2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

benim bildiğim adtliyken başlanıyor CADIARZU

pko için canım hemde hormonları düzenliyormuş yerimseniben
çitos biliyor bize tarif eder :icecream:

hafta sonum fena değil idare eder
abimler geldiler dün yaaaaa kafamçokkarıştı
antalyadan gelen misafirimizide cumartesi günü gönderdik gitti çok şükür :lepi:

kanka seni yılmaz morgüle benzetiyorum :roflol: :roflol:
bana kızma ama hem tickerin hemde imzan morgüllerden olunca aklıma o geliyor :roflol:

canım rabbim hakında hayırlısını versin çatlatmak için iğne felan olmadınmı beryal diye bi arkadaşımız çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştı fisfisfis

benim bildiğim adtliyken başlanıyor CADIARZU

pko için canım hemde hormonları düzenliyormuş yerimseniben
o zaman bende içeyim zararı olmazsositososito

hoşgördüm cnm sende hoşgeldin inşallah hamilesindir a.s.

çitos biliyor bize tarif eder :icecream:

hafta sonum fena değil idare eder
abimler geldiler dün yaaaaa kafamçokkarıştı
antalyadan gelen misafirimizide cumartesi günü gönderdik gitti çok şükür :lepi:
tarif ettik ya görmedinmi:icecream:
sende sevmiyon dimi abinle yengeni:umursamaz:ne yapmaya gelmişler yine ortalık karıştımayamı geldiler:mymeka:

kanka seni yılmaz morgüle benzetiyorum :roflol: :roflol:
bana kızma ama hem tickerin hemde imzan morgüllerden olunca aklıma o geliyor :roflol:
kaydirigubbakcemile3benzedim dimi kanka ne yapem bu rengi çok seviyom zemuszemus

tarif ettik ya görmedinmi:icecream:
sende sevmiyon dimi abinle yengeni:umursamaz:ne yapmaya gelmişler yine ortalık karıştımayamı geldiler:mymeka:

onların yazıcı lazerli bizimki renkli
yiğenimin proje ödevi için gelmişler
sevmiyorum uyuz oluyorum
yine her zamanki gibi ev meselesini açtılar tabiki
bende madem evinizi beğenmiyordunuz 10 senedir oturuyosunuz kira vermiyorsunuz şimdiye kadar illaki bi ev alır yada birikim yapardınız niye yapmadınız dedim:dilcikar:

neyse yaww yeni arkadaşlar biz birbirimizi 1 senedir tanıyoruz siz anlatın problemleriniz ney
yaramaz nazlı bebişler niye gelmiyolar

bilirim zati hayırlarına gelmezler aynı bizimkiler gibi menfaat olmadan yüzüne bile bakmazlar:dilcikar:iyi demişin kanki kaydirigubbakcemile5

bende turkuazı seviyorum Şeniz
o rengide seviyom ben:asigim:

eee kızlar kendinizden bahsedin biraz :hulya:
divinin dediği gibi biz 1 senedir tanışıyoz sizde konuşun anlatın yerimseniben

teşekkür ederim canım bende iyiyim buyrunnnnnnnnn
allah bozmasın canımm ee sende varmı bebiş yoksa bizimki gibi oda nazmı yapıyor gamyoncuiremsu

yok canım benim hiç denemedim çatlatma iğnesi zaten o bir yılın çogunu ilk doktorum yüzünden kaybettik yani boş sonra doktor değişimi falan derken şimdi yeni bir doktor buldum çok tatlı ve bilgili bir hanım şimdi herşeye sıfırdan başladım baklaım rabbim hayırlısını versinn

1 kızım var teyzesi ilkokul 3. sınıfa gidiyor
2. bebiş çok nazlı çıktı gelmiyo :umursamaz:
bende prolaktin hormonu yüksek o yüzden yumurtlamada problem oluyordu
son 3 senedir adetlerim düzenli bu seferde yumurtalarım oluşuyor ve fazla gelişip kistleşiyormuş o yüzden hamile kalamıyorum kafamçokkarıştı

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ama bassaglına gidecem arkadasımın annesi vefat etmişti bayramda gelmiş evine onu görmeye gidecem

dktr işini sorma cnm bizimde 1 senemiz boşa gitmişti şimdiki dktrumdan çok memnunum işinin uzmanı bence inşallah tedavinden olumlu sonuç alırsın kumsalcım hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ama bassaglına gidecem arkadasımın annesi vefat etmişti bayramda gelmiş evine onu görmeye gidecem
hoşgeldin cnm ve güle gülekaydirigubbakcemile3arkadaşının başı sağolsun cnm çok üzüldüm onun adına:gitme:

selam kızlar benide alın aranıza. Ben de 2. çocuk için uğraşıyorum.Umarım hepimiz başarırız 2010 da.

selam kızlar benide alın aranıza. Ben de 2. çocuk için uğraşıyorum.Umarım hepimiz başarırız 2010 da.
hoşgeldin yarencim a.s.
umarım 2010 ;da bu topikte hepimize uğurlu gelir :Saruboceq:
senin durumun nedir yarencim CADIARZU

ohh maşalahh allah bağışlasın canımm sağlıklı uzun ömürler nasip etsin kuzucuğuna
anladım canım bendede oluştu prolaktin sorunu ama evli değildim o zaman dostinex kullanmıştım galiba umarım herşey yoluna girer ve minik kuzunuda müjdelersin bize:Saruboceq:
malesef canım ben bütün isteğimle çabalarken bazı doktorlar olaya çok yüzeysel sıradan görebilyormuş bunu anladım geç oldu ama ders aldım çok şükür bende memnunum şimdi doktor çok öenmli bence bu konuda sen kime gidiyorsun canım

merhaba canım hoşgeldin sorunun neydi inşallah ikinci kez anne olursunn aminnn

bendede bekarlığımdan beri var prolaktin yüksekliği
hatta kızımı sütten keseli 7 sene oldu ama süt üretimim daha durmadı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…