selam huzeyfe canım merhaba benim adım emine trabzonluyum sana yazabilmek için çok uğraştım nasılsın ktü aşılama yı araştırırken gördümadını takip ettim burda buldum bende bu ay ktü de aşılama yaptıracam bana yardımcı olurmusun lütfen msn felan verebilirmisin seninle uzun uzun konuşmak istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum
ben de 34 yaşınadyım. 2.5 yıldır istiyoruz.ama spermler çok bozuk.tekrar tüp bebek deneyeceğiz yaza doğru.allah hemen versin sana da canım...merhaba arkadaşlar,
ben de 2010 da hamile kalmak istiyorum..5 aylık evliyim ve 34 yaşındayım..hihoyyyt
teşekkür ederim canım, rahatlattın beni.. :)
kızlar bende 210 da hamiş olmak itiyorum dua edin
herkese slm ben kısa bir süre önce doğumuma 10 gün kala bebeğimi kaybettim :gitme:
ve şubat ayına kadar hamilelik yasak bana şubat ayında tekrar bebek çalışmalarına başlıycaz hayırlısıyla :Saruboceq:bu zaman zarfında benim gibi bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlar burada paylaşımlarda bulunabiliriz birbirimize destek olabiliriz :dance:herkesi bekliyorumvereliniortak
xxxnezo'cum pre seed den memnunmusun? paylaşırsan sevinirim benim de dikkatimi çeken bir şey de..slm kızlar bende bu yıl hamile kalmak isteyenlerdenim yaşım 38 1 yıl önce düşük yaptım
tekrar kalamadım hamile aşılama vs denedim olmadı tek tüpüm tıkalı şansımda az diger herşey iyi pre seed kullanıyorum 3.4 aya kadar olmazsa tüpe gececegim sevgiler bribirmize destek olalım paylaşalım..
xxxnezo'cum pre seed den memnunmusun? paylaşırsan sevinirim benim de dikkatimi çeken bir şey de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?