hosgeldin canımmirmirmirmirslm kızlarrrr nasılsınıssss kaynatıyosunuz maşşallahhhhh
uyy gurban oliim ben sağaa :teselli:
bakalım hayırlısı artıgınbende soğan sarımsak ot çöp ne varsa kullancem olmazsa ilaca başvurcem
bence dktra görün cnm burda ne desek boş inşallah bebişin vardıryerimseniben
sulezehra yaz bunu bir kenara selam verdik almadın :dilcikar:
:mymeka:tabii hemen ye geç kaldın :umursamaz::dilcikarpışıık verecem tabiki
1 ay diyete ve spora ara vermişim daha 1 haftadır yapıyorum sporu ve diyeti ilk haftaya ondan veremedim
birde sen spor salonuna yazıldın ben ona gitmem
evde kalıyım kıçım yer görsün diye çabalarken extra kendime yer çıkarmam asla
birde kocik herşeyden ye az ye diyor ben herşeyi yiyorum
sen kendine resmen işkence ediyon
ye iskenderi nolacak
cokacimcoook bak canım istedi olsada yesek :mymeka:
hadi hayırlısı inşallah gelir bebişin sulecimsüprizzzzzopuyorumnanaktan canım slmını almaz olurmuyum ama niyeyse giremedim siteye açılıyor ama sayfadaki yazılar görünmüyodu şimdi kocikle markete gidiyoruz gelince görüşürük bu arada ben incir kürüne yılmadan devam ediyorum sanırım dün yumurtladım akannehir 2 3 gündür kasık ağrısı var bakalım hayırlısı
slm cnm hoşgeldin aramızaa.s.slm kizlar bende yeni uye oldum siteye bende 2 yildir hamile kalamadim doktora gidicem haftaya 2010 da hamile kalmak istiyorum.
eleyna canım nasılsın???birşeymi oldu bebekle ilgili??
hoşgeldin mopsyyy
bu nispet eder gibi hamile kalıp çocuk doğuranlara uyuz oluyom
ben evlendiğim sene sülaleye 4 gelin aynı anda girdik düğünlerimizin arası çok yakındı
hepimizinde çocuğu hemen olmadı tedavi gördük
eşimin amcasının hanımıda bize nispet yapmak için çocuk doğurmuştu :dilcikar:
Çok üzgünüm çoookbizimkide nispet eder gibi hamile kaldı geçen sene mızıldıyordu 2 çocuğa bakmak zor diye nasıl olduysa 3. ye karar verdi:1closedeyes:aman çocuk sağlıklı olsun da başka bişi demiyom ben
slm canım ıyım allah sukur sonuc geldı canım kanuyusmazlıgındanmıs ondan
aldılar kalbı durmusdu bebegımın gelısmemıs
cnm gebelik testi adetin geçtikten 4 veya 5 gün içinde çıkıyor a.skızlar ya bişey sorucam gebelik testi kaç günde belli oluyo geçen ay 19 hastalanmıştım dün yaptım negatifa ama hala hastalanmadım bide bu ay yumurtlama ilacı içtim bilginiz varmı
3 gün önce görünüyo demkki peki sen yumurtlama ilacı kullanıyomuydun canım
hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:canım benim 26 aralıkta adet olmam gerekiyordu. ama ben dayanamayıp dün kan testi yaptırdım beta hcg 72 çıktı. doktor hamilesin dedi. bugün de idrarla yapılan gebelik testlerinden aldm adetime 3 gün var ama ben belli belirsizde olsa çift çizgiyi gördüm
adetin 5. günü başlıycan cnm ilk15 gün içecen ondan sonraki ay adetine 10 gün kala 7 gün içecen yerimsenibenbide şu sogan suyuna adetten sonramı başlamam lazım artık herkes ısrar etmeye başladı denicem.
zemuszemussağol beloşum şöyle bi cicilerimi giyem fotoğraflarımı koyacam albüme sizin için nazar boncuklarını hazır et ona göre:jeyyar:yoksa göstermemkaydirigubbakcemile3günaydın uykucular nasılsınız baklım tükkanı açtım hadi gelin gari :)ben grip oldum öksürük berbat ayyy akşam nasıl olcak bugün bilmiyorum akşam olsada eve gitsem yatsam
2010 anne aday adayları :)) çalışmalar ne alemde bakalım
kız divi hala yokmu gelen giden yap bir test te meraktan kurtulalım yaaaaa
çitos kız sna artık hergün bir maşallah çekicem nazar değmesin darısı benim başıma ben yerimde çakıldım aman kilo almamışım ya buda bir gelişme dimi ama he he he
bir hamişimiz daha varmış aa yeni gördüm tebrik ederim arkadaşımızı rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah
çlışın çalışın işleyen demir ışıldar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?