çitos biliyor bize tarif eder :icecream:benim bildiğim adtliyken başlanıyor CADIARZU
pko için canım hemde hormonları düzenliyormuş yerimseniben
geldinmi cnm nasılsın bakalım Şeniznasıl geçti hafta sonun
benimki fiyasko oldu simava gitcektik biliyon kocikin halası gelmiş köyden sabahın köründe dayanmış kapıya kaldık gidemedik pazar günü akşam gitti sırnaşık şeybakalım haftaya birisi çat kapı gelmezse gidecezzemuszemus
iyiyim canım sağol hoşbulduk sen nasılsınnopuyorumnanaktan
canım rabbim hakında hayırlısını versin çatlatmak için iğne felan olmadınmı beryal diye bi arkadaşımız çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştı fisfisfismerhaba canım hoşbulduk amin inşallahh
ben 22 yaşındayım 2 senelik evliyim 1 yıldır bebiş istiyoruz ama olmadı
benim yumurtlamada problem yok ama çatlamıyor ve adet düzensizliğim var + hipotroidi
bu bir sene içinde klomen kullandım rahim filmi çekildim gebelik elde edemedik
şimdi adetimi bekliyorum allahın izniyle ocak gibi aşılama yaptırıcam inşallah bu sefer gelir meleklerimizzz
o zaman bende içeyim zararı olmazsositosositobenim bildiğim adtliyken başlanıyor CADIARZU
pko için canım hemde hormonları düzenliyormuş yerimseniben
hoşgördüm cnm sende hoşgeldin inşallah hamilesindir a.s.hoş geldin aramıza canım benim çok üzüldüm.Allah sabır versin.bende polikistik over hastasıyım 23 yaşındayım 9 aylık evliyim klomen kullandım iğnemi oldum pregestan bitti beklemedeyim son 2 günüm adet olmazsam bebiş var demekmiş rabbim bizede nasip eder inşallah.
tarif ettik ya görmedinmi:icecream:çitos biliyor bize tarif eder :icecream:
hafta sonum fena değil idare eder
abimler geldiler dün yaaaaa kafamçokkarıştı
antalyadan gelen misafirimizide cumartesi günü gönderdik gitti çok şükür :lepi:
kaydirigubbakcemile3benzedim dimi kanka ne yapem bu rengi çok seviyom zemuszemuskanka seni yılmaz morgüle benzetiyorum :roflol: :roflol:
bana kızma ama hem tickerin hemde imzan morgüllerden olunca aklıma o geliyor :roflol:
tarif ettik ya görmedinmi:icecream:
sende sevmiyon dimi abinle yengeni:umursamaz:ne yapmaya gelmişler yine ortalık karıştımayamı geldiler:mymeka:
kaydirigubbakcemile3benzedim dimi kanka ne yapem bu rengi çok seviyom zemuszemus
bilirim zati hayırlarına gelmezler aynı bizimkiler gibi menfaat olmadan yüzüne bile bakmazlar:dilcikar:iyi demişin kanki kaydirigubbakcemile5onların yazıcı lazerli bizimki renkli
yiğenimin proje ödevi için gelmişler
sevmiyorum uyuz oluyorum
yine her zamanki gibi ev meselesini açtılar tabiki
bende madem evinizi beğenmiyordunuz 10 senedir oturuyosunuz kira vermiyorsunuz şimdiye kadar illaki bi ev alır yada birikim yapardınız niye yapmadınız dedim:dilcikar:
o rengide seviyom ben:asigim:bende turkuazı seviyorum Şeniz
allah bozmasın canımm ee sende varmı bebiş yoksa bizimki gibi oda nazmı yapıyor gamyoncuiremsuteşekkür ederim canım bende iyiyim buyrunnnnnnnnn
canım rabbim hakında hayırlısını versin çatlatmak için iğne felan olmadınmı beryal diye bi arkadaşımız çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştı fisfisfis
o zaman bende içeyim zararı olmazsositososito
hoşgördüm cnm sende hoşgeldin inşallah hamilesindir a.s.
tarif ettik ya görmedinmi:icecream:
sende sevmiyon dimi abinle yengeni:umursamaz:ne yapmaya gelmişler yine ortalık karıştımayamı geldiler:mymeka:
allah bozmasın canımm ee sende varmı bebiş yoksa bizimki gibi oda nazmı yapıyor gamyoncuiremsu
yok canım benim hiç denemedim çatlatma iğnesi zaten o bir yılın çogunu ilk doktorum yüzünden kaybettik yani boş sonra doktor değişimi falan derken şimdi yeni bir doktor buldum çok tatlı ve bilgili bir hanım şimdi herşeye sıfırdan başladım baklaım rabbim hayırlısını versinn
dktr işini sorma cnm bizimde 1 senemiz boşa gitmişti şimdiki dktrumdan çok memnunum işinin uzmanı benceallah bozmasın canımm ee sende varmı bebiş yoksa bizimki gibi oda nazmı yapıyor gamyoncuiremsu
yok canım benim hiç denemedim çatlatma iğnesi zaten o bir yılın çogunu ilk doktorum yüzünden kaybettik yani boş sonra doktor değişimi falan derken şimdi yeni bir doktor buldum çok tatlı ve bilgili bir hanım şimdi herşeye sıfırdan başladım baklaım rabbim hayırlısını versinn
hoşgeldin cnm ve güle gülekaydirigubbakcemile3arkadaşının başı sağolsun cnm çok üzüldüm onun adına:gitme:ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ama bassaglına gidecem arkadasımın annesi vefat etmişti bayramda gelmiş evine onu görmeye gidecem
hoşgeldin yarencim a.s.selam kızlar benide alın aranıza. Ben de 2. çocuk için uğraşıyorum.Umarım hepimiz başarırız 2010 da.
ohh maşalahh allah bağışlasın canımm sağlıklı uzun ömürler nasip etsin kuzucuğuna1 kızım var teyzesi ilkokul 3. sınıfa gidiyor
2. bebiş çok nazlı çıktı gelmiyo :umursamaz:
bende prolaktin hormonu yüksek o yüzden yumurtlamada problem oluyordu
son 3 senedir adetlerim düzenli bu seferde yumurtalarım oluşuyor ve fazla gelişip kistleşiyormuş o yüzden hamile kalamıyorum kafamçokkarıştı
malesef canım ben bütün isteğimle çabalarken bazı doktorlar olaya çok yüzeysel sıradan görebilyormuş bunu anladım geç oldu ama ders aldım çok şükür bende memnunum şimdi doktor çok öenmli bence bu konuda sen kime gidiyorsun canımdktr işini sorma cnm bizimde 1 senemiz boşa gitmişti şimdiki dktrumdan çok memnunum işinin uzmanı benceinşallah tedavinden olumlu sonuç alırsın kumsalcım hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:
hoşgeldin cnm ve güle gülekaydirigubbakcemile3arkadaşının başı sağolsun cnm çok üzüldüm onun adına:gitme:
selam kızlar benide alın aranıza. Ben de 2. çocuk için uğraşıyorum.Umarım hepimiz başarırız 2010 da.
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ama bassaglına gidecem arkadasımın annesi vefat etmişti bayramda gelmiş evine onu görmeye gidecem
selam kızlar benide alın aranıza. Ben de 2. çocuk için uğraşıyorum.Umarım hepimiz başarırız 2010 da.
ohh maşalahh allah bağışlasın canımm sağlıklı uzun ömürler nasip etsin kuzucuğuna
anladım canım bendede oluştu prolaktin sorunu ama evli değildim o zaman dostinex kullanmıştım galiba umarım herşey yoluna girer ve minik kuzunuda müjdelersin bize:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?