Doğuma Hazırlık 2010 yılında kız erkek bebek hangisi önde gidiyo.sizin bebişinizin cinsiyeti ne?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

2010 bebekleri kızmı erkekmi çogunlukta

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
doktorumuz 14+0 da yüzde 95 kız dedi.istediğim tek şey sağlıklı olması...allah hepimize sağlıklı bebişler versin...

bizimde bir kızımız olacak..ama 2009 yılı kız yılıydı 2010 erkek olur herhalde:)

16 haftalık olduk oğluşum olacak benimde....)))))

cnmm cok sevındım.benımde oglusum olucak kısmetse ben 28 haftalık falan hamileyım...allah asglıkla dogurmak nasıp etsın hepımıze.bebeklerımız saglıklı hayırlı evlat olsunlarda kız erkek hııccc onemlı degıl...

bu sene erkek yılıysa o zaman 2011 kız yılı olacak ben baharda hamilelik düşündüğümden doğduğunda 2011 bebeği olacak benimde içime hep kız doğuyor şimdiden. Eşiminde benimde ağzıma ne zaman bebekten söz etsek kız diye takılıyor kızımız diyoruz hep bakalım kısmet... Sizlere de hayırlı doğumlar hanımlarrr...

benimm bebeğimm de erkekkk :)bi süprizz olmazsa. çok erken öğrendikkk bizzz bakalım 15 gün sonra kesinleşicekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…