2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

2010 nun şu son dakikalarında 2010da tüp bebk yaptıracaklar buraya furumunu kapatıp artık 2011 yılında tüp bebek yaptıracaklar buraya furumunu ben açmak istiyorum inşallah 2011 de bebek hasreti çeken herkes bebeyine kavuşur inşallah gelecek sene 2011 son dakikaların da ölmemiş yaşıyusak bebeklerimiz kocağımızda bu furumu ziyaret ederiz allah hepimize sağlık sıhat huzur ve eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat nasip eder !!(((AMİN YARABBİM))

arkadaşlar benim eşimde sperm problemi var ve inanılmaz güzel bi haber aldık dittiğimiz doktor eşime bir dizi ilaç tedavisi uyguladı 3 ysonra yani 25 aralıkta test yaptık hareketlilik yüzde 4 atrmış kendiliğinden hamile kalcağımı söyledi budurumda olanlar lütfen iyi bir doktora görünsün...

2010 nun şu son dakikalarında 2010da tüp bebk yaptıracaklar buraya furumunu kapatıp artık 2011 yılında tüp bebek yaptıracaklar buraya furumunu ben açmak istiyorum inşallah 2011 de bebek hasreti çeken herkes bebeyine kavuşur inşallah gelecek sene 2011 son dakikaların da ölmemiş yaşıyusak bebeklerimiz kocağımızda bu furumu ziyaret ederiz allah hepimize sağlık sıhat huzur ve eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat nasip eder !!(((amin yarabbim))

canım dn bende düşünmüştüm bunu
kim yapsa acaba diye evet 2011 de tüp bebk yapacaklar buraya diye yeni topiği açmak gerekiyor
ama burayıda kapatalımki devamı olduğu bilinsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım 2011 de hepimiz anne oluruz

tamam şimdi buldum nihayet.....:65: herkese salam ben de sizdenim denedim olmadı denedim olmadı......... hala ayaktayım bir gün mutlaka diyorum beynime olumlu sinyaller gönderip bolca dua ediyorum haydi kızlar biraz daha umut:10:

aynı dönemlere denk geliyoruz benimde mayıs sonu :) allah hepimizin hakında hayırlısını yazsın hayırlı haberler almayı nasip etsin

Merhabalar!
Sana özelden mesaj göndermeye calistim ama olmadi. Bana tup bebek tedavisinde sana yardimci olan prof. doktorunun adini veya ulasim bilgilerini yazar misin? Simdiden tesekkurler cevabin icin...
Sevgi ve saygilarimla.

Back
X