- Konu Sahibi firstNimbus
-
ArkadaŞlar ben de aŞılaması olumsuz sonuÇlanıp tÜp bebeĞe yÖnlendİrİlenlerdenİm.yazın tÜp bebek tedavİsİne baŞlayacaĞım lİstede ben de varım yanİ.
selam canim bende 2010 anne olmak istiyorum benide yaz listene ama bunu yapamiycak birsey yokki
msj yazar gibi basla sonra editle birine ekle
bende varım
şimdi senide ekliyorum canım.inşallah listemiz uğurlu gelir ve hepimiz bebişleniriz 2010 daa.s.
Merhaba arkadaşlar bende ilk bebeğimi kaybedeli 1,5 ay kadar oldu Şu anda bekleme süresindeyim zorunlu olarak. Bir aksilik çıkmazsa 2. denememi hz gibi düşünüyoruz. Benide listeye eklersen sevinirim lansor17. Tedavileri başlayan arkadaşlara hayırlı olsun. Yeni Başlayacak olanlara da iyi şanslar. Umarım en kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza alırız
merhaba arkadaşlar. bende haziranda başlayacağım tedaviye. benide ekleyin lütfen listenize. inşallah hepimiz 2010da anne oluruz. bu topik uğurlu gelir hepimize..
benim listedeki akibetim yarın belli olacak kızlar bakalım hayırlısıyla sonucumu alınca paylaşırım sizlerle Allah hepimize hayırlı hamile haberleri almayı nasip etsin inşallah...
evet kızlar bu ay itibariyle artık 2009 annesi olmamız imkansız oldu.nisan ayında tedaviye başlamış biri olarak eğer bebişim tutunursa annesine:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ocak 2010 da anne olacağım inşallah.benim gibi 2010 da anne olmak isteyenler,olacaklar haydi listemizi yapalım
2010 YILI ANNE ADAYLARI
LANSOR17-------------Tedavide:Saruboceq::Saruboceq:
SERAP1997------------2010 Yılının ilk anne adayı:CüvCüv:
ARTVİNLİ19876--------Yaza tedaviye başlayacakhihoyyythihoyyyt
PİNKROSE--------------Haziranda tedaviye başlayacakhihoyyythihoyyyt
DESPİNA74-------------Sonuç bekliyor:Saruboceq::Saruboceq:
SİBER---------------------Haziranda tedaviye başlayacakhihoyyythihoyyyt
CHİLEKLİ-----------------Tedavide:Saruboceq::Saruboceq:
SEVGİDOLU------------Mayısta tedaviye başlayacakhihoyyythihoyyyt
ASİ74----------------------Mayısta tedaviye başlayacakhihoyyythihoyyyt
ZERO55-------------------Yazın tedaviye başlayacakhihoyyythihoyyyt
ŞERİFE80----------------
PLUM12-------------------Haziranda tedaviye başlayacakhihoyyythihoyyyt
GELİNCİK238------------Haziranda tedaviye başlayacakhihoyyythihoyyyt
canım inşallah yarın burda hepberaber kutlatacağız müjdeli haberi:CüvCüv::CüvCüv:benim listedeki akibetim yarın belli olacak kızlar bakalım hayırlısıyla sonucumu alınca paylaşırım sizlerle Allah hepimize hayırlı hamile haberleri almayı nasip etsin inşallah...
inşallah canım hiçbir aksilik çıkmadan hayırlısıyla başlarsın tedavine.Arkadaşlar benide listeye ekler misiniz?? bende mayıs ayında tedaviye başlayacağım bir aksilik çıkmazsa eğer..
aldık gitti canıcım.umarım listemiz uğurlu gelirkızlar benide alın listeye
kalabalık olalım ne demişler kuvvetten güç doğar
bende haziran yada temmuzda başlıycam
bakıyorum herkez yaz gibi plan yapmış
o zamana kadar destek oluruz birbirimize görüşmek üzere
tabiki hemen aldık canım.a.s.kızlar bende yazın düşünüyorum inşallah allahtan bir mani çıkmazsa....
beni alırmısınız listeye..... hihoyyyt hihoyyyt
canım dualarını(zı) çok hissediyorum bitanem.zaten o güçle tekrar düştük ya bu yollara....bende sizi çooookk öpüyorum canımlansoruuuuuuuum canım inşallah tedavin hayırlı olur bitanem kötü günler geride kalır dualarım hep seninle inşallah bu sefer sorunsuz bi hamilelik geçirip bebişlerini alırsın kucağına canım benim bunu çoktan hakettin çok sevindim tedaviye başlamana inan allahım nolur bi an önce sanada bütün bekleyen arkadaşlarımızada bebek nasip etsin bitanem öptük seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?