2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

Şımdı mÜsaıt deĞılım ama yazını worde kaydettım bırzdan okuyacam teŞk. PaylaŞtıĞın ıÇın mucuxxxxx

saĞol Çİtosummmm valla belİme kuvvetttt......bu ay Çok Ümİtlİyİmmmm tek korkum bİraz kİloluyummm hanİ bİrde dÜŞÜk tehlİkem varrr ama herŞey allahtannnn ben Çok umutluyum bu ay...:):):)
canım sen umudunu kaybetme inşallah olucak bu sefer şeytanın bacağını kıracaz hep birlikte süprizzzzz

citosum merhaba topicin hayırlı olsun kısa ir sürede 70.sayfaları görmüşsünüz:) tebrikler . yoğunuz demekki.

ilk sayfanı okuyabildim ancak. sen de pko olduunu ve kilo probleminin olduğunu yazmışsın ve2. hamişliğinde 80 kilo ile hamile kaldığını yazmışsın .
ben de tipik bir pko yum . yaz aylarında 74-75 kilo idim ama şu son 1 ay içinde kış başlardığında nedense irden kilo aldım şuan 81 kilo olmuşum.. eve koşu bandı aldık başladım yürümeye. dün epey hırla hızlı tempoda 2200 mt yürüdüm. 110 calori yaktım . çok iyi yürüdüm ama bendeki sorun şu ki ben yemek yemek için yaşayan biriyim geçiştiremiyorum. keyif alarak yiyorum kiloya dönüyor.
doktorum kilon ve pko olduun için hamile kalmanı zorlaştırıyor . çok büyük risk grubunda deilsin çok çok öyle ameliyat edilmesi gereken bir durumda deiğlsin ama hamile kalınca daha çok kilo alacağın için şimdiden kilo versen iyi olur dedi. ama bir de nasıl vercem onu söyleseler. 4 ay diyyetisyen kontrolünde diyet yaptım gram vermedim. diyetisyyen de jinekoloğumda insülün direnci de olduğu için ben de vücudun direnç gösteriyor zayıflamamak için dedi.
kilo vermem gerek ben de rahatsız oluyorum. abuk subuk deil orantılı bir kilom var sadece göbüşüm ve yanlarım var. popiş bacaklar gayet iyi ama işte vermem şart.
zaten biliyorsunuz pko olanların tipik sorunu karın ve yumurtalık bölgesindeki yoğun yağlanmaymış. uzaktan görsem tanırım artık kim pko:)

evetttt benim son 3 aylık adet tarihlerim.
22 eylül
13 ekim
13 kasım
tüm bunlarınortalamasına bakılırsa hesaplayıcılarda 26 günde adet gördüğüm çıkıyor ve benim normal şartlara göre 8inde falan regl olmam gerekiyordu. ben 22 eylülü iptal diye düşünüyorum onda doum kontrol hapına yeni başlamıştım farlutal falan da vardı. 12-13ü gibi adet olmayı bekliyorum. olmazsam gün sayıcam üzerinden 1 hafta falan geçsin test yaparım . sonra doktoruma giderim eğer bişey çıkmazsa. verceği şeyi biliyorum .önce farlutal sonra adet ol ve 5. günüklomen dicek. demeden en son gidişimde reçeteyi yazdı zaten:)

evet arkadaşlar çok uzun oldu biliyorum ama iş yerinde azla giremiyorum baa en kısa ve en kolay nasıl zayıflarım bir söyleyin Allah rızası için....

FormulX3 Therma Shape Hızlı ve Kolay Zayıflama

şu linke bir bakın bu tarz ürünler mi kullanmalı acaba ?
acıçehre diye geçen biber hapını kullandım. lahana hapını kullandım. elma krom denedim. gnc ürünlerinden kullandım. diyetisyene gittim sıkı bir diyet yaptım ..bant kullandım hiç bir naneye yaramıyorlar.....

şimdi glokofen verdi yine doktorum önce günde yarım iç demişti şimdi tam içiyorum. bi etkisi olduğunu düşünmüyorum yine olsa tatlıları pastaları yerimmmmmm sözde şekeri canımı istetmiyecek...heehhh:)

evet güzel yorularınızı ve yardımlarınızı bekliyorummmmmm 10 kilo veriyim o bile haffifletecek beni biliyorummmm

Pof.Dr.Ahmet Marankinin Hamile kalmayı kolaylaştıran bitkisel kür:
Malzemeler:
-500 gr su
-5gr aslanpencesi
-5gr civanperçemi
-5gr çobançantası
Hazırlanışı:
500 gr suya, aslanpencesini, civanperçemini ve çobançantasını koyup, 1-2 dakika kaynatın. 20 dakika demlendirin. Bu karışımdan günde 2 bardak için. Hergün taze olarak hazırlayın. Mutlaka faydası olacaktır.

selam kızlarrrrrrrrrrr yazılarınızı gördümde bende onları internetten yaladım yuttum harfi harfine ezbere biliyommkaydirigubbakcemile3 kac aydır ne derlerse yaptımmm amma tutturamamdadımmmkaydirigubbakcemile3

deryacım öncelikle hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan
evet cnm bu dediklerin hepsi bendede mevcut ilk önce senin metabolizmanı hızlandırman gerekli cnm yoksa 24 saat aç dolaşsanda malesef gram veremezsin bunun içinde mümkün olduğunca aktif olman gerekli yani sürekli spor yapman lazım günde en az 1 saat tempolu yürümelisin çok çok terlemen lazım ben şuan koşuyorum cnm koşubandımda terden sırılsıklam olasıya kadar bolca sıvı alman gerekli ben günde 1,5 litre su içiyorum günde 3 bardak yeşilçay içiyorum cnm tabii hayatımdan hamur işlerini kızartmaları tatlı namına ne varsa çıkardım kahveyi çok severdim onu bile içmiyorum eskisi kadar çünkü kahveyle çikolata vazgeçilmezimdi benimmafoldumbenşuan sebze ve meyva ağırlıklı besleniyorum haftada 2 gün balık tavuk et türü yiyorum cnm ölçülü olmak kaydıyla ve şuan 79 kgya düştüm cnm 2 ay gibi sürede iradene sahip çıkarsan sende başarırsın cnm merak etmekaydirigubbakcemile5

pasaklım seni burda görmek ne güzel...
allah bağışlasın bitane oğlun var dimi....
ve bitane daha düşünüosun galiba..
inşşallah verir rabbim meleğini..

yok tatlım benim henüz bebeğim yok, inşallah olsun istiyoruz, Allah söyletti sanırım :Saruboceq:

tutturamadımmı yani..
allah allaaah aklımda öle kalmış...
allah söletio ozaman...

canım benim ya inşallah Şeniz

kaydirigubbakcemile3bizim habarımız olmadan ne zaman oğlan doğurmuş pasaklı :roflol:

anam ne biliyim doğurmuşum benimde haberim yok bi isolde görmüş kaydirigubbakcemile3

günaydın kızçeleeeerr....
günaydın canım nasılsın
amiiiiiiin canım bende herkese hayırlı cumalar diliorumm
sağol canım sanada hayırlı cumalar
herkese günaydınlarrrropuyorumnanaktan
hayırlı cumalar rabbim herkesin ettiği tüm dualarını kabul etsin inşallah:Saruboceq:
günaydın canım nasılsın sanada hayırlı cumalar citosumm aminnnnnn
sanada hayırlı cumalarrr çok güzelmiş sağollopuyorumnanaktan
Günaydın hayırlı cumalar kızlar opuyorumnanaktan Rabbim bu mübarek günde ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah, hepimizin kucağını meleklerimizle doldursun inşallah :Saruboceq:
günaydın canım sanada hayırlı cumalar aminnnn inşallahh inşallahhhhh:Saruboceq:
günadyın neslihancım seninde cuman mübarek olsunn aminnn allah razı olsun kızlarr
günaydın kızlar hayırlı cumalar a.s.a.s.a.s.

günaydın divin sanada hayırlı cumalar nasılsın

selam kızlarrrrrrrrrrr yazılarınızı gördümde bende onları internetten yaladım yuttum harfi harfine ezbere biliyommkaydirigubbakcemile3 kac aydır ne derlerse yaptımmm amma tutturamamdadımmmkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3sen yinede devam et belki tutarkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar hayırlı cumalar a.s.a.s.a.s.
hoşgeldin kanki sanada hayırlı cumalara.s.

ben çıktım markete gitmem lazım öğleden sonra görüşürüz
güle güle çabuk gel

Hamile kalmayı kolaylaştıran bitkiler nelerdir? Hamile kalmaya yardımcı bitkiler nelerdir? Kolay hamile kalmayı sağlayan bitkiler nelerdir? Kolay hamile kalmayı destekleyici bitkiler nelerdir? Hamile kalmaya hangi bitkiler faydalıdır?
Anne olmak çok güzel bir duygu. Hamile kalabilmek için tedavilere, ek yardımcı olsun diye, şifayı bitkilerde ararız. ışte Hamile Kalmayı Kolaylaştıran mucize bitkileri şöyle sıralayabiliriz:

Karanfil: Her gün yemeklerden sonra alınan bir karanfil hormonlarınızın çalışmasını sağlar.Hamilelikte rahimi kuvvetlendirir. Normal doğum yapacak olanlar, doğuma bir ay kala her gün bir çay bardağı sıcak suya 1 karanfili 5 dakika demleyip içerlerse doğumları daha kolay olur.
Safran: Yumurtalıkları geliştirmede etkilidir. Sinirleri kuvvetlendirir. Yemeklerin üzerine serpilir.
şerbetçiotu: Bol kadınlık hormonu ihtiva eder. Bir litre suya 30 gr atılarak 10 dakika demlendirilir. Günde 3-4 bardak içilir. Ayrıca iyi uyku verir.
Tarçın: Hormonları çalıştırır. Cinsel isteği artırır. Beyaz akıntıyı giderir. Vücudun dayanıklılığını artırır. Bir bardak suya yarım kahve kaşığı katılıp içilir.
Nane: Taze olarak salatalara katabilirsiniz. Bir litre suya 10 gr nane konur ve demlendirilir. Su yerine içilir. Sancılı adet dönemlerinde nane çayı rahatlatır.
Biberiye: Tüm hormon ve salgı bezlerinin dengeli çalışmasını sağlar. Kansızlık ve ze Zafiyeti giderir. Beyaz akıntıyı keser.
Zahter: Cinsel gücü artırır. Zihin yorgunluğunu giderir. Ruhen ve bedenen canlılık verir. Yemeklerin üzerine serpilir.
Papatya: Düzenli adet görmeyi sağlar. Hormonları düzenler. Bir bardak suya 5 adet papatya ufalanıp 10-15 demlendirilir. Günde 2-3 bardak içilir.
Rezeryan: Hormonları düzenler. Et,fasulye, lahana gibi yiyeceklerin üzerine bir kahve kaşığı konur.
Adaçayı: Hormon eksikliğini giderip hamile kalmayı sağlar. Bir bardak sıcak suyun içine 2-3 yaprak adaçayı atıp, 5 dakika demlendirip, içilir. Kalbe iyi gelir. Bedeni güçlerdirir. Dölyatağı Hastalığı olan kadınların arasıra adaçayı oturma banyosu yapmaları iyi olur. Oturma Banyosu için; iki avuç dolusu adaçayı, soğuk suda gece boyunca bekletilir. Ertesi gün kaynama derecesinde ısıtılır ve banyo suyuna eklenir. Banyo suyu böbreklerin üstüne kadar çıkmalıdır.
Bira Mayası: Bütün salgı bezlerinin çalışmasını sağlar.
Hardal : Bütün hormonları çalıştırır. Sinirleri kuvvetlendirir.
Kimyon : Sinir sistemini kuvvetlendirir. Adetin normal ve ağrısız olmasını sağlar.
Yulaf Ezmesi: Hormonları düzenler. Vücudun direncini artırır. Sabah yenildiğinde gün boyu tok tutar. Akşam salep gibi içilip, yatılır.
Vanilya: Cinsel gücün artmasına neden olur. Vücudu ve sinirleri güçlendirir. Depresyona iyi gelir.
Çam Fıstığı : Meyve ve sebze üzerine yenilmelidir, yoksa peklik yapabilir.
Susam: Tahin olarak yenilmelidir. Tüm organların düzenli çalışmasını sağlar.
Ayçekirdeği: Cinsel Arzuyu Artırır.
Çörekotu : Tüm salgı bezlerini çalıştırır. Günde bir tutam yeterlidir.
Defne: Böbrek üstü bezlerinin düzenli çalışmasını sağlar.
Karabiber: Tüm vücudu uyarır. Kadında ve Erkekte cinsel arzuyu artırır. Kansızlığı giderir. Bol idrar söktürür. Sinirleri uvvetlendirir.
Acı Kırmızı Biber: Tüm salgı bezlerini çalıştırır. Vücuttan su boşaltır. Kadınlarda ve Erkeklerde cinsel isteği artırır.
Kişniş: Adetin normal ve sancısız olmasını sağlar. Hormonları çalıştırır. Anne sütünü artırır.
Zencefil: Tüm Vücudu Uyarır. Kadın ve Erkekte cinsel isteği artırır.
Kekik: Adet sancılarını azaltır. Kadın ve Erkekte cinsel arzuyu artırır. Bol idrar söktürür. Bala katılıp yenirse organizmayı güçlendirir.
Fesleğen: Adetin düzenli, normal olmasını sağlar. Hamile kadınların doğumunu kolaylaştırır.
Ökseotu: Hormon dengesini düzenler, kan basıncını dengeler, menapoz d önemindeki sıkıntıları azaltır.Ökse otu yıkanırve mikserden geçirilerek özsuyu çıkartılır.ıçtiğiniz suya 25 damla konup, kahvaltıdan yarım saat önce ve yatmadan önce içilir.
Civanpercemi: Çayı adet düzensizliğini giderir. Yumurtalık iltihabı, Dölyatağı Kayması ve Miyomlarda oturma banyosu yapılır.
Arslanpençesi: Adet düzensizliği, rahim akıntısı, Menepoz döneminde etkilidir. Rahmi güçlendirir.
Sarıballıbaba: Dölyatağı güçlendirir. Adet düzensizliklerine iyi gelir. Uykusuzluğa ve tüm kadın hastalıklarına iyi gelir.
Çobançantası: Dölyatağı kanamalarında iyi gelir.

günaydın hanımlar herkese hayırlı cumalar
Allah bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah:Saruboceq:

burada acayip yağmur var sular seller götürüyor heryeri gökgürültüsü şimşek feci
yağmurda edilen dua kabul olur derler ya da yagmurda dua etmek makbul öyle bişeydi işte
Allah yağan yağmurun bereketıyle hepimize bebeklermizi tez zamanda getirsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bitkisel kürlerden bahsetmişsiniz
ben bir ara eşime keçiboynuzu yaptım ama on gün anca devam etti
kendim de günde iki kuru incir yiyordum
bir ara bal çörek otu yapayım dedim ama iki gün anca becerdim
ya öyle düzenli programlı işlere hiç gelemiyorum ben
kim takip etçek uğrascak derken kalıyor öyle
folik asit bilem içmiyorum valla tembellikten:kedi:

hayırlı cumlar kızlar nasılsınız rabbim hepimizin dualarını hayırla kabul etsin inşallah
kızlar akşam televizyonda ahmet maranki vardı biraz dinledim kozmik arınmadan bahsetti özellikle hamile kalmak isteyen bayanların bunu uygulamasının iyi olacağını beden temizliğinden sonra hamile kalmanın doğack bebeğede faydalı olduğunu ve sağlıklı nesiller yetişeceğini söyledi kırmızı pncar ,lahana,kereviz,maydonoz ve havuç içinede biraz zeytin yağı atıp sbahları iki bardak için diyor aç karnına ve 7 gün uygulayın diyor ve sonuçlarını görün diyor denemekte fayda var ben denemek istiyorum fakat 7 gün boyunca hayvansal gıdalar tüketilmeyecekmiş süt peynir et işte onu nasıl yaparım diye düşünüyorum özellikle sabah kahvaltısı için ama ben uygulayacağım en azından denerim bakalım şifa Allahtan

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşallah cnm rabbim dualarımızı boş çevirmesin:Saruboceq::Saruboceq:zahmet olmayınca rahmet olmazmış bir umut yazdım belki birinin işine yararkaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktansanada hayırlı cumalar beloşum dene bakalım belki faydası olur zemuszemusben yine soğan ve incir kürüne başlıycam çalışmalar olacağı zaman:sinifsinif:

slm kızlar hayırlı cumalar herkese
Şenizhoşgeldin eleynacım sanada hayırlı cumalaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…