Şenizhoşbuldum cnm iyiyim çok sağol sen nasılsın yerimsenibenMerabe cnm hoşgeldin nasılsın
bence daha teste erken adet gunun gecsin hemde bir hafta gecsinki emin ol yaptigin testen cunki ben gercekten 1 ay oncesine kadar bu hailelik testlerine ovulasyaon testlerine dunyaaa kadar para doktum bende hemen test yapardim olmadi iki sonra birdaha olmadi birdaha adet olana kadar ve kendime stres yaptigim icin adetimde gecikirdi anlatabiliyormuyum. lutfen ama lutfen kendini rahat birak
ŞenizŞenizŞenizslm cnm hoşgeldin nasılsın nuranımŞenizselam güzel hatunlara.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ŞenizŞenizŞenizslm cnm hoşgeldin nasılsın nuranımŞeniz
bende iyiyim be gülüm nolsun iş güç uğraşıyom iştehoşbuldum cıtırım çerezimŞeniz
iyi dieyim iyi olayım
işyerindeyim
canım sıkılıyor pöffffbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
sen nasılsın canımŞeniz
çok üzüldüm vale geçmiş olsun canım..herşeyde bir hayır vardırrr.
Canım geçmiş olsun üzülme lütfen vardır bundada bi hayır
akannehircanım çok üzüldüm ne ara hamiş kaldında düştü kız hiç haberde etmiyon :gitme:geçmiş olsun inşallah tekrardan gelir bebişin:teselli:
opuyorumnanaktangünaydın cnm eşinin doğum günü kutlu olsun bu aradaa.s.
opuyorumnanaktankız ysm_ysmin nerdesin sen kaç günlerdir bakiim kaydirigubbakcemileinşallah bebişin vardır cnm:Saruboceq:
geçmiş olsun prensesinannesi ihmal etme cnm muhakkak git dktra:teselli:
ben geliyomda asıl siz nerdesiniz kaç gündürlmaz:
canlarım merhaba alıntı yapmaya calıstım ama beceremedım yine
tek tek yazayım aklımda kaldıgınca
bebişlerini kaybeden arkadasım çok üzüldüm Allah tez vakitte tekrar nasip etsin inşallah:çok üzgünüm::Saruboceq:
isolde sana da eşinle güzel bir gün geçirmeni diliyorum tadını çıkartın oh valla:asigim:
çitosum sen ticaret yapıyordun sanırım değil mi karısık işler Allah kolaylık versin sigara da baya pahalanmış hakkaten neyseki bizimki bıraktı insallah tekrar baslamaz:Saruboceq:
nuran07cim sen niye sıkıldım hayrola normal günlük sıkıntılarımızdan mı canını sıkan baska bıseylerden mi bilmem ama geçer insallah :1hug:
ysm_ysm , divinity , mopsy ve ismini yazamadıgım diğer arkadaslarım hepiniz iyisinizdir insallah
kızlar cok kötüyüm ikinci kez hamile oldugumu ögrendim hemde ikizdi ama maalesef bugün düşük yaptım dua edin bana allah sabrımı versin sevincimiz kursagımızda kaldı aalllah büyük herseyde var bi hayırsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım yaaaa okuuynca ben de çok üzüldüm... Allah derdini verince sabrını da verir güzelim . üzüp yıprama kendini. Allah yardımcın olsun . İyi tarafından bak nolur biraz. bak hamile kalabiliyorsun . ben ve benim gibi çoğu arkadaş daha hamilelik ne demek bunu bilmiyoruz. çift çizgiyi görmek beta ölçtürmek ne bunu tadmadık... ne olur üzüp yıpratma kendini...
Allah daha kötüsünden korumuştur diye düşün. nolur üzme yıpratma kendni hasta olursun bak...rahatla ki vücudun yeni olaylara hazırlık yapsın... vücudumuz beynimizle irtibat halinde. hormonlarımıza biz eğer istemiyormuşuz gibi bir uyarı verdiğimzde rahim , hormonlar; beyin birlikte "ben hamile kalmaya hazır değilim" uyarısı veriyormuş...hep olumlu düşünün ki vücut snyalleri yanlış algılamasın...
üzme kendiniii
KIZLAR SELAM
az evel eşimin test souçlarını aldım . tam anlamıyla anlamadım ama laboranta sordum ne demek diye. sperm sayısı çok düşük dedi.
çok moralim bozuldu. yaron doktora götürecem sonucu . ne olucak bilmiyorum. sorun bende derken ikimzide birden çıktı . ikimizde de yumurta yok . şaka gibi... ilaç tedavisi olurmu ? klomen veriyorlarmış. işe yarar mı dersiniz? çok mutsuzum. aşırı moralim bozuldu. kendimi berbat hissediyorum. ağlamaktan çatladım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?