2010 yazında tüp bebek yaptıracaklar

Saydocan
önceki denemelerim Anatoliadaydı, ilkinde transfer olamadı.. embriyo kalitesizliğinden, ikincide 3 tane transfer ettiler, incir kürünü yapıp gitmiştim , belki o faydalı olmuştur, 3üde iyiydi embriyoların.. ama çok uzun sürede sonuçlanan bir kimyasal gebelik oldu.. aylarca sürdü sonuçlanması neredeyse.. memorial'ı çok duydum, o yüzden acaba mı diye hala düşünüyoruz...başka şehirde yaptırmak çok zor oluyor, başka başka doktorların takip etmesini istemiyorum ama tedavi boyu da orada kalamayız sanırım ooof bilmiyorum.. tamam ben de nisan ayı diyeyim, sigara için.. bırakmalıyız bu işe kalkmadan..

Bu arada memorialda 35 yaş altı ve sebepsiz infertilite olanlara ücretsiz tüp bebek diye bişey duydunmu , varmı öyle bişey

yoo hiç duymadım ama keşke olsa öyle birşeysempatiksalakcinni

buarada genetik testlerde pıhtılaşmada sorun çıkarsa aspirin veriyorlar, diğerleri için de ilaç veririz sorun çıkarsa demişti doktor bize.. sen ne zaman yaptıracaksın pıhtılaşma testini?

ücretsiz tüp bebek diye bir konu açılmış bu kampanyayla ilgili... bend e şimdi gördüm ama kampanyayı daha tam anlamadım

Gelecek hafta yaptırcam inşallah pıhtılaşma testini , asprininin yanındamı yoksa alternetifimi bilmiyorumda heparin diye kan sulandırıcı bi iğne vercekmiş doktor bakalım artık. Ben şu dhae hormonuna başladım , günde üç tane içiyom , en az iki ay kullanmalısın dedi , hazirandaki adet döneminde başlıcaz inşallah . Bu kez çok sabırsızım , sanki zaman hiç geçmiyo :)

Merhaba kızlar.Eşimin azosperm olduğunu öğrendiğimizden beri uğraşımıza devam ediyoruz.Bu uğraşımızda devlet de elimizden tutsun diye üniversite hastanesinden rapor çıkaralım dedik.Kolumuz kan aldırmaktan delik deşik oldu.Bir bayan olarak ağrılı operasyonlardan geçtim.sonuç:4.5 yıllık memur olduğum içim rapor geçersiz.5 yıllık sigorta olması gerekiyormuş.Sağlık haklarından yararlanmak için yıl şartı aranır mı?önerim üç tane yabancı dil bilme şartı da getirilsin tüp bebek raporu için.TBS SINAVI DÜZENLENSıN.Çünkü bence alamasınlar diye uğraşılmış bir metin .

Sumakim
çok haklısın yakında Tüp Bebek sınavı çıkarsa şaşırmam hiç.. Tüp bebek yapabilme kapasitemizi ölçmek için önce psikolojimizi bozuyorlar, sonra da stres yok, sakin sakin diyorlar:) buarada seni de listeye ekleyelim mi?

bende varım arkadaşlar.
ikinci deneme
ilk deneme kimyasal gebelik.
sorun oligosperm
merkez: yüksek ihtimal umut tüp bebek
şimdilik eşim proxeed plus kullanıyor.
ben de kilo veriyorum yerimseniben
ama bu defa alıcam o sıpayı sürekli rüyamda görüyorum sarışın bembeyaz tenli 3-4 yaşlarında bir oğlan çocuğu benle eşimin yanında geziyor. sırf o görünür diye uyuyorum artık :kedi: seni almaya gelicem sıpaaaaaaaa. bekle annişin ile babanıı. tee istanbula gidip 40 gün orda kalcak senin iiçin bir terbiyesizlik yapma emiiiii :lepi:

umut iyi seçim :)

kıslar bende agustosta düşünüyorum hastaneler cok sakın olacak ramazandan dolayıı bence denemeden once bı tatıl yapınn stres cok buyuk etken tutması ıcın. okadar masraf yapıyoruz 3-4 gün biyerlere kaçmak ıcınde bence butce ayırmalıyız bende 26,5 yasındayım esım varıkoselden amelıyat oldu 4 ay önce bakalım 1 ay sonra 2. kez test verıcek kullandığımız kürler bıtkısel kapsuller sperm sayısını arttırmıssa aşılamayla başlayabılırız sayı zaten yeterlıde ılerı hızı%2ydi bende şimdilik ovulasyon testıyle yumurtlama günümü belırleyıp preseed kullanıorum çunku doktorumuz sperm sayısı cok değişken olabilir birden artabılır yada düşebilir dedii onun ıcın belkıde artığı bı zamana denk gelır dıye boş geçirmek istemıorum ..dilemek, elimizden geleni yapmak bizden gerısı rabbıme kalmıs bence sizde her ayı boşgeçirmeyın ben kkda eşi azospermlı olanların bıle doğal yolla hamıle kaldıklarını okudum sonuçta bı tanesı yetıo demi ozaman nasılsa son caremız tup bebek dıyıp ozamana kadar elımızden gelenı yapalım bence

merhaba canım bızxım de ılerı hareketlı dusuk 2 senedır olmuyo bebegımız 3 asılama oldum malesef olmadı temmuuz agustos gıbı tup bebek yaptıracagız ıns nasıp olursa bız kecıboynuzu kullandık baya artıs oldu bende preseed kullanmayı dusunuyorum ne kadara aldın acaba nerden ve esın ne ılaclar ve kurler kullandı bende bızım gıbı olan normal hamıle kalan cok ALLAHIM ol dıcek ısterse 0 olsun sperm oluyo ıns en kısa zamanda bızlerde bebeklerımıze kavusuruz bende 3 ay normal denıcem kurler ılac falan alcaz hayırlısı ısımlerını yazarsan ılacların ve kurlerın sevınırım tsk sımdıden ALLAHIM yardımcımız olsun emeklerımızı bosuna cıkartmasın amın

21)UMUTBıZıMOLSUN
22) Ah_KALBıM

KIZLAR listemiz uğur getirecek inşallah, zaman yaklaşıyor ve ben hala tereddüt içindeyim

Son düzenleme:
merhaba bende aranıza yeni geldim ama benimki ilkbahar olucak sanırım 15 gün sonra iğnelere başlıycaz inşlh benide listeye alında eğer hamile kalırsam belki size umut olurum:):))

Ah_kalbim, Seni de 22. olarak listemize ekledim canım, ilk sayfada listemiz ama buraya da yazdım, nerede yaptırıyorsun tedavini, ve tabii diğer ayrıntıları da yazarsan onları da eklerim
Umutbizimolsun seni de ekledim listemize
listedeki arkadaşlar, tedaviye hazırlıklar nasıl gidiyor buaralar?

Son düzenleme:
Merhaba ,Bizde de morfoloji sorunu var daha çok yeni öğrendik...Bu hafta rahim filmi çektireceğim bende herhangi bir sorun çıkmaz ise bizde mayısta tüp bebek yapmayı düşünüyoruz.Yaşım 29 medical park gözdepede düşünüyoruz...

merhaba kızlar benide alın aranıza bende temmuzda dondurulmuş tek bir tane embriyom var onla deniycem. ilk denemem martta oldu. tutundu önce bebeğim bana ama mutlu sonucu aldık hemen aynı gün kanamam oldu ve gebelik sonlandı yani sevincim hevesim kursağımda kaldı iki saat hamilecilik oynadım maalesef ben sevinirken hamileyim diye bebeğim beni bırakmaya hazırlanıyomuş.dervis sende mayadasın sanırım bende ordayım belki temmuzda karşılaşırız

Ebru ve Guney1 sizleri de ekledim kızlar..,
zaman yaklaştıkça stres miktarım artıyor.. siz de durumlar nasıl kızlar?? buarada doktor bize kan pıhtılaşmasında biraz sorun olduğunu, hamile kalırsam bu sorun nedeniyle her gün iğne olmam gerektiğini söyledi, moralim biraz bozuldu, ama sağlıklı hamilelik geçireyim de sağlıkla bebişime kavuşayım da bunları aşarız diye düşündüm sonra... ben tedavideki iğnelerden bile korkarken başıma gelene bakın... tedavinin en zor kısmı bence iğnelerdi:)!

merhabalar benide ekleyebilirsiniz haziran gibi ikinci tedavime başlıycam fikrim değişmezse yine medikal parkta serkan oralla devam edicem polikistik over ve morfolojik problemler .Allahım yardımcımız olsun şimdiden heyecanlanmaya başladım umudetmek bile güzel.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…