2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

canım ne desem ki ah hepimizin yaşadığı aşağı yukarı aynı şeyler
hiç sorun yok sanırken önce eşimde sonra bende çıktı
derken üstne regl olamıyorm nerdeyse iki haftadır
inan bana o gerginlik manevi çöküntü bende de var fazlasıyla
eşlerle paylaşma kısmı da sıkıcı üzücü biz anlamazken onların anlaması da zor elbet
ama napcaz birbirimizden baska dayanagımız da yok yazık ki
Allah hepımız hakkında hayrlısını nasıp etsın
ınsallah daha fazla uzulmeye maddı manevı zorluk yasamaya gerek kalmadan gelır meleklerımız

GÜnaydın kızlar hastayım ve keyfım yok ..ama ıŞteyım...bugÜn grev var ya saĞlıkÇıların doktora gıdemeyecem dıye ıŞe geldım...
ÖptÜm sızlerı

canlarım saolun..
bgn tekrar gidicem doktora..
eşimle gidicem anlatsın doktor ona..
benden duymasın..
umarım bgn güzel haberler alırım...

GÜnaydın kızlar hastayım ve keyfİm yok ..ama İŞteyİm...bugÜn grev var ya saĞlıkÇıların doktora gİdemeyecem dİye İŞe geldİm...
ÖptÜm sİzlerİ
geçmiş olsun deryacıma.s.niye geldinki işe yatıp dinlenseydinya boshayallersmile

canlarım saolun..
bgn tekrar gidicem doktora..
eşimle gidicem anlatsın doktor ona..
benden duymasın..
umarım bgn güzel haberler alırım...
inşallah cnm rabbim yüzünü güldürsün artık:Saruboceq:gelince yaz unutma cnmbilmiyorumkismile

Geçmiş olsun cnm evde yatsaydın yarında doktora gıderdin dikkat et kendine bugünde hava cok soguk...
ooo ysm_ysm hanım nihayet geldiniz nerdesin sen bakiim kaç gündür dktra gitcektin noldu sonuç anlat bakiim

doktordan geldim kızlar..
eşimle beraber gittik...
yumurtada bi çatlama yok maalesef..
ama doktor ısrarlı bi şekilde hamile kalabillicemi söledi.
hatta bu sefer biras azarda yedim..
sanki yerle göğün arasında kalmışsın gibi davranıosun dedi..
sen hamile kalamazsan kimse kalamaz falan dedi..
ee eşimin yanındada diince rahatladım biras..
kan verdim fsg mi ne tam bilmiorum ona bakılacakmış..
bide adetin 3.günü tekrar gel dedi..
kızlar yaaa fsg mi o ne bid eneden adetin 3.günü gidicem..
doktorumun acele işi varmışta soramadım ona...

iyi canım buna sevindim yine de umutsuz değil dktrun haline şükretmelisin inşallah mutlu haberi yakında vericeksin ben buna inanıyomolumunekankayizsmile
fsh yumurtlama hormonu cnm yani yumurtalık kaliteni ölçücek bi anlamda bildiğim kadarıyla birde hormon tahlili adetin 3, günü yapılıyor cnm benimde öyle olmuştuguclubacismile

bende bebiş istiyorum ama olmuyor. pko var bende yumurta oluşmuyor klomenlede hiç yumurta elde edemedik. bu ay gonal f iğne kullanıcam sonrada ovitrelle çatlatma iğnesi tabi yumurta gelişirse.ş ve aşılama yapılacak. hakkımızda hayırlısı olsun. Allah isteyen herkese versin

kizlar esimin spermini goturmem gerekiyordu doktora bugun labaratuara gonderip bakicaklardi hani idrar yapip doktorA goturdugumuz kutular varya ondan vermisti doktor ama esim onun icine yapamadi olmadi yaaaa bu sabah ugrastik durduk olmadi ama halimiz cok komikti ben gulmemek icin kendimi zor tuttum. cuma gunu yine deniycez insallah bu sefer becerebilir

seyyy yumurta hicmi olusmuyor yoksa olusuyorda yeterince buyuklugune gelmiyormu. cunki ben gecen doktora gitigimde yumurta gordu ama kucuk kucuk dedi acaba bendemi pko luyumbilmiyorumkismile

çok güldüm yaaaaa bana da komik geliyor walla. benimki hastaneye gitti ona da bardak vermişler . labarratuardaki çalışan kiş ibayan olunca gerilmiş nasılsöylicem diye sonra testi wc de yapmış vermiş ama sonuç berbat çıktı sayı çok düşük. doktor bazen ortamda geriyor o nedenle de çıkmayabiliyr dedi. bende yakın ir yer olsa evde yapıp götürsek derdindeyim biraz beklicez önümüzdeki hafta falan belki biz de götürürüz ... bakalımmmmm

merhaba kızlar guzel haberler veremıyoruz bu ara birbirimize
dilerim bize de yakındır müjde günleri
sanırım ben de artık regl olacagım gibi
bugün cok az da olsa lekelenmem oldu
ama düzenimin tepe taklak olması canımı cok sıktı
tekrar düzene nasıl girecek
nasıl yumurtlama günlerimi hesaplayacagım simdi kafam karıştıbenneyaptımki

az önce bir arkadasımın hamilelik haberini aldım
içim çok buruldu taş oturdu sanki yüreğime
bikaç aydır deniyorlardı hemencecik kavuştular meleklerine ne güzel
Allah saglıkla kucagına almayı nasip eder insallah onlara
ama bakıyorum cevreye de herkes ne kadar kolay kavusurken isteklerine
bize neden bu kadar zor bu yollar
bu bebek meselesinde geçip giden her gün bir bir taş koyuyor yüreğime
ne diyeyim Allah daha uzun bekletmesin evlat hasreti ceken yürekleri:çok üzgünüm:

canim benim yureginde tas deyil umut besle sabirla bekle bitanem neolur cok uzuldum senin bu sozlerine tabiki uzulursun etrafindakileri gordukce ben bile uzuluyorum hamile gorunce bu cok normal ama soyle dusun belkide allahin bir imtahani bu bizler icin bazilari hemen hamile kaliyor ve baska yolardan imtahan ediliyor yasadigimiz hergun bir imtahandir isyan etmek yok umudunu yitirmek yok sabir sabir ve yine sabir.
belkide benim icin bu konuda konusmak cok daha kolay cunki benim canim kizim var ama bende yemin ederimki ikinci bebegimi hasretle ozlemle bekliyorum. allah sevdigi kularina dert verirmiski hergun ona dua etsinler diye. birde olaya bu yonden bakalim demi bitanem sabirli ol.

bak aklima birsey geldi eyer seni tatmin edicekse bir parcada olsa. ellinden geliyorsa kucuk kucuk patikler or yelekler hirkalar kazaklar bereler sallar ettekler ve bunlari kimsesiz cocuklara gotur hediye et. onlarda zaten eminimki bir anne veya baba istiyolar kendilerine DUNYA NE KADAR TERS DEMI BIZ BEBEK ISTIYORUZ AMA BEBEGI OLANDA KIYMETINI BILMIYOR SOKAGA ATIYOR O BEBEKLERDE ALLAHA DUA EDIYORKI BIR ANNE KUCAGINDA UYUYABILMEK ICIN VEYA BIR GUVENILIR BABA ELLINI TUTMAK AH BE GULLUM DUNYA ISTE. HALIMIZE BIN SUKUR HERZAMAN DEMI.

bisey fark ettim artik onceki kadar buraya ugrayan yok galiba cok az yaziliyor onceden gecmisi okumakta zorlanirdim ama simdi sanki hic yazilmiyor gibi nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…