2010 yılı anne adayları haydi bizde burda buluşalım

firstNimbus

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
4.116
13
683
46
evet kızlar bu ay itibariyle artık 2009 annesi olmamız imkansız oldu.nisan ayında tedaviye başlamış biri olarak eğer bebişim tutunursa annesine:Saruboceq::Saruboceq: ocak 2010 da anne olacağım inşallah.benim gibi 2010 da anne olmak isteyenler,olacaklar haydi listemizi yapalım

TEDAVİDE OLAN VE BAŞLAYACAK OLAN ARKADAŞLAR
İDİLENGİN---------------Sonuç bekliyor:Saruboceq:
XEMREVİN---------------Sonuç bekliyor:Saruboceq:
^SABIRSIZ^-------------Tedavide:Saruboceq:
MİSAFİR75--------------Tedavide:Saruboceq:
SARIMELEKAQB-----Tedavide:Saruboceq:
EZİNE77------------------Tedavide:Saruboceq:
VUSLAT2008-----------Tedavide:Saruboceq:
PLUM12------------------Tedavide:Saruboceq:
GELİNCİK238-----------Tedavide:Saruboceq:
ZÜMMİN-------------------Tedavide:Saruboceq:
DERVİŞ-------------------Tedavide:Saruboceq:
KAYRA--------------------Tedavide:Saruboceq:
PİNKROSE--------------Haziranda tedaviye başlayacakhihoyyyt
SİBER---------------------Haziranda tedaviye başlayacakhihoyyyt
SEDAYILDIZ-------------Haziranda tedaviye başlayacakhihoyyyt
ZERO55-------------------Yazın tedaviye başlayacakhihoyyyt
ŞERİFE80---------------Yazın tedaviye başlayacakhihoyyyt
YEBŞÜ--------------------Yazın tedaviye başlayacakhihoyyythihoyyyt
YETERB-------------------Haziran veya temmuzda tedaviye başlayacakhihoyyyt
HANDAN1976------------Tedavisi şimdilik ertelendi ama en kısa zamanda inşallah
KARDELEN86------------Temmuzda tedaviye başlayacakhihoyyyt
LANSOR17----------------Eylülde yine tedaviye başlayacakhihoyyyt
ARTVİNLİ19876----------Eylülde tedaviye başlayacakhihoyyyt
BADENUR-----------------Eylülde tedaviye başlayacakhihoyyyt

POZİTİF SONUÇ ALAN ARKADAŞLARIMIZ
SERAP1997------------:CüvCüv:
KEVSER14--------------:CüvCüv:
OFERTA-----------------:CüvCüv:
ESEL83------------------:CüvCüv:
SERA96------------------:CüvCüv:
EL-MUALLİM-----------:CüvCüv:
ELİTU----------------------:CüvCüv:
TOPRAK28---------------:CüvCüv:

:teselli:NEGATİF SONUÇ ALAN ARKADAŞLARIMIZ:teselli:
(2010 içerisinde tekrar yukarıdaki listede olmaları umuduyla...)

DESPİNA74-----------:1no2:
CHİLEKLİ---------------:1no2:
YAREN58---------------:1no2:
LANSOR17--------------:1no2:
ÖZLEMDEVRİM--------:1no2:
XOLİX06--------------------:1no2:
AYCANİLAYDA----------:1no2:
ASİ74------------------------:1no2:
SEVGİDOLU---------------:1no2:

Son düzenleme:
bende çanakkeledeyim.transfer sonrası dinlenmek için geldim.bende sağlıkçıyım. ted.nerde yaptırıyorsun?umarım her şey gönlünce olur.

bhcg başlığıma yazdığın güzel dileklerin için teşekkürler.devlettemi çalışıyorsun?belki karşılaşmış olabiliriz.benimde arkadaşlarım orda çalışıyor

bhcg başlığıma yazdığın güzel dileklerin için teşekkürler.devlettemi çalışıyorsun?belki karşılaşmış olabiliriz.benimde arkadaşlarım orda çalışıyor

inşallah benimde senin gibi pozitif sonuçlanır tedavim canım.ben ç.kale bigada yaşıyorum .tedavimde zeynep kamilde oluyor.ayrıca evet devlette çalışıyorum.sağlık ocağındayım.sen özel sektörde misin canım?

lansorcum tedavin hayırlı olsun canım.bizde kısmetse yaza başlayacağız tedaviye, rabbim nasip eder hamile kalırsam bende 2010 annesi olacağım.

lansorcum tedavin hayırlı olsun canım.bizde kısmetse yaza başlayacağız tedaviye, rabbim nasip eder hamile kalırsam bende 2010 annesi olacağım.

inşallah canım.allah isteyen herkezin 2010 da kucağını bebişlerle doldursun bizlerde artık 2010 bitmeden anneler topiğinde buluşalım inşallah

selam kızlar, ben de izmirden varım transferimin sonucunu bekliyorum bakalım salı günü belli olacak, Allah inşallah hepimize 2010 da bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin...

selam kızlar, ben de izmirden varım transferimin sonucunu bekliyorum bakalım salı günü belli olacak, Allah inşallah hepimize 2010 da bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin...

inşallah hamilesindir ve bebişini 2010 da sağlıkla kucağına alırsın tatlım

inşallah canım sende hamilesindir. sanırım seninde transferin oldu beklemedesin benim gibi. bazı üyelerden gebelk testi yaptıranlar okudum ama bilmiyorum ben yapmadım salıyı bekleyeceğim galiba...:CüvCüv:

bende varım benide ekleyin listeye ilk tüp bebek denememi mart sonunda yaptırdık sonuç negatif şuan beklemedeyim haziranda tekrar başlayacağız tedaviye 2010 da inşallah tüm isteyen ve sabırla bekleyenlerin duaları kabul olur...

inşallah canım sende hamilesindir. sanırım seninde transferin oldu beklemedesin benim gibi. bazı üyelerden gebelk testi yaptıranlar okudum ama bilmiyorum ben yapmadım salıyı bekleyeceğim galiba...:CüvCüv:

canım ben henüz tedavi aşamasındayım ama salıya transfer günüm belli olacak sanırım(dondurulmuşlarla).evet erken yapıp testini kafanı karıştırma bencede tatlım

merhaba kızlar benimde pazartesi yada çarşamba transferim olcak sabırsızlıkla bekliyorum allah hayırlısını versin hepimiz hakkında.

ben izmirde eşim ise çanakkale devlette çalışıyor.anlıycağın tayin bekliyoruz.umarım bebeklerimiz uğurlu gelir ve kavuşabiliriz.inşallah herkezin gönlündeki dileği gerçekleşir.inanıyorumki seninde tedavin olumlu sonuçlanıcak.

inşallah biran evvel kavuşursunuz eşinle canım.zaten ayrı olmak zordur birde hamile olup ayrı olmak dahada zordur herhalde.tedavimin olumlu sonuçlanması durumunda başlayacak benim asıl korkularım ben daha yeni dış gebelik geçirdim eğer hamile kalırsam keseyi görene kadar herhalde 2-3 kere psikologa giderim diye düşünüyorum.allah herkeze sağlıkla kucağına alacağı evlat hamileliği nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam canim bende 2010 anne olmak istiyorum benide yaz listene ama bunu yapamiycak birsey yokki
msj yazar gibi basla sonra editle birine ekle

2010 YILINDA ANNE OLMAK ISTEYENLERIN LISTESI

LANSOR17 nisanda tedaviye basladi
ARTVINLI9876 yaza tedaviye baslayacak
PINKROSE haziranda tedaviye baslayacak
SIBER haziranda tedaviye baslayacak
SEVGIDOLU mayista tedaviye baslayack
ASI74 mayista tedaviye baslaycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…