2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

bence daha teste erken adet gunun gecsin hemde bir hafta gecsinki emin ol yaptigin testen cunki ben gercekten 1 ay oncesine kadar bu hailelik testlerine ovulasyaon testlerine dunyaaa kadar para doktum bende hemen test yapardim olmadi iki sonra birdaha olmadi birdaha adet olana kadar ve kendime stres yaptigim icin adetimde gecikirdi anlatabiliyormuyum. lutfen ama lutfen kendini rahat birak

Haklısın cnm adetım geçsin öyle yapım stres yapmayım kendime şimdiden :kedi:

yaaawww kizlar ben bu ay basliycam tedaviye ama cok merak ediyorum neler oluyor neler yapiyorlar acaba ilk hamileleginin normal yoldan olupta ikincisi neden tedaviyle olur. yani sonradan kisirlik olabilirmi. anlamiyorum butun bunlari yaa. bir tane kizim var hatta hemen dogum kontrol hapini biraktigim ay hamile kaldim ama simdi 1 sene oldu yaaaa.

esim doktora gitmek istemiyor cunki bizim kizimiz var diyor ona haksizlik ediyorsun diyor o yokmus gibi davranipda doktor bizim cocugumuz olmuyor diyemem ben diyor. ama anlamiyor beni ben kizim yokmus gibi kesinlikle davranmiyorum allaha sukur ediyorum onu bize aratmadan saglikli bir sekilde veredi ama ikinci bebegimi istiyorum yaaa istiyorum isteee ama bunu esime anlatamiyorum oda istiyor biliyorum ama olursa olur tyedaviye gerek yok diyor

hoşbuldum cıtırım çerezimŞeniz
iyi dieyim iyi olayım
işyerindeyim
canım sıkılıyor pöffffbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
sen nasılsın canımŞeniz
bende iyiyim be gülüm nolsun iş güç uğraşıyom işte
sigaraya zam geldi işler karman çorman oldu onların fiyatını değiştircem diye uğraşıyom:bbo:

canlarım merhaba alıntı yapmaya calıstım ama beceremedım yine
tek tek yazayım aklımda kaldıgınca

bebişlerini kaybeden arkadasım çok üzüldüm Allah tez vakitte tekrar nasip etsin inşallah:çok üzgünüm::Saruboceq:

isolde sana da eşinle güzel bir gün geçirmeni diliyorum tadını çıkartın oh valla:asigim:

çitosum sen ticaret yapıyordun sanırım değil mi karısık işler Allah kolaylık versin sigara da baya pahalanmış hakkaten neyseki bizimki bıraktı insallah tekrar baslamaz:Saruboceq:

nuran07cim sen niye sıkıldım hayrola normal günlük sıkıntılarımızdan mı canını sıkan baska bıseylerden mi bilmem ama geçer insallah :1hug:

ysm_ysm , divinity , mopsy ve ismini yazamadıgım diğer arkadaslarım hepiniz iyisinizdir insallah

çok üzüldüm vale geçmiş olsun canım..herşeyde bir hayır vardırrr.

Canım geçmiş olsun üzülme lütfen vardır bundada bi hayır

kızlar cok tesekkür ederim toparlamaya calışıyom çitosum gecen pazartesi ögrendim 15 gün gecmişti günüm degerim cok düşük cıkmıstı dr bekleyin gebelik olmayabilir deyince kimseye söylemedik iki güne bi tahlil yaptırdım deger yükselişe gecince ultrasonla baktı iki kese var dedi sonrada düştü zaten bizde anlamadık senağlamabakalım neden düşüyo onu arastıracaklar:a015:

canım yaaaa okuuynca ben de çok üzüldüm... Allah derdini verince sabrını da verir güzelim . üzüp yıprama kendini. Allah yardımcın olsun . İyi tarafından bak nolur biraz. bak hamile kalabiliyorsun . ben ve benim gibi çoğu arkadaş daha hamilelik ne demek bunu bilmiyoruz. çift çizgiyi görmek beta ölçtürmek ne bunu tadmadık... ne olur üzüp yıpratma kendini...
Allah daha kötüsünden korumuştur diye düşün. nolur üzme yıpratma kendni hasta olursun bak...rahatla ki vücudun yeni olaylara hazırlık yapsın... vücudumuz beynimizle irtibat halinde. hormonlarımıza biz eğer istemiyormuşuz gibi bir uyarı verdiğimzde rahim , hormonlar; beyin birlikte "ben hamile kalmaya hazır değilim" uyarısı veriyormuş...hep olumlu düşünün ki vücut snyalleri yanlış algılamasın...

üzme kendiniii

allah razı olsun sizin gibi desteklerim oldugu sürece cabuk toparanırım inşallahhhhhhhsenağlama

ben yarın doktora gidiyorum. klomen bitti. kociş te test yaptırdı.. sonuçlarla birlikte gidicem . nasipse bakalım yumurtaları ölçücek . eper kıvama geldilerse ; çatlatma iğnesi verir. sonra da yaramazlık günlerini saptar. ama benim anlamadığım şey şu.. daha yumurtlama gününe 4 gün kala eşiyle birlikte olup şu an hamile kalan bir arkadaşım var diğer bir forumda... şu an bebeği 9 haftalık.... çatlama gerçeklşmeden birlikte olmuşlar sonra da olmamışlar tüp bebek düşünüyorlardı çünkü. acaba bu sperm hızı ve canlılığıyla da alakalı olabilir mi ? gün sektirmemek daha iyi değil mi:) gün aşırı da ya tutturamadığımız güne gelirse :) burda bir arkadaş yazmıştı...ne kadar çok o kadar iyi :) nasılsa çoğu dışarı gidiyor içindeki 1 tane lazım bize...onun için olasılığı arttırmalı demi:)
acaba kalitesi dna da mı etkin ? yani bebeğin göz renginde saç renginde saplığında zekasında mı etkin ? iyi kaliteli olması ???? yani oluşan bir yumurta iyi kaliteli sperm ile karşılaşırsa güel sağlıklı bebeek olur ; rasgele bir spermle denk gelirseee vasat altı bir bebek mi olur???? bu demek mi ?

slm kızlar nasılsınz.bende ii olmaya çalışıyorum.15 gün oldu bebeğim öleli ama ben hala toparlanamadım.evden bile çıkmak gelmiyo 15 gündür eve kapattım kendimi.

slm yelz ve vale-14 lütfen kendinizi bırakmayın herşeyde vardır bi hayır önemli olan sağlığınız unutmayın moralinizi bozup umudunuzu yitirmeyin opuyorumnanaktan diğer arkadaşalara da sevgiler a.s.

KIZLAR SELAM
az evel eşimin test souçlarını aldım . tam anlamıyla anlamadım ama laboranta sordum ne demek diye. sperm sayısı çok düşük dedi.
çok moralim bozuldu. yaron doktora götürecem sonucu . ne olucak bilmiyorum. sorun bende derken ikimzide birden çıktı . ikimizde de yumurta yok . şaka gibi... ilaç tedavisi olurmu ? klomen veriyorlarmış. işe yarar mı dersiniz? çok mutsuzum. aşırı moralim bozuldu. kendimi berbat hissediyorum. ağlamaktan çatladım ...

moralini bozma hemen başka dr gidersin emin ol ilk önce bence birine bağlı kalma kaydirigubbakcemile bende gideceğim regl 3 gününü bekliyorum ilk önce özele gidcem dr kendini belli eder zaten ilgisiyle baktım ilgilenmiyo üniversite hastanesine gidcem bırakma kendini ok canımcım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…