2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

citoşcum inşallah bebişin gelmiştirde bi 9 ay adet olmazsın umarım dualarım seninle.
inşallah canım inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:henüz tık yok bende çok heycanlıyım eyvahedigeldismile

geçmiş olsun deryacım a.s.ayrıcada tebrik ederim bu başarıdan dolayı senivereliniortak

ayyyyy çitoşum hade hayırlısı inşalah hadi güzel haberler bize sende derya ayy ta ben heyecanlandımmm

selam kızlar

bugun evde ev hanımlığı yaptım ..evimi sildim süpürdüm...yemeklerimi yaptım tatlımı yaptım soframı kurdum . mini eteğimi giydim makyajımı yaptım hazırlandım kocişim herşeye bayıldı .. çok beğendi :)

şimdi ikimizde uzun oturuyoruz :) galiba 6 senedir tatilsiz full çalışınca çok yorulmuşum . bugün ev hanımı olasım geldi....... yarın da hiiiiiiiiiiç gitmek istemiyorum walla bakalımmmm

kızlar bu gece beyazı izleyip yatarız...öptüm hepinizi

kızlar bende geldim aranıza listeniz varmı benide eklerseniz sevinirim bende4 senedir bebk hasretiyle yanıyorum allah hepimize nasip etsin inşallaaaaahhhh

slm kıslar nasılsınz.uzun zamandır giremedim.kendimi toparlamaya çalışıyordum.neyseki düseldim bazı şeyleri daha ii anlamaya başladım.kırkım çıkınca dua okuyunca daha ii oldum bu bana çok ii geldi.tam 2 ay oldu doğum yapalı.önceleri günler geçmez gibi geliyo ama günlerde geçiyoo.şükürler olsun nisanda bende başlicam çalışmalara.az kaldı yani.rabbim herkese hayırlı sağlıklı bebekler versinnn..öpüyorum sizleri grşz yine

kızlar selam hepinizze bu sabahda boğaz arısı ile uyandım.faranjit ...

şimdi işe geldim. toparladım bikaç şeyi ...kociş aradı kadıköye gidicez dolaşıcaz biraz :) yarın da sabah erkenden modaya gidicez BARIŞ MANÇO VAPURU ile boğaz turu yapcaz . anma töreni için düzenlenen organizasyona katılcaz...

görüşürüz kızlar öperm hepinizi..

bende 2010 da anne olmak istiyorum ve yavrumu kucağıma alıp koklamak istiyorum dualarınıza ve listenize beni de ekserseniz sevinirim 4 yıldır evliyim önce 1,5 yıl vajinusmus problemi yaşadım sonra yumurtalığımda kist oluştu ama kist kaybolmak yerine büyümeyi tercih etti hadi ameliyat dediler onuda olduk ama 1,5 yıl geçti şimdi bebişi bekliyorum umudum 2010 yılından

ohoooooooooooooo kimse gelmemiş... pessss herkesss tatilde mi ??
biz bugün kocamla birlikte kadıköye gittik... Ezel'in çekimlerine denk geldik onu izledik biraz. sonra kocişim bana sevgililer günü hediyemi erken tarihli olarak aldı. harika bir telefon tam istediğim özelliklere sahip..
sonra da yemek ısmarladı :) evimize geldik . hastayım yatıyorum ...yarın barış maco vapuruna gidicezzzz

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim bir yıldır bebeğim olmuyodu tedaviye başladım ocak 26 da çatlatma iğnemi oldum bekliyorum 10 şubat adet günüm test yapsam çıkarmı sonuç yoksa beklesemmi bilmiyorum heyecandan duramıyorum artık uykularım kaçıyo çok zor bi durum allah hepimize sabır ve bebek versin inşallahh

herkese slm mafoldumbenadetim oldu dün hamile değilim olmadı olmadı offfffffffff:gitme:hiç keyfim yok bi süre buraya gelmiycem topik size emanet kızlar kendinize iyi bakın hoşçakalın:gitme:

herkese slm mafoldumbenadetim oldu dün hamile değilim olmadı olmadı offfffffffff:gitme:hiç keyfim yok bi süre buraya gelmiycem topik size emanet kızlar kendinize iyi bakın hoşçakalın:gitme:

ay kıyamam tatlım ya üzülme lütfen Rabbim büyük inşallah bi daha ki ay gelir bebişin.
ben inanıyorum Rabbim bizlere de nasib edecek bende seninle aynı durumdaydım 8 gün gecikmişti Allaha şükür toparladım burda bizim birbirimize ihtiyacımız var

merhaba ben 5 aylık evliyim eşim 2 aydır askerde... biz de gelince hemen başlamayı düşünüyoruz çalışmalara... yalnız reglim düzensiz gibi yani düzenliydi ama son 3 reglim 15 günde bir oldu korkuyorum bebek olmaz diye... bir de kilo problemim var eşim gelene kadar vermem lazım ama veremiyorum stres yaptım yalnız kalınca çok kötü durumdayım ...

merhaba canım inşallah ilk çalışmanızda bebişiniz gelir. canım benimde adetim geçen ay 10 günde olmuşru yani 1 ayda 2 defa olmuştum stess den olmuştu seninkide bence stresten stres insanı maf ediyor daha 5 aylık evlisin olur allahın izniyle stres yapma

selamlar bende yeniyim ya bende hamilelik duygusunu tatmak istiyorum yumurtalıklarım düzgün ama hamile kalamıyorum ve rahmimde düzgün ama yok işte olmuyor ve yarın tüp bebeğe başlıcaz inşallah bu ay tuttururuz

hoşgeldin canım inşallah gelir bebişin ne kadarlık evlisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…