2010 yazında tüp bebek yaptıracaklar

ellerine sağlık canım...inşallah liste uğur getirir. gerçi kadınlar kulübünde birçok listeye girip hayal kırıklığıyla geri çıktım ama olsun..yola devam ..hayırlısıyla bu girdiğim son liste olur inşallah..bu arada güzel dileklerine de katılıyorum...teşekkürler..

Kızlar yaz yaklaşıyor.. listemizi yeniledim buarada
yaz yaklaştıkça , tedavi zamanı geldikçe benim heyecanım artması gerekirken ben biraz umutsuzum ve moralim bozuk.. olur mu bu kez korkusu ,endişesi, etraftakiler, yıllardır bitmeyen sorular, etrafta doğum yapanlar,hamilelik haberleri, acıyan gözlerle bakmalar, hepsi üstüme gelmeye başladı... moralsizim bugünlerde çoook...

Merhaba,yeni yasa yüzünden son anda tedaviyi hazirana erteledik.Yasa çıkmadan yaptıralım diye marta almıştık ama olmadı..yasa bizden hızlı çıktı...Beni de listeye eklerseniz sevinirim.İlk tedavimiz olacak.30,5 yaşındayım...sorunumuz ise sperm sayısı çok az ve hareketsiz...

4. denemem olacak canım.

kızlar benide listeye yazın bende mart sonunda tüp bebek tedavisine başlıyorum ilk denemem olucak.eşim varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı birbuçuk milyondan sekiz milyona çıkmış bakalım sonuç ne olucak

Merhaba arkadaşlar , derviş benide eklermisin, bende öğretmenim ve 3. denemem için mayıs yada haziranı düşünüyorum. İlk ikisini jinemedde yaptırdık ama bu kez rapor hakkımı kullanıp anlaşmalı bi yerde yaptırcam , muhtemelende umut tüp bebek ve ulun uluğ olcak. Haftaya rapor işlemlerine başlıcam , sperm sayısı düşüklüğü var diye başladık ama tüp bebek sürecinde benimde yumurtalık rezervimin çok az olduğu ortaya çıktı. İlk denememde transfer olamadı, ikincide iki tane birinci kalite embriyo transferi oldu , tuttu ama düştü Sabırsızlıkla bekliyorum bakalım

bende erkek infertilitesi ilk tüpbebek denememin sonucu dün negetif aldık.2 ay sonra yaniden deneme yapacam.erkek infertitlitesinde iyi merkez arıyorum...

Evet kızlar bende erkek infertilisinde iyi bir merkez arıyorum.Bilgisi olunlar varsa bizlerle tecrübelerini paylaşsın. Bu sefer en azından doğru bir merkezde yolumuza devam edelim bariiiii..

Kızlar 15 kişi miyiz yazın tüp bebek tedavisine başlayacak olan??
buarada tedavi öncesi spoara başladım ben de.. ama sigaraya hala devam.. sigarayı da bırakmam gerek biliyorum ama stresliyim stresli....kafamçokkarıştı

Yaaa ne spor yapabiliyorumkaydirigubbakcemile2
ne sigarayı bırakabiliyorum
ne de tedaviden hamile kalabileceğimle ilgili bir umudum varboshayallersmile

ben niye tedaviye başlayacağım bunlara rağmen onuda anlamış değilim oda aydı bir meseleakannehir

aynı durumdayız ben sadece spor yapmaya başladım ama bu sigara konusu kafamı karıştırıyor..
ama seninle aynı şeyleri hissettiğim kesin..

aynı durumdayız ben sadece spor yapmaya başladım ama bu sigara konusu kafamı karıştırıyor..
ama seninle aynı şeyleri hissettiğim kesin..

Sigara bitek benim sorunum sanıyodum ama benim gibilerde varmış, bahçecide bi aile hekimine gittim yumurta kalitesini artırmak için , bana 5 kilo fazlam var diye öyle bi diet listesi verdiki açlıktan öl dese daha iyi. Hiçbir hayvansal gıda yok ! Sabah öğlen akşam tadı iğrenç bi bitki karışımı çay , günde en az 6 km yürüyüş , sigarayı bırak.. Ve sonundada dediki moral çok önemli stresten uzak dur moralini yüksek tut ! Oldu peki muhakkak dedim bende ! Nasıl olcaksa bütün gün yumurta kalitesine endeksli şeyler yap , bitki yemekten içmekten bitkisel hayata gir , sigarayı bırak ama kilo ver ! Bu mümkünmü ya arkadaşlar ben yapamıyorum diye kendimi kötü hissediyorum ama yapamıyorum işte ((

ben de öğretmenim, temmuzda 2. tüp bebek denemesi yapacaz,sorunumuz erkek infertilitesi.merkeze karar veremedik daha.

slm arkadaşlar,
bende bir öğretmen olarak malesef tedavi için yazı bekliyorum.haziran yada temmuz gibi düşünüyoruz. 2.tüp bebek denemesi yapacaz.bende pko var eşimde de sperm sayısı sorunu var.merkez olarak memorial düşünüyorum.1.denemem international hospital da yapıldı.beni de listeye eklerseniz sevinirim.temmuz gelmeden bebeklerimiz süpriz yapıp gelirler inşallah:)

slm
benimde nisan ayında tüplerim alınacak sanırım temmuz gibide tüp bebek yaparız ama bu tek embriyo olayıondan dolayı kafam karışık,kıbrısa gdebilirim o kadar masraf yaptıktan sonra en az 3 embriyo koymak varken neden tek embryo diye dşünmekten alamıyorum kendimi.bu yapılan çok büyük haksızlık bizlere

kızlaar listemize 3 arkadaşımızı daha ekledim
buarada ben 3. denemeden önce genetik testleri yaptırmıştım, hepsi iyi çıktı Allaha şükür.. histereskopi de oldum, patoloji de iyi...
geriye şu sigara problemi ve kilo sorunu kaldı... onları da yaza kadar halletmeyi umuyorum ama ikisini de aynı anda yapamam.. sigara mı kilo mu öncelikli kararsızım, sigarayı bırakınca bir de kiloya kilo eklersem diye de korkuyorum..
genetik test yaptıran var mı? ve benim gibi hem kilo hem sigara problemi olan??:)

Saydocan
dediğin doğru, stresten uzak kal ama sigarayı bırak ve yeme diyor doktorlar.. hangisi daha kötü bilmiyorum.. buarada kürlere de başlamak istiyorum ama o da ekstra kilo mu getirir?

Listemizin son hali...ilk sayfada da var

1) DERVIS 3. deneme yaş:32 sebepsiz infertilite Memorial
2) CEMREHAYAL 1.deneme yaş: 27 oligoospermi Maya
3) TUBA34 2. deneme yaş:24 sebepsiz infertilite Umut
4) BONCUKBONCUK Memorial
5) MOON_SUNN 3. deneme yaş:30 sebepsiz infertilite Anatolia
6) PERVER 2.deneme azoospermi Anatolia
7) MONAROSA
8) DEMETAK 1.deneme yaş:27 sebepsiz infertilite
9) ANKARA101
10) AYGULERXXX
11) FIRSTNIMBUS 4. deneme yaş:31 erkek infertilitesi Bursada
12) YOJIMBO 1. deneme sperm sayısı
13) BEBEKİSTİYORUZ 1. deneme sperm sayısı
14) SAYDOCAN 3. deneme sperm sayısı-yumurta rezervi Umut
15) EBRULİ 2. deneme erkek infertilitesi
16) ESMERİM 2. deneme erkek infertilitesi
17) NİHALİST 2. deneme Pko- sperm sayısı Memorial
18) GULCECAN

bu sigara ve kilo problemi olan var mı başka kızlar?
buarada ben merkeze memorial yazdım ama net karar değil, merkezlerinize nasıl karar verdiniz?

bu sigara ve kilo problemi olan var mı başka kızlar?
buarada ben merkeze memorial yazdım ama net karar değil, merkezlerinize nasıl karar verdiniz?

Ben kendi kendime 12 nisanı sigara bırakma günü ilan ettim, o güne kadar dibine vurcam herhalde :) Kesin kilo alcam 2 yıl önce 1 ay bırakmıştım ve 4 kilo almıştım , nasıl olcak bilmiyorum valla ? Doktor bizdende genetik test istedi ama ben pıhtılaşma dışındakileri yaptırmayacağımı söyledim , çünkü kötü bişey çıksada tedavisi yokki , anlamsız buluyorum dedim doktorumda tamam dedi. Merkezi seçmekte zorlanmadım bu sefer çünkü rapor hakkımı kullanabileceğim evime ve okuluma yakın başka bi ihtimal yok , dolayısıyla tek seçenek umut tüp bebek :) Nisandaki adet dönemimde rapor işlerine başlayacam asıl bu beni çok geriyo valla. Derviş sen neden kararsızsın memorialda , önceki iki denemen nerdeydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…