2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

bakalım hayırlısı artıgınbende soğan sarımsak ot çöp ne varsa kullancem olmazsa ilaca başvurcem

bence dktra görün cnm burda ne desek boş inşallah bebişin vardıryerimseniben

inşallah:CüvCüv: inşallah 2010 bizim hamiş kalma yılımız olur.amin.a.s.

sulezehra yaz bunu bir kenara selam verdik almadın :dilcikar:

opuyorumnanaktan canım slmını almaz olurmuyum ama niyeyse giremedim siteye açılıyor ama sayfadaki yazılar görünmüyodu şimdi kocikle markete gidiyoruz gelince görüşürük bu arada ben incir kürüne yılmadan devam ediyorum sanırım dün yumurtladım akannehir 2 3 gündür kasık ağrısı var bakalım hayırlısı

:mymeka:tabii hemen ye geç kaldın :umursamaz::dilcikarlum bizde biliyok yemesini önce şu azgın nefsi köreltmeye çalışıyoz herhalde 3 gün diyet yapıp bıraktıkmı olmuyor veremiyoz işte :dilcikar:

hadi hayırlısı inşallah gelir bebişin sulecimsüprizzzzz

slm kizlar bende yeni uye oldum siteye bende 2 yildir hamile kalamadim doktora gidicem haftaya 2010 da hamile kalmak istiyorum.
slm cnm hoşgeldin aramızaa.s.

ya aslında bende çok sinir oldum..yani düşünmüyordu hep zorluklardan bassedip duruyordu.geçenlerde sipirali çıkarttırcakmış .e dedim hamile kalırsın biz düşünüyoruz zaten demezmi.içimdende dengesiz dedim.ne konuştuğu belli değil....
istiyorsan olsunda 8-9 senedir doğurmadın doğurmadın benimi buldun şimdi doğurcak..kıskandı kesin:):)herkez bizden bekliyo... siz yapamadınız benmi yapayım diyor anlamadım aslında...

slm canım ıyım allah sukur sonuc geldı canım kanuyusmazlıgındanmıs ondan
aldılar kalbı durmusdu bebegımın gelısmemıs

öylemi canım..çok üzüldüm gerçekten..kanuyuşmazlığıyla ilgili bir tedavi falan yokmu.şimdi çaresi var ama tamda bilgim yok istersen biraz araştır bidaha hamile kalırsan dikkat edersiniz..
canım allah sabır versin üzülme içimizde bunu yaşayan bendahil çok kişi var biliyorsun...çok büyük yıkım oluyor ama herşeyin hayırlısı bitanem ..

kızlar ya bişey sorucam gebelik testi kaç günde belli oluyo geçen ay 19 hastalanmıştım dün yaptım negatifa ama hala hastalanmadım bide bu ay yumurtlama ilacı içtim bilginiz varmı

kızlar ya bişey sorucam gebelik testi kaç günde belli oluyo geçen ay 19 hastalanmıştım dün yaptım negatifa ama hala hastalanmadım bide bu ay yumurtlama ilacı içtim bilginiz varmı
cnm gebelik testi adetin geçtikten 4 veya 5 gün içinde çıkıyor a.s

ben 3 gün sonra yaptım önce hepsi kızardı sonra tek çizgi doktorumu aradım hastalanmassan 6 gün sonra gel dedi ben anlamadım ya hamilemiyim değilsem neden hastalanamadım offfff

slm kızlarr dicem emme kimse yokki neyse yazım okursunuz nasılsa bende bebişimde iyiyiz çok şükür şimdilik yaramazlık bi durum yok ara sıra oluyo oda olsun demii
hamişimiz varmıs allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah yeni yıla girmeden hamniş kalırsınız inşallah canlarım artık gündüz girsem daha iyi olcak sanırım kimseyi bulamıyom bölee neyse boş olursam gelirim tamam hadin öpüyom hepicinizi sizi seviyomm görüşürükkk

canım benim 26 aralıkta adet olmam gerekiyordu. ama ben dayanamayıp dün kan testi yaptırdım beta hcg 72 çıktı. doktor hamilesin dedi. bugün de idrarla yapılan gebelik testlerinden aldm adetime 3 gün var ama ben belli belirsizde olsa çift çizgiyi gördüm

hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

günaydın uykucular nasılsınız baklım tükkanı açtım hadi gelin gari :)ben grip oldum öksürük berbat ayyy akşam nasıl olcak bugün bilmiyorum akşam olsada eve gitsem yatsam
2010 anne aday adayları :)) çalışmalar ne alemde bakalım
kız divi hala yokmu gelen giden yap bir test te meraktan kurtulalım yaaaaa
çitos kız sna artık hergün bir maşallah çekicem nazar değmesin darısı benim başıma ben yerimde çakıldım aman kilo almamışım ya buda bir gelişme dimi ama he he he
bir hamişimiz daha varmış aa yeni gördüm tebrik ederim arkadaşımızı rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah
çlışın çalışın işleyen demir ışıldar:))

bide şu sogan suyuna adetten sonramı başlamam lazım artık herkes ısrar etmeye başladı denicem.
adetin 5. günü başlıycan cnm ilk15 gün içecen ondan sonraki ay adetine 10 gün kala 7 gün içecen yerimseniben

zemuszemussağol beloşum şöyle bi cicilerimi giyem fotoğraflarımı koyacam albüme sizin için nazar boncuklarını hazır et ona göre:jeyyar:yoksa göstermemkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…