- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
bhcg başlığıma yazdığın güzel dileklerin için teşekkürler.devlettemi çalışıyorsun?belki karşılaşmış olabiliriz.benimde arkadaşlarım orda çalışıyor
lansorcum tedavin hayırlı olsun canım.bizde kısmetse yaza başlayacağız tedaviye, rabbim nasip eder hamile kalırsam bende 2010 annesi olacağım.
canım selam bende haziranda başlamayı düşünüyorum nasipse benide yaz listene.
selam kızlar, ben de izmirden varım transferimin sonucunu bekliyorum bakalım salı günü belli olacak, Allah inşallah hepimize 2010 da bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin...
inşallah canım sende hamilesindir. sanırım seninde transferin oldu beklemedesin benim gibi. bazı üyelerden gebelk testi yaptıranlar okudum ama bilmiyorum ben yapmadım salıyı bekleyeceğim galiba...:CüvCüv:
merhaba kızlar benimde pazartesi yada çarşamba transferim olcak sabırsızlıkla bekliyorum allah hayırlısını versin hepimiz hakkında.
inşallah benimde senin gibi pozitif sonuçlanır tedavim canım.ben ç.kale bigada yaşıyorum .tedavimde zeynep kamilde oluyor.ayrıca evet devlette çalışıyorum.sağlık ocağındayım.sen özel sektörde misin canım?
ben izmirde eşim ise çanakkale devlette çalışıyor.anlıycağın tayin bekliyoruz.umarım bebeklerimiz uğurlu gelir ve kavuşabiliriz.inşallah herkezin gönlündeki dileği gerçekleşir.inanıyorumki seninde tedavin olumlu sonuçlanıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?