slm hayırlı cumalar kızlar opuyorumnanaktan rabbim dualarımızı boş çevirmesin 2010 da göbişlerimiz bebiş dolsun :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3diyet kulübünde inat ettin vermedinde burda iyi veriyon beloş helal olsun sana devam et :lepi:kaydirigubbakcemile3bebeğim hayırla ve sağlıla gewlsinde ben herşeyi denemeye razıyım çitos bu arada ben kilo vermişim he söyliyeyim iştahım kabardı yani kilo verme iştahım:))
opuyorumnanaktanamin cnm sanada hayırlı cumalara.s.slm hayırlı cumalar kızlar opuyorumnanaktan rabbim dualarımızı boş çevirmesin 2010 da göbişlerimiz bebiş dolsun :Saruboceq:
dktruna sormadan kullanmak bilmiyomki cnm ne drece doğru olur fisfisfisonu kullanınca yumurta takibi falan oluyor biliyorum ben şutarafagittikızlar bugün benim adtimin 5. günü dra gitmeden klomen kullansam sakıncası olurmu deneyen varmı
kızlar bugün benim adtimin 5. günü dra gitmeden klomen kullansam sakıncası olurmu deneyen varmı
dktruna sormadan kullanmak bilmiyomki cnm ne drece doğru olur fisfisfisonu kullanınca yumurta takibi falan oluyor biliyorum ben şutarafagitti
benim raim duvarında kalınlaşma var demişti zaten ama öyle test falan yapmamıştı vajinal ultrasondan sonra söylemişti drudan memnun değilim yani iyi bi dr bulana kadar bu ayda endiliğimden adt oldum kaçırmıyım dedi ama iyi değil diyosunuz bende incir kürü başlıyım o zamanhayırlı cumalar sulezehracım
klomeni kendi başına deneme bence
kist falan olduğu zaman klomene ara veriyolar dr...belki kist falan oluşmuş olabilir...sana zararı olmasın
kendi başına alma canım
birde klomenin en fazla 6 ay kullanılmasını öneriyo doktorlar
fazla kullanıldığı zaman rahim duvarında kalınlaşmaya neden oluyormuş
rahim kalınlaşmasıda iyi değil cnm allah korusun kansere neden olabiliyor
benim her ay yeni bi klomene başlamadan önce rahim duvarı kalınlığımı ölçüyodu doktorum
benim raim duvarında kalınlaşma var demişti zaten ama öyle test falan yapmamıştı vajinal ultrasondan sonra söylemişti drudan memnun değilim yani iyi bi dr bulana kadar bu ayda endiliğimden adt oldum kaçırmıyım dedi ama iyi değil diyosunuz bende incir kürü başlıyım o zaman
inş. canım biliyorum rahim duvarı kalınlaşma çok tehlikeli ama bunu drdan duymadı kendim araştırdım hiçbirşey yapmadı dr nasıl anlamadım burasıda olmasa hastalığım hakkında hiçbirşey bilmicektim incir kürü en iyisi dediğin gibi ona başlıyım bugünallah allah hem rahim duvarında kalınlaşma var diyo hemde önlem almıyomu yani bu nasıl dr anlamadım
ben geçen sene tedaviye giderken bi kadın söylemişti bana rahim duvarımda kalınlaşma olduğu halde klomene devam etti doktorum az kaldı kansere çevirecekmiş falan demişti ordan hatırlıyorum cnm
ben çok tırsarım böyle şeylerden akannehir allah korusun
incir kürü yapman daha mantıklı
hadi kolay gelsin ilk küre başlayan sen olursun inşallah ilk hamilemizde olursun
:roflol:alsak fena olmuycak kanki sürekli bakar dururuz:roflol::roflol:bi ara kafayı iyice bozdum eve ultrason alacaktım:roflol:
doktoruma bundan evede alacam deyince kadın kahkahalar atmıştı
aslında bit pazarından 2. el kelepir bi ultrason olsa hemen alırım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflolçok komiksin citos 2903 :roflol:
o tür akıntıları çikolata kisti sebep oluyo diye duymuştum ama bi araştır istersenya kızlar bu adetten önce gelen kahverengi bazende siyah olan akıntının sebebi ne olabilir 2.3 aydır öle resmen çamur gibi bide adetim enfazla 3.günde bitiyo ve gene 3gün erken gelmeye başladı geçen ay 16sinda gelmişti buayda dün yani 11.inde 25gün arayla
ya kızlar bu adetten önce gelen kahverengi bazende siyah olan akıntının sebebi ne olabilir 2.3 aydır öle resmen çamur gibi bide adetim enfazla 3.günde bitiyo ve gene 3gün erken gelmeye başladı geçen ay 16sinda gelmişti buayda dün yani 11.inde 25gün arayla
sende pko varmıydı cnm CADIARZUzaten doğru dktru bulsak bu kadar boşa vakit geçmiycek :umursamaz:adetim bitince gene gidecem adam gibi bi doktora ha bu düzcede doğrudürüst doktor yok haftaya izmitte iyi bi doktora gitmek istiyorum burdaki bana anormal bişe değil demişti ne bi ilaç verdi ne bişe kadına diyorumki çocukta istiyoruz nezmandır istiyosanız yapın demişti cuncur kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?