2010 yılı anne adayları haydi bizde burda buluşalım

ArkadaŞlar ben de aŞılaması olumsuz sonuÇlanıp tÜp bebeĞe yÖnlendırılenlerdenım.yazın tÜp bebek tedavısıne baŞlayacaĞım lıstede ben de varım yanı.

ArkadaŞlar ben de aŞılaması olumsuz sonuÇlanıp tÜp bebeĞe yÖnlendİrİlenlerdenİm.yazın tÜp bebek tedavİsİne baŞlayacaĞım lİstede ben de varım yanİ.

senide listemize ekledim canım.inşallah hepimiz 2010 da bebişlerimizi kucağımıza alacağız:Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar bende ilk bebeğimi kaybedeli 1,5 ay kadar oldu Şu anda bekleme süresindeyim zorunlu olarak. Bir aksilik çıkmazsa 2. denememi hz gibi düşünüyoruz. Benide listeye eklersen sevinirim lansor17. Tedavileri başlayan arkadaşlara hayırlı olsun. Yeni Başlayacak olanlara da iyi şanslar. Umarım en kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

çok geçmiş olsun canım.inşallah dediğin gibi olur.

merhaba arkadaşlar. bende haziranda başlayacağım tedaviye. benide ekleyin lütfen listenize. inşallah hepimiz 2010da anne oluruz. bu topik uğurlu gelir hepimize..

evet heyecanlı bekleyiş hala sürüyor yarın sabah hastanedeyim sonuç için Yüce rabbim nasip ederse eğer. Kızlaaar gerçekten çok zormuş beklemek, listeye baktımda sadece benmi varım sonuç bekleyen acaba?CADIARZU

benim listedeki akibetim yarın belli olacak kızlar bakalım hayırlısıyla sonucumu alınca paylaşırım sizlerle Allah hepimize hayırlı hamile haberleri almayı nasip etsin inşallah...

kızlar benide alın listeye

kalabalık olalım ne demişler kuvvetten güç doğar

bende haziran yada temmuzda başlıycam

bakıyorum herkez yaz gibi plan yapmış

o zamana kadar destek oluruz birbirimize görüşmek üzere

benim listedeki akibetim yarın belli olacak kızlar bakalım hayırlısıyla sonucumu alınca paylaşırım sizlerle Allah hepimize hayırlı hamile haberleri almayı nasip etsin inşallah...

inşallah canım yarın hayırlı haberlerle gelirsin. bizleri de mutlu edersin. Rabbim yardımcın olsun.

kızlar bende yazın düşünüyorum inşallah allahtan bir mani çıkmazsa....

beni alırmısınız listeye..... hihoyyyt hihoyyyt

lansoruuuuuuuum canım inşallah tedavin hayırlı olur bitanem kötü günler geride kalır dualarım hep seninle inşallah bu sefer sorunsuz bi hamilelik geçirip bebişlerini alırsın kucağına canım benim bunu çoktan hakettin çok sevindim tedaviye başlamana inan allahım nolur bi an önce sanada bütün bekleyen arkadaşlarımızada bebek nasip etsin bitanem öptük seni

canım inşallah yarın burda hepberaber kutlatacağız müjdeli haberi:CüvCüv::CüvCüv:
Arkadaşlar benide listeye ekler misiniz?? bende mayıs ayında tedaviye başlayacağım bir aksilik çıkmazsa eğer..
inşallah canım hiçbir aksilik çıkmadan hayırlısıyla başlarsın tedavine.
aldık gitti canıcım.umarım listemiz uğurlu gelir
kızlar bende yazın düşünüyorum inşallah allahtan bir mani çıkmazsa....

beni alırmısınız listeye..... hihoyyyt hihoyyyt
tabiki hemen aldık canım.a.s.
canım dualarını(zı) çok hissediyorum bitanem.zaten o güçle tekrar düştük ya bu yollara....bende sizi çooookk öpüyorum canım

yaz benide bu listeye bakalım hayırlısı yarın doktorumla görüşmeye gidiyorum mayıs 3- 5 gibi regl olursam tabii iğnelere başlıyorummmm
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…