77,5 oldum mopsycimzemuszemussağol şekerim sende en az benim kadar iradelisin cnm bu konuda yerimsenibensende bölgesel hareketler yapsana bacım kalça egsersizleri var onları uygula evde de yaparsın kendin benim göbek bölgem çok kötü :sinifsinif:fitnes bayağı işe yarıycak gibi duruyor sabah karnımın üst kısımları fena acıyordu yataktan zor kalktımakannehirçitoscum kaç kilo oldun kız valla son sürat gidiyorsun ne iradeli bayanmışsın sen öyle maşşallahhhhh....
bende dün şu yağ boy nabız ölcen aletlerde tartıldım moralim yerine geldi aslında...pek yağ yokmuş bende bak normalde12-18kg arası olmam lazım bende 13kg yüzdede ise normalde 20-27 arası benim yağ yüzdem%21:teytey: iyi dimi...
ama bende sanırım hepsi basen bölgesinde..şu popodan kurtulamıyorum.basende tabi..yani okadar kötü ki resmen enine çıkıntı..nekadar geniş gösteriyor sinir oluyorum...inşallah ondanda kurtulurum yavaş yavaş...
77,5 oldum mopsycimzemuszemussağol şekerim sende en az benim kadar iradelisin cnm bu konuda yerimsenibensende bölgesel hareketler yapsana bacım kalça egsersizleri var onları uygula evde de yaparsın kendin benim göbek bölgem çok kötü :sinifsinif:fitnes bayağı işe yarıycak gibi duruyor sabah karnımın üst kısımları fena acıyordu yataktan zor kalktımakannehir
günaydın cnm hga.s.günaydın kızlar naber a.s.a.s.
ben tabiki yorgun ve uykusuzum
:lepi:tamam cnm hafta sonu çeker koyarım fotolarımı albümezemuszemus
günaydın eleynacım nasılsın cnm iyi oldunmu:teselli:seni çok merak ettim inşallah iyisindir :1hug:canım rabbim sanada hayırlısıyla vericek inşallah hiç üzülme:teselli:
hoşgeldin haymatlosa.s.listeyi yapan arkadaş güzellik uykusundan uyanınca yazar senide meraklanmakaydirigubbakcemile3hadi hayırlı olsun tedavin cnm rabbim hayırlı bebiş versin sanada:Saruboceq:
eleyyna toparlanmana sevindim ayrıca nazar boncuğu içinde teşekkür ederim canım benim sayfa açık ama patronlar burda oldumu yazamıyorum sen nasıl oldun inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine
kocik hariç herkese zayıf geliyom o daha neren zayıfladı diyo :1shok::mymeka:seni görenler aaa ne kadar zayıflamışsın waww süpersin falan diyolardır demi sengözlerimebaksanab
günaydın kızlar naber a.s.a.s.
yok yaww uykuya doyamıyorum mirmirmirmirgünaydın cnm hga.s.
ne o kız beşikmi salladın sabaha kadar niye yorgunsun:jeyyar:
delikafadulden benim kocikim 1 kilo versem bile farkediyo git bi tartıl sen kilo verdin diyo sengözlerimebaksanabkocik hariç herkese zayıf geliyom o daha neren zayıfladı diyo :1shok::mymeka:
hergün gördünden ona aynıymışım gibi geliyom:umursamaz:
slm canım nhb nasılsına.s.
Şenizsağol cnm bizde iyiyiz çok şükür :Saruboceq:ıyım canım bırazdaha cok sagol
sızler nasılsınız
aslında benimkide farkediyordurda bana gıcıklık olsun diye demiyordur:1closedeyes:yok yaww uykuya doyamıyorum mirmirmirmir
bebek olsa nasıl bakacam acaba bebeğelaelaelaelaelae
delikafadulden benim kocikim 1 kilo versem bile farkediyo git bi tartıl sen kilo verdin diyo sengözlerimebaksanab
hoşgeldin eleynacım ben iyiyim çok şükür senide iyi gördüm maşallah
ay inanmıyorum ya süpersin..vallahi 1.5 veya 2 ay içinde 70 sin kesin...bide sporla sıkılaşmalar olur daha bile ince durursun yaa negüzel negüzel...77,5 oldum mopsycimzemuszemussağol şekerim sende en az benim kadar iradelisin cnm bu konuda yerimsenibensende bölgesel hareketler yapsana bacım kalça egsersizleri var onları uygula evde de yaparsın kendin benim göbek bölgem çok kötü :sinifsinif:fitnes bayağı işe yarıycak gibi duruyor sabah karnımın üst kısımları fena acıyordu yataktan zor kalktımakannehir
günaydın kızlar naber a.s.a.s.
arkadaş uykucu şirine gibi aynı doymuyor bi türlükaydirigubbakcemile3ay inanmıyorum ya süpersin..vallahi 1.5 veya 2 ay içinde 70 sin kesin...bide sporla sıkılaşmalar olur daha bile ince durursun yaa negüzel negüzel...
basen hareketlerine bi bakayım internetten .yapsam iyi olur valla...
naber dinincim..neden uykusuzsun okadar anlamadımm..uyumadınmı gece:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
aslında benimkide farkediyordurda bana gıcıklık olsun diye demiyordur:1closedeyes:
eski giydiğim pantolonların hepsi bol geliyor ilk evlenirken aldığım takımlarada henüz sığamıyorum şuan ara bedendeyimkaydirigubbakcemile370e bi düşsem süper olcek kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
sen böyle düşündüğünden gelmiyor bebişin:mymeka:uykucu seni tabi uykusuz kalcen kaydirigubbakcemileannen seni nasıl büyütmüş acebalmaz:
ay inanmıyorum ya süpersin..vallahi 1.5 veya 2 ay içinde 70 sin kesin...bide sporla sıkılaşmalar olur daha bile ince durursun yaa negüzel negüzel...
basen hareketlerine bi bakayım internetten .yapsam iyi olur valla...
naber dinincim..neden uykusuzsun okadar anlamadımm..uyumadınmı gece:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:valla citoscum annem ben küçükken benim en çok sürtüklüğümden dışarıya olan düşkünlüğümden çekmiş -tatlicadiarzu- gece yarısı bile dışarı çıkacam diye ağlarmışım
o zamandan belliymiş gezmeci olduğum :roflol: :roflol: :roflol:
sende bi test yapmadın gitti isoldeyle sen çatlatceniz bizi meraktanbu arada hala adet olmadım
karnım davul gibi şiş
çatlayana kadar yediğim zaman bile bu kadar şişmiyordum ben
reglim zorluyo zorluyo gelemiyo bi türlü
geldiği zamanda heralde kan gövdeyi götürecek kesin :roflol:
sende bi test yapmadın gitti isoldeyle sen çatlatceniz bizi meraktan
bende ablamınan konuşuyordum tlfonda nere kayboldunuz hemenakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?