hayırlı olsun yeni toppiğimiz çitoscum...
bende haziran 1 de kürtaj oldum boş gebelik nedeniyle...
şimdi bebek sahibi olmak için tam zamanımız inşallah rabbim bizi çok bekletmez.....
gerçekten bunu çokk istiyoruzz ...hayırlısıyla tabi....
sağolsın nilücümopuyorumnanaktanhoşgeldin cnm evet cnm ikinci kez kaybettim ben ilkininde bişi anlamadım yani hamile olduğumu düşük yaptığımda öğrendim malesef :gitme:kendimi korumadım bilmediğim için inşallah cnm rabbim hayırlısıyla versin hepimize:Saruboceq:çitoscum ikinci hamileliğin olduğunu bilmiyordum ...ilki neden düşmüştü acaba?
opuyorumnanaktansende hoşgeldin zehracım a.s.sende divin gibi ikinciyimi istiyon cnm rabbim inşallah hepimize verir :Saruboceq:senin ilki nasıl olmuştu cnm tedaviylemi CADIARZUyeni topiğin hayırlı olsun canım Alla sabır versin çok zor yaşadığın inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sorunsuz bir şekilde anne olursun benimde 1 kızım var 5yaşında 1 senedir 2. yi istiyoruz ama olmuyor pko varmış fsh yüksek 6 aydır adt olamıyordum ama bugün çok şükür oldum bende hamile kalmak isteyenlerdenim rabbim en kısa zamanda inş hepimize yollar bebişlerimizi
opuyorumnanaktansende hoşgeldin zehracım a.s.sende divin gibi ikinciyimi istiyon cnm rabbim inşallah hepimize verir :Saruboceq:senin ilki nasıl olmuştu cnm tedaviylemi CADIARZU
:1hug:canım hoşgeldin demek bu ayda olmadı haa üzülme beloşum vardır bundada hayır inşallah meleklerimiz bizi çok fazla bekletmeden gelirler :Saruboceq:sen yinede kg vermeye gayret et cnm zaten hamile kalıncada fazlasıyla alıcan ben serdara 80 kgla hamile kalmıştım 100 ;:tomato:e merdiven dayamıştım son ay akannehirçitosum topik hayırlı olsun canım ahhh ahhh yaramı deştin bende nisan ayında düşük yaptım bebeğim 12 haftalıktı doktorum 3 ay korunmamı söyledi 8 ay geçti hala gelen yok bu ayda olmadı çitos kırmızılar sinyal verdi üstelik bizim problemiiz yokmu ş herşey yolunda dedi doktor sadece kilo fazlalığım var onuda vermek istiyorum doktor çok fazla etken değil hamile kalamamanda kilon dedi ama verirsen daha iyi olur dedi bakalım bekliyoruz gel bebek gel sağlıkla gel hayırla gel
alkisalkisalkisne güzel sende benim gibi normal yolla hamile kalabiliyon şanslı pkolulardansın yani inşallah ikincide fazla bekletmez seni hemencik gelir :1hug:burda okuyorum bazı pkolu arkadaşlar adet düzensizliği yaşıyor benim çok şükür düzenli fakat tüylenme ve kilo problemi yaşıyom :kedi:hb evet canım bende divin gibi 2.yi istiyorum ama olmuyor ilki tedavisiz oldu biz 1 ay korunduk sonra bebek istedik tam 1 senelik evliyken artık bu ayda olmazsa dra gidicem dediğim ay hamile kaldım
inş bekletmez ama bekliyoruz işte doğum kontrol apı kullandım kızımdan sonra 3 buçuk sene yumurtalıkları tembelleştirdi o yüzden daha kötü duruma geldim yani şimdi kendiliğimden adt bile zor ouyorum en son 6 ay önce ilaçla olmuştum bugün sabah kendiliğimden oldum şakkıdıalkisalkisalkisne güzel sende benim gibi normal yolla hamile kalabiliyon şanslı pkolulardansın yani inşallah ikincide fazla bekletmez seni hemencik gelir :1hug:burda okuyorum bazı pkolu arkadaşlar adet düzensizliği yaşıyor benim çok şükür düzenli fakat tüylenme ve kilo problemi yaşıyom :kedi:
hepmi düzensizdi yoksa d.kontrol hapından sonramı böyle olduninş bekletmez ama bekliyoruz işte doğum kontrol apı kullandım kızımdan sonra 3 buçuk sene yumurtalıkları tembelleştirdi o yüzden daha kötü duruma geldim yani şimdi kendiliğimden adt bile zor ouyorum en son 6 ay önce ilaçla olmuştum bugün sabah kendiliğimden oldum şakkıdı
düzensizdi ama bu kadar değil 1 buçu ayda 35 günde falan olurdum CADIARZUhepmi düzensizdi yoksa d.kontrol hapından sonramı böyle oldun
glokofen kullandınmı hiç zehra buda adetleri hem düzenliyor hemde yumurtlamaya yardımcıymış bana dktr verdide hemde kilo vermeyi sağlıyor dedi a.skilo normal peki cnmdüzensizdi ama bu kadar değil 1 buçu ayda 35 günde falan olurdum CADIARZU
hoşgeldin cnm benim Şenizhayırlı olsun topik citosum
bende geldim bende hamile kalmak istiyorum
bu ay soğan kürüne başlıycam bidahaki ayda incir kürü yapacam ve dr gidecem yeniden tedaviye başlıycam
ayrıntılı hayat hikayemi kızımı okula koyup geldikten sonra anlatırım şimdi çıkmam lazım a.s.
normal canım yani çevremdekilere göre öyleglokofen kullandınmı hiç zehra buda adetleri hem düzenliyor hemde yumurtlamaya yardımcıymış bana dktr verdide hemde kilo vermeyi sağlıyor dedi a.skilo normal peki cnm
kaydirigubbakcemile3eferim çocumm devam et kaydirigubbakcemile3ben kullanıyorum glukofen örtmenim a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?