inşallah canım inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:henüz tık yok bende çok heycanlıyım eyvahedigeldismilecitoşcum inşallah bebişin gelmiştirde bi 9 ay adet olmazsın umarım dualarım seninle.
geçmiş olsun deryacım a.s.ayrıcada tebrik ederim bu başarıdan dolayı senivereliniortakbugün 38.gün artık çoktan idrarda çıkardı demi 6 tane test yaptım...ee düşünün artık... yok yani...
kullancam farlutalı ..beklicem :)
kızlar size hani bir kitap önermiştim yaaaaa yazarı okumuş bana teşekkür etmiş ...şimdi kazen gönderdi çok sevindim yaa... süper :)
ekledim cnm hoşgeldin aramıza a.s.Kızlar lİsteye benİde eklermİsİnİz yenİyİm bende..
ekledim cnm hoşgeldin aramıza a.s.
herkese slm mafoldumbenadetim oldu dün hamile değilim olmadı olmadı offfffffffff:gitme:hiç keyfim yok bi süre buraya gelmiycem topik size emanet kızlar kendinize iyi bakın hoşçakalın:gitme:
merhaba ben 5 aylık evliyim eşim 2 aydır askerde... biz de gelince hemen başlamayı düşünüyoruz çalışmalara... yalnız reglim düzensiz gibi yani düzenliydi ama son 3 reglim 15 günde bir oldu korkuyorum bebek olmaz diye... bir de kilo problemim var eşim gelene kadar vermem lazım ama veremiyorum stres yaptım yalnız kalıncaçok kötü durumdayım ...
selamlar bende yeniyim ya bende hamilelik duygusunu tatmak istiyorum yumurtalıklarım düzgün ama hamile kalamıyorum ve rahmimde düzgün ama yok işte olmuyor ve yarın tüp bebeğe başlıcaz inşallah bu ay tuttururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?