) SıLANAZ 3 deneme yaş: 24 eş kaynaklı Kanada / Manitoba
30) ADA89 2. deneme Kayseri Acıbadem
31) UMUT10 4.deneme yaş:38 yumurta rezervi ve kalitesi
32) ZıNAL
33) GÜL1973 1.deneme yaş:36 yumurta rezervi Bahçeci
34) TUPBABY 1. deneme yaş: 26 sperm sayısı azlığı Memorial
35) VEROJ yumurta rezervi Antalya Vitale
36) BNAZZ Bursa Pembemavi
37) SEMA10 yaş:33 sebepsiz infertilite Memorial
38) KUKA Medicana-bahcelievler
39) EBR78 yaş:32 Anatolia

Son düzenleme:
kızlar listeye bekliyorum
temmuzda tüp bebek deneyecek arkadaşlar, listemiz uğur getirsin

canım bende temmuzda inş sebebsiz infertilite 2.ciyi deniyicem dondurlmuşlarla umut hastanesinde denedim ilkini ikinciyide orda yaptırıcam yaşım 24 tedaviden bi kaç ay önce incir ve soğan kürünü deniyicem çok araştırdım. kendimi psikolojik olarak şimdiden hazırlıyorum inş bu seferde umutlarım yeşerir.

Ben de varım. Öğretmen olduğum için, Temmuzda yaptırıcaz büyük bir ihtimalle 2.tüp bebeği. Geçen yıl Mayıs ayında Altunizade Uerofertil Hastanesinde yaptırdım bir tüp bebek. Şimdi hangi hastanede yaptıracağımı bilmiyorum.Memoriali düşünüyorum ama emin değilim. Kafam bu anlamda çok karışık nisan ayı gibi çeşitli tüp bebek merkezleriyle görüşücem.
Şimdi ne yapıyorum derseniz. Geçen ay önce 15 gün soğan kürü ardından 21 gün incir kürü yaptım. Bu ay yine incir kürü yapıyorum havuçla beraber. Eşime de beslenme listesi yaptım hergün yemesi gerekenlerle ilgili ayrıca keçiboynuzu kürü yapıyorum. Bizde sorun eşimin sperm sayısı az ve hareketliliği de az.
Benide listeye ekleyin.Keşke temmuza kalmadan bizlere de mucizeler gelse ne güzel olur.

selam kızlar sanırım buradakilerin hepsi eğitimci..ben de sizlerdenim ama ben haziranda yaptıracağım çünkü doktorum "temmuza kalmasın çok yoğun oluyor sonra" dedi..benim 3.denemem olacak .yaşım 30.ankara anatolia hastanesinde yaptıracağım yine kısmetse..şuan- belki duyanlar vardır- "amway"in vitamin ilaçlarından kullanıyorum..az çay içmeye gayret gösteriyorum..çünkü biryerde okumuştum tüp bebek tedavisinde çayın olumsuz etkisi olabiliyormuş..ben yazanların yalancısıyım :))) Allah bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..

kızlar merhaba bende 2.denememi yazın yaptıracağım.bizim sorun eşimde azospermi var.ilk denememi anatoliada yaptırdık.bunu da orada yaptıracağız.şu an genetik tahlil istedi doktorum onu yaptırıyoruz.

mrb arkadaşlar.bende eğitimciyim.ilk denememe haziranda başlamak istiyorum.bizimkide sebepsiz infertilite.yaşım 27.benide listeye eklerseniz sevinirim.umarım tüpe gerek kalmadan yaza hepimiz hayırlısıyla hamiş oluruz.

bende eğitimciyim yazın yaptırmayı düşünüyorum bu defa ankara da deniycem.benim kendiliğinden olmuyor.tüp bebekte tutuyor fakat erken gebelik kaybı yaşadım.laparoskopi yapıldı ve endometriosis çıktı.şuanda beklemedeyim.doktorum kendiliğinden olabilir dedi nisan a kadar beklemedeyiz.inşallah hepimiz kendiliğinde hamile kalırız da yüzümüz güler.

Arkadaşım sen kimsin ya? Her topikte bu yazıyı yazıyorsun.Amacın ne anlamadım doğrusu. Anlaşman mı var bu çalıştığın yerle bilmiyorum. Sürekli reklamını yapıyorsun.

eee kızlar bir liste oluşacaktı sanırım hani? bekliyoruz yeni listemizi konu sahibi arkadaşım :)))

kızlar benide listeye eklermisiniz lütfen bu yaz düşünüyorum mayıs yada haziran gibi yaplaşalım olurmu ben yeniyim burda bilgilerinizede ihtiacım var tşk

eee kızlar bir liste oluşacaktı sanırım hani? bekliyoruz yeni listemizi konu sahibi arkadaşım :)))

Kızlar listemiz ilk sayfada
bundan sonra eklenmek isteyen arkadaşlarımızı da ilk sayfaya ekleyeceğim,herkesin oraya bakması daha kolay olur sanırım..
liste yapmakta biraz gec kaldım ama ancak vakit bulabildim,kusura bakmayın lütfen.. buarada bilgilerini yazmayan arkadaşlar da yazarlarsa onları da eklerim
listemiz hepimize uğur getirsin ve temmuzda hamile kalıp bu yılı hamile bitirelim inşallah, 2011de de bebişlerimize sağlıkla kavuşalım..

buarada bu kürleri ben de uyguladım geçen sene tedaviden sonra ama bu sene yapmadım, incir kürü sanırım faydalı, çünkü ilk denemede bizim transfer olamamıştı, ama ben bu kürü yapıp 2. tedaviye gitmiştim, embriyoların kalitesi daha iyiydi.. sadece 1 kez mi uygulamalıyız?yani sadece tedaviden önceki aymı bunu bilmiyorum? incirden başka hangi kürleri yapıyorsunuz?

ben ilk aşılamamda klomenle olacaktı kürü yapmadım yumurta gelişmedi ve aşılama yapılmadı diğer ay incir kürü yapmıştım uzun süre, yumurtam oluştu ama tutmadı..
tüp bebekte zaten iğne kullanıyorum diye yapmadım ama çok pişmanım kalitesiz yumurta oluştu şimdi tekrar aşılamam olacak ve bir önceki ay adetle beraber başlamayı düşünüyorum..benim kist üretme problemim olduğu için 2 ay öncesinde başlamaya korkuyorum ama siz 2 ay önce başlayın adetin son günü başlayın 21 gün sonra adet olunca bırakın tekrar adetin son günü başlayın ve 21 gün..
yani doğum kontrol ilacının kullanımı gibi..

merhaba dervişcim,beni de ekle bakalım listemize inşallah hepimize uğur getirir canım.benim yaşım 31 sorunumuz erkek infertilitesi ve dış gebelikten sonra tek tüp kalması.bursada olmasına karar verdik ama henüz merkezi seçmedik canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…