2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

fisfisfissenin kilon iyi cnm hemde bayağıı iyi benim boy 1,65cm kilo 80 yuhhhakannehirakannehirbana
alla alla kan şekerini düzenliyor daha bu ilaç sende niye öle ettiki anlamadımfisfisfis

hg divinty bende başlıca soğana inş adtin kaçıncı günü başladın ben bugün oldum 6 ayın sonunda
adetin 5. günü başlıyon cnm ilkinde 15 gün kullanıyon adet oluktan sonra ikinciye adetine 10 gün kala 7 gün tekrar içiyon a.s

merhaba kızlar bende 2010 da allahın izniyle hamile kalmak istiyorumm benide aranıza alırmısınız
citosum allah sabır varsin canım dilerimm bu sefer kucaklarsın bebiğinii

merhaba kızlar bende 2010 da allahın izniyle hamile kalmak istiyorumm benide aranıza alırmısınız
citosum allah sabır varsin canım dilerimm bu sefer kucaklarsın bebiğinii
merhaba kumsalcım hoşgeldin a.s.
sağol cnm rabbim hepimize hayırlısıyla versin inşallah :Saruboceq:
sen kendinden bahsedermisin cnm ne zamandır istiyon bebiş CADIARZU
aldık gitti cnm sende geç şöyle yerini seç bakam:lepi:

BENDE BENDE BENDE hayırlı olsun çitosum benide alın aranıza bugünlerde psikolojim bebek yüzünden cok bozuk kafaya takmayayım diyorumama olmuyo cevremde herkes hamile kıskanmıyorum allah herkese versin kimssenin kucagını bos bırakmasın ama olmuyooooooooooo içim cız ediyo kac tane dr gittimse bişe yok dogal yolla hamile kalabilirsin diyo dua edin banada

canım hoşgeldin sende Şeniz
inşallah bu topik uğurlu gelir hepimize rabbim kucağımızı boş bırakmasın :Saruboceq:
sorma gülüm abimin hanımıda hamile kaldı hemde 3.ye gözüme gözüme sokuyor yarama tuz basar gibi içim acıyor bide acım tazeyken oldu çok manidar buldum nedense yinede kıskanmıyorum sağlıkla alsın kucağına ama içim acımıyor değil mafoldumben

canım benimde görümcem hamile allah bizede verir inş ben cıkıyom simdi ugrarım gene

canım benimde görümcem hamile allah bizede verir inş ben cıkıyom simdi ugrarım gene
ben çok umutluyum cnm gerçekten 2010da hamile patlaması olucak burdakaydirigubbakcemile3
inşallah cnm:Saruboceq:yine gel cnm unutma biziopuyorumnanaktan

hoşbulduk şekerim bensiz olmazdı tabiki kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3eferim çocumm devam et kaydirigubbakcemile3
-tatlicadiarzu-
hg divinty bende başlıca soğana inş adtin kaçıncı günü başladın ben bugün oldum 6 ayın sonunda

hoşbuldum sulezehracım Şeniz
adetliykenmi başlanıyomuş canım
onu bilmiyodum işte
neyse adetim düzenli gelirse eğer 10 gün var adetime
bende o zaman başlarım şutarafagitti

merhaba canım hoşbulduk amin inşallahh
ben 22 yaşındayım 2 senelik evliyim 1 yıldır bebiş istiyoruz ama olmadı
benim yumurtlamada problem yok ama çatlamıyor ve adet düzensizliğim var + hipotroidi
bu bir sene içinde klomen kullandım rahim filmi çekildim gebelik elde edemedik
şimdi adetimi bekliyorum allahın izniyle ocak gibi aşılama yaptırıcam inşallah bu sefer gelir meleklerimizzz

hoşbuldum sulezehracım Şeniz
adetliykenmi başlanıyomuş canım
onu bilmiyodum işte
neyse adetim düzenli gelirse eğer 10 gün var adetime
bende o zaman başlarım şutarafagitti
benim bildiğim adtliyken başlanıyor CADIARZU

bendemi kullansam acaba ne içindi cnm bu pko içinmi
pko için canım hemde hormonları düzenliyormuş yerimseniben

geldinmi cnm nasılsın bakalım Şeniznasıl geçti hafta sonun
benimki fiyasko oldu simava gitcektik biliyon kocikin halası gelmiş köyden sabahın köründe dayanmış kapıya kaldık gidemedik pazar günü akşam gitti sırnaşık şeybakalım haftaya birisi çat kapı gelmezse gidecezzemuszemus

hoş geldin aramıza canım benim çok üzüldüm.Allah sabır versin.bende polikistik over hastasıyım 23 yaşındayım 9 aylık evliyim klomen kullandım iğnemi oldum pregestan bitti beklemedeyim son 2 günüm adet olmazsam bebiş var demekmiş rabbim bizede nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…