2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

citos2903

üç böcek bir çiçek :))
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
6.330
47
163
herkese slm ben kısa bir süre önce doğumuma 10 gün kala bebeğimi kaybettim :gitme:
ve şubat ayına kadar hamilelik yasak bana şubat ayında tekrar bebek çalışmalarına başlıycaz hayırlısıyla :Saruboceq:bu zaman zarfında benim gibi bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlar burada paylaşımlarda bulunabiliriz birbirimize destek olabiliriz :dance:herkesi bekliyorumvereliniortak

ayrıca bende pko rahatsızlığıda var kilo problemim var ve şuan kilo vermek için çalışıyorum pkoyu tetikliyen etkenlerden biride kilo dktrum glokofen verdi onu kullanıyorum iki kere normal yoldan hamile kaldım ilkini ilk aylarda düşük yaptım ikinciside dediğim gibi doğuma 10 gün kala kaybettim :gitme:
şimdide ısrarla kilo vermemi söyledi dktrum 1,5 ayda 10 kg verdim 15 kg daha fazlam var inşallah onuda veririm şubata kadar:Saruboceq:

2010 ;DA HAMıLE KALMAK ıSTEYENLERıN
UMUT LıSTESı
:Saruboceq::Saruboceq:
1-) belenay
2-) BEBıSKOM
3-) ceyci2003
4-) citos2903
5-) ÇAKILTASI
6-) damlam123
7-) dyd
ngezen
9-) ENKA00
10-) GRıPıN
11-) gozdeb0101
12-) kumsal
14-) lady34
15-) MARALL
16-) neslihan165
17-) nilüfern
1 nurten36
19-) PasaklıMinikTanrıça
20-) River
21-) sermest
22-) sulezehra
23-) SUDENUR80
24-) ecemm82
25-) YAREN38
26-) rvyda
27-)YONCAMM
2 xaysex
29-) mawwi35
30-) mız mız
31-) Fatma
32-) bitte
33-) isolde
34-) cigdem_k
35-) prensesinannesi3
36-) rufeyde serra
37-) eleyna
3 Mestitosh
39-) deryaberil
40-) faddim
41-) yasmin1983
42-)hadibakem
43-)haymatlos
44-)bekleyis
45-)masal0663
46-)pinariku
47-)yelz
4dilara1
49-)aysen 34
50-)talihsiz
51-)joking007

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :CüvCüv: HAMıLELERıMıZ :CüvCüv: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1-) nsb...
2-) sadiye77..
3-)**LıL@**.........
4-)mopsy.............
4-)ysm_ysm...........

Son düzenleme:
hayırlı olsun yeni toppiğimiz çitoscum...
bende haziran 1 de kürtaj oldum boş gebelik nedeniyle...
şimdi bebek sahibi olmak için tam zamanımız inşallah rabbim bizi çok bekletmez.....
gerçekten bunu çokk istiyoruzz ...hayırlısıyla tabi....

çitoscum ikinci hamileliğin olduğunu bilmiyordum ...ilki neden düşmüştü acaba?

yeni topiğin hayırlı olsun canım Alla sabır versin çok zor yaşadığın inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sorunsuz bir şekilde anne olursun benimde 1 kızım var 5yaşında 1 senedir 2. yi istiyoruz ama olmuyor pko varmış fsh yüksek 6 aydır adt olamıyordum ama bugün çok şükür oldum bende hamile kalmak isteyenlerdenim rabbim en kısa zamanda inş hepimize yollar bebişlerimizi

çitoscum ikinci hamileliğin olduğunu bilmiyordum ...ilki neden düşmüştü acaba?
sağolsın nilücümopuyorumnanaktanhoşgeldin cnm evet cnm ikinci kez kaybettim ben ilkininde bişi anlamadım yani hamile olduğumu düşük yaptığımda öğrendim malesef :gitme:kendimi korumadım bilmediğim için inşallah cnm rabbim hayırlısıyla versin hepimize:Saruboceq:

opuyorumnanaktansende hoşgeldin zehracım a.s.sende divin gibi ikinciyimi istiyon cnm rabbim inşallah hepimize verir :Saruboceq:senin ilki nasıl olmuştu cnm tedaviylemi CADIARZU

çitosum topik hayırlı olsun canım ahhh ahhh yaramı deştin bende nisan ayında düşük yaptım bebeğim 12 haftalıktı doktorum 3 ay korunmamı söyledi 8 ay geçti hala gelen yok bu ayda olmadı çitos kırmızılar sinyal verdi üstelik bizim problemiiz yokmu ş herşey yolunda dedi doktor sadece kilo fazlalığım var onuda vermek istiyorum doktor çok fazla etken değil hamile kalamamanda kilon dedi ama verirsen daha iyi olur dedi bakalım bekliyoruz gel bebek gel sağlıkla gel hayırla gel

opuyorumnanaktansende hoşgeldin zehracım a.s.sende divin gibi ikinciyimi istiyon cnm rabbim inşallah hepimize verir :Saruboceq:senin ilki nasıl olmuştu cnm tedaviylemi CADIARZU

hb evet canım bende divin gibi 2.yi istiyorum ama olmuyor ilki tedavisiz oldu biz 1 ay korunduk sonra bebek istedik tam 1 senelik evliyken artık bu ayda olmazsa dra gidicem dediğim ay hamile kaldım

:1hug:canım hoşgeldin demek bu ayda olmadı haa üzülme beloşum vardır bundada hayır inşallah meleklerimiz bizi çok fazla bekletmeden gelirler :Saruboceq:sen yinede kg vermeye gayret et cnm zaten hamile kalıncada fazlasıyla alıcan ben serdara 80 kgla hamile kalmıştım 100 ;:tomato:e merdiven dayamıştım son ay akannehir

hb evet canım bende divin gibi 2.yi istiyorum ama olmuyor ilki tedavisiz oldu biz 1 ay korunduk sonra bebek istedik tam 1 senelik evliyken artık bu ayda olmazsa dra gidicem dediğim ay hamile kaldım
alkisalkisalkisne güzel sende benim gibi normal yolla hamile kalabiliyon şanslı pkolulardansın yani inşallah ikincide fazla bekletmez seni hemencik gelir :1hug:burda okuyorum bazı pkolu arkadaşlar adet düzensizliği yaşıyor benim çok şükür düzenli fakat tüylenme ve kilo problemi yaşıyom :kedi:

inş bekletmez ama bekliyoruz işte doğum kontrol apı kullandım kızımdan sonra 3 buçuk sene yumurtalıkları tembelleştirdi o yüzden daha kötü duruma geldim yani şimdi kendiliğimden adt bile zor ouyorum en son 6 ay önce ilaçla olmuştum bugün sabah kendiliğimden oldum şakkıdı

hepmi düzensizdi yoksa d.kontrol hapından sonramı böyle oldun

hayırlı olsun topik citosum
bende geldim bende hamile kalmak istiyorum
bu ay soğan kürüne başlıycam bidahaki ayda incir kürü yapacam ve dr gidecem yeniden tedaviye başlıycam
ayrıntılı hayat hikayemi kızımı okula koyup geldikten sonra anlatırım şimdi çıkmam lazım a.s.

düzensizdi ama bu kadar değil 1 buçu ayda 35 günde falan olurdum CADIARZU
glokofen kullandınmı hiç zehra buda adetleri hem düzenliyor hemde yumurtlamaya yardımcıymış bana dktr verdide hemde kilo vermeyi sağlıyor dedi a.skilo normal peki cnm

hoşgeldin cnm benim Şeniz
sensiz topik olurmu kankim eccik kilo verdik şimdide sıra bebişe geldi dimi delikafadulden
soğan kürüne bende çalışmalara başladımda içecem cnm biliyosun serdara hamile kaldımda soğan ve incir kürü kullanmıştım şifa allahtan sebeb oldu işte inşallah sanada fayda eder :Saruboceq:hadi git gel cnm bekliyom vereliniortak

glokofen kullandınmı hiç zehra buda adetleri hem düzenliyor hemde yumurtlamaya yardımcıymış bana dktr verdide hemde kilo vermeyi sağlıyor dedi a.skilo normal peki cnm
normal canım yani çevremdekilere göre öyle bence biraz var fazlalık 160 boy 56 kilo zemuszemus glukofen kullanmadım glukopahe mı ne ondan vermişti oda benim şekerim düşürüyo yerlerde sürünüyom doyma bilmiyom zayıflatacan kilo akırım onu içsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…