- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
canım sen umudunu kaybetme inşallah olucak bu sefer şeytanın bacağını kıracaz hep birlikte süprizzzzzsaĞol Çİtosummmm valla belİme kuvvetttt......bu ay Çok Ümİtlİyİmmmm tek korkum bİraz kİloluyummm hanİ bİrde dÜŞÜk tehlİkem varrr ama herŞey allahtannnn ben Çok umutluyum bu ay...:):):)
pasaklım seni burda görmek ne güzel...
allah bağışlasın bitane oğlun var dimi....
ve bitane daha düşünüosun galiba..
inşşallah verir rabbim meleğini..
tutturamadımmı yani..
allah allaaah aklımda öle kalmış...
allah söletio ozaman...
kaydirigubbakcemile3bizim habarımız olmadan ne zaman oğlan doğurmuş pasaklı :roflol:
günaydın canım nasılsıngünaydın kızçeleeeerr....
sağol canım sanada hayırlı cumalaramiiiiiiin canım bende herkese hayırlı cumalar diliorumm
günaydın canım nasılsın sanada hayırlı cumalar citosumm aminnnnnnherkese günaydınlarrrropuyorumnanaktan
hayırlı cumalar rabbim herkesin ettiği tüm dualarını kabul etsin inşallah:Saruboceq:
sanada hayırlı cumalarrr çok güzelmiş sağollopuyorumnanaktan
günaydın canım sanada hayırlı cumalar aminnnn inşallahh inşallahhhhh:Saruboceq:Günaydın hayırlı cumalar kızlar opuyorumnanaktan Rabbim bu mübarek günde ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah, hepimizin kucağını meleklerimizle doldursun inşallah :Saruboceq:
günadyın neslihancım seninde cuman mübarek olsunn aminnn allah razı olsun kızlarrGÜNAYDINN CANCAĞAZLARIMMMM
CUMAMIZ MÜBAREK OLSUNNNN....RABBİM GÖNLÜMÜZE GÖRE MELEKLERİMİZİ BİZE NASİP EDEN DUALARIMIZLA BİZE ONLARI KAVUŞTURAN BİR ÖMÜR VERSİN....opuyorumnanaktan
"EY ALLAH'ım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı Eyle, Hakkımda Hayırlı olanı Gönlüme Razı Eyle.":Saruboceq:
günaydın kızlar hayırlı cumalar a.s.a.s.a.s.
kaydirigubbakcemile3sen yinede devam et belki tutarkaydirigubbakcemile3selam kızlarrrrrrrrrrr yazılarınızı gördümde bende onları internetten yaladım yuttum harfi harfine ezbere biliyommkaydirigubbakcemile3 kac aydır ne derlerse yaptımmm amma tutturamamdadımmmkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin kanki sanada hayırlı cumalara.s.günaydın kızlar hayırlı cumalar a.s.a.s.a.s.
ben çıktım markete gitmem lazım öğleden sonra görüşürüz
sağol kumsalcım iyiyim cnm sen nasılsın opuyorumnanaktan
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşallah cnm rabbim dualarımızı boş çevirmesin:Saruboceq::Saruboceq:zahmet olmayınca rahmet olmazmış bir umut yazdım belki birinin işine yararkaydirigubbakcemile3günaydın hanımlar herkese hayırlı cumalar
Allah bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah:Saruboceq:
burada acayip yağmur var sular seller götürüyor heryeri gökgürültüsü şimşek feci
yağmurda edilen dua kabul olur derler ya da yagmurda dua etmek makbul öyle bişeydi işte
Allah yağan yağmurun bereketıyle hepimize bebeklermizi tez zamanda getirsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bitkisel kürlerden bahsetmişsiniz
ben bir ara eşime keçiboynuzu yaptım ama on gün anca devam etti
kendim de günde iki kuru incir yiyordum
bir ara bal çörek otu yapayım dedim ama iki gün anca becerdim
ya öyle düzenli programlı işlere hiç gelemiyorum ben
kim takip etçek uğrascak derken kalıyor öyle
folik asit bilem içmiyorum valla tembellikten:kedi:
opuyorumnanaktansanada hayırlı cumalar beloşum dene bakalım belki faydası olur zemuszemusben yine soğan ve incir kürüne başlıycam çalışmalar olacağı zaman:sinifsinif:hayırlı cumlar kızlar nasılsınız rabbim hepimizin dualarını hayırla kabul etsin inşallah
kızlar akşam televizyonda ahmet maranki vardı biraz dinledim kozmik arınmadan bahsetti özellikle hamile kalmak isteyen bayanların bunu uygulamasının iyi olacağını beden temizliğinden sonra hamile kalmanın doğack bebeğede faydalı olduğunu ve sağlıklı nesiller yetişeceğini söyledi kırmızı pncar ,lahana,kereviz,maydonoz ve havuç içinede biraz zeytin yağı atıp sbahları iki bardak için diyor aç karnına ve 7 gün uygulayın diyor ve sonuçlarını görün diyor denemekte fayda var ben denemek istiyorum fakat 7 gün boyunca hayvansal gıdalar tüketilmeyecekmiş süt peynir et işte onu nasıl yaparım diye düşünüyorum özellikle sabah kahvaltısı için ama ben uygulayacağım en azından denerim bakalım şifa Allahtan
Şenizhoşgeldin eleynacım sanada hayırlı cumalaropuyorumnanaktanslm kızlar hayırlı cumalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?