- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
yaz benide bu listeye bakalım hayırlısı yarın doktorumla görüşmeye gidiyorum mayıs 3- 5 gibi regl olursam tabii iğnelere başlıyorummmm
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
canım ben de haziran temmuz gibi tedaviye 2. kez başlayacağım ilkinde tutmadı ama 2. den umutluyum beni de ekle listene inşallah burası hepimize uğurlu gelir Allah hepimizin gönlüne göre versin.
canım benide listeye eklermisin bende yarın başlıyorum inşl bende 2010 annesi olacagım
arkadaşlar az önce istanbuldan döndüm.nasipse pazartesiye transferim olacak.dualarınıza ihtiyacım var kızlarrrr.önce embriyolarım düzgün düzgün çözülsünler diye.sonrada hayırlısıyla transferim gerçekleşsin diye:Saruboceq:
arkadaşlar az önce istanbuldan döndüm.nasipse pazartesiye transferim olacak.dualarınıza ihtiyacım var kızlarrrr.önce embriyolarım düzgün düzgün çözülsünler diye.sonrada hayırlısıyla transferim gerçekleşsin diye:Saruboceq:
inşallah şuanda hamilesindir canım.ben seni listemize başlayacak diye yazayım ama inşallah hemen değiştiririzcanım benide eklermisin listeye tedavi için ankaraya gidiyorum adetimin ikinci günü tedaviye başlıcaz ama adetimin günü geçeli 5gün oldu.bakalım yarın test yaptırıcam birde doktoruma ultrasonda baktırıcam kist falan mı diye....birde hamile olurmuşummmmkaydirigubbakcemile3
kalma tabiki ezinem.napalım bizde 2010 da anlatacağız birbirimize benim bebiş böyle böyle yaptı diye inşallaheh ben de kusur kalmiiim bari lansorcum.kusur kalıp 2009 sonuna yetişmek isterdim ama mayısta dr a gidicez haziran gibi de transfer olsa,tabii herşey yolunda giderse ancaaaaa 2010 a anneyim kısmetse..
dualarımız seninle canım. inşallah herşeyde yolunda gider,güzel güzel transferin olur.
aman benide unutmayın 2010 yılı hepimize uğur getircek inşallahhhhhhhhhhhhhhh
arkadaşlar despina74 hakkında bilgisi olan var mı?sonuç bekliyordu ama birdaha sesi soluğu çıkmadı????
kızlar bakalım mayıs ayı kimlere ugur getirecek dilerim hepimiz hamiş oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?