kızlar hepinize merhaba..
ben normal yolla hamile kaldım ve düsük yaptım. zamanımın dolmasını bekliyorum ve o gunden beri bu siteye uyeyim. aramızda tup bebek yaptıran arkadaslarımın yazılarını okudum. gereksız yere dunyanın masrafını yapıp uzerinede ilgisiz alakasız ınsanların tavrıyla karsılasmıslar. ınanın cok uzuldum.ben hepinizin iyi bildigi bir hastanede calısıyorum.yakınıma 2 yıl once azosperm teshisi konmustu(hic sperm yok). titizlikle yapılan tedavi sonrasında hersey yolunda gitti ve eşi suan hamile. gecen gun kalp atısını dınledıler bebişlerinin... bu ikinci denemesiydi ve yasadıklarını birebir bizlerde yasamıs olduk.. hic kolay olmadıgını gordum. bende bu sitede tup bebek yaptırmayı dusunen, kararsız kalan arkadaslarıma yardımcı olmaya karar verdim. hem emin ellerde olacaklar
sevgiler,
eee kızlar bir liste oluşacaktı sanırım hani? bekliyoruz yeni listemizi konu sahibi arkadaşım :)))
buarada bu kürleri ben de uyguladım geçen sene tedaviden sonra ama bu sene yapmadım, incir kürü sanırım faydalı, çünkü ilk denemede bizim transfer olamamıştı, ama ben bu kürü yapıp 2. tedaviye gitmiştim, embriyoların kalitesi daha iyiydi.. sadece 1 kez mi uygulamalıyız?yani sadece tedaviden önceki aymı bunu bilmiyorum? incirden başka hangi kürleri yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?