saolun yaaa walla saolunnnn ne güzel paylaşıyorsunnuzzz...
küsütm ben yaaaaa
citoss sana da .......başka yerlerdee takıl gelme kimse kalmıyor işteee
canım yaa niye küsüyorsun hemen dün giremedimki misafirlerim vardı yemeğede kaldılar o yüzden fırsatım olmadı:çok üzgünüm:ben görünce hemen yazıyorum ya iyi sen de terk et citosunu yalnız koy beni öyle olsun:gitme:ayrıca ben bu testten hiç bişi anlamadımki kuzum canlı sayısı normal gibi gözüküyor ama bilmiyorumkismilegitiiiiiiiiiiiiiim gelmicem bi daha
herkese selam inşallah isteyen herkese nasip eder ...bende ayın 14nde aşılamamı yapdırdım ve 28nde bellı olucak hayırlısı ile inşallah duanızı esirgemeyin nolur...tesekkurler herkese...
yine geldim yie kimse yok...kar yağıyor evimi temizledim ütülerimi yaptım... şimdi örgüme devam edicem .. evimizdeyiz. pazar keyfi..
merhaba layla inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
MERHABA CANIMmerhaba derya
amin dün birz kan geldi bayag birtelaş ettim üzüldüm sonra gelmedi doktorumu aradım ve tekrar progesteronu kullanmamı söyledı ve dün o ara kanamadan sonra hiç gelmedi 4 günüm kaldı belli olmasına hayırlısı ile bekliyotum..iyi dileklerin için çok tesekkürler....herkesin gönlüne göre nasip eder inşallah pskolojık olarakda fiziksel olarakda zorlu bir yolmuş bu...inşallah isteyen herkes en kısa zamanda evlat sahibi olur...destekleriniz için sonsuz tesekkurler
layla _78 rabbim dualarını kabul etsin inşallah arkadaşım:Saruboceq:herkese selam inşallah isteyen herkese nasip eder ...bende ayın 14nde aşılamamı yapdırdım ve 28nde bellı olucak hayırlısı ile inşallah duanızı esirgemeyin nolur...tesekkurler herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?