2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

BU LİSTEDE ADIMI GÖRMEK HARİKA BİR DUYGU...TEŞEKKÜR EDERİM CANIIIIM HAZIRLADIĞIN BU LİSTE İÇİN...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ay dur ben de gelicem beni de bekleyiiinn!
citos,
Hadi beni de yaz beni de yaz beni de yaz :)

işallah bu listedekilerin hepüsü hamiş kalııırrr tezz zamanda !! guclubacismile

bencede 1hafta bekle sonra hayal kırıklığına uğruyosun ama umarım vardır bişeyler haberdar edersin artık kaydirigubbakcemile5

tabiki canım haber veririm..
Hayırlısı inşallah.
eşime bile bişiy çaktırmıyorum şu an için ilk kez buraya yazıyorum.
hayal kırıklığına uğramak istemiyorum dediğin gibi biraz sükunetle bekleyip zamanı gelince test yapmak....a.s.

Arkadaşlar inanamıyorum henüz 3 gün geçti adet olmamıştım şu an saat gecenin 4:38 i dayanamadım test yaptım ve çift çizgi çıktı...
elim ayağım titriyor inanın yazmakta güçlük çekiyorum Ben Hamileyim....
Allahım bu ne güzel bir sürpriz böyle.....
nolur dualarınızı eksik etmeyin....

2010 ;DA HAMıLE KALMAK ıSTEYENLERıN
UMUT LıSTESı
:Saruboceq::Saruboceq:
1-) belenay
2-) BEBıSKOM
3-) ceyci2003
4-) citos2903
5-) ÇAKILTASI
6-) damlam123
7-) dyd
Mopsy
9-) ENKA00
10-) GRıPıN
11-) gozdeb0101
12-) kumsal
14-) lady34
15-) MARALL
16-) neslihan165
17-) nilüfern
1 nurten36
19-) PasaklıMinikTanrıça
20-) River
21-) sermest
22-) sulezehra
23-) SUDENUR80
24-) vale_14
25-) YAREN38
26-) ysm_ysm
27-)YONCAMM
2 xaysex
29-) mawwi35
30-) mız mız
31-) Fatma
32-) bitte
33-) isolde
34-) cigdem_k
35-) dil_nur
36-) rufeyde serra
37-) eleyna
3 Mestitosh
39-) deryaberil
40-) faddim
41-) yasmin1983
42-)hadibakem
43-)haymatlos
44-)bekleyis
45-)masal0663
46-)pinariku
47-)rvyda
4prensesinannesi3
49-)ecemm82
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :CüvCüv: HAMıLELERıMıZ :CüvCüv: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1-) nsb...
2-) sadiye77..
3-)**LıL@**.........

tebrik ederim lilacım senin adına çok sevindim :dance::teytey::teytey:
2010nun ilk hamilesi sensin cnm :hooray:bizim içinde dua et olurmu :Saruboceq:
namaz kılmak için kalkmıştım bi bakıyım dedim bu mutlu haberi gördüm çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq::1hug:

:teselli:canım benim allahtan umut kesilmez nice çocuğun olmaz denilen kişiler rabbimin mucizesiyle çocuk sahibi oluyor bunu unutma ve hiç bir zaman pes etme siz gereken tedavileri yaptırın gerisi rabbime kalmış inşallah gönlüne göre verir cnm sen üzülme sabırlı ol :1hug:

Citosum dun internetim gitti bende yapamadım aksam kocişi bekledim mecbur haber veremeden cıktım yanlış anlamamışındır umarım a.s.
önemli değil cnm yanlış anlamadım meraklanma a.s

BU LİSTEDE ADIMI GÖRMEK HARİKA BİR DUYGU...TEŞEKKÜR EDERİM CANIIIIM HAZIRLADIĞIN BU LİSTE İÇİN...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanbende beni bu yolda yalnız bırakmadınız için teşekkür ediyorum hepinize cnmopuyorumnanaktan

Ay dur ben de gelicem beni de bekleyiiinn!
citos,
Hadi beni de yaz beni de yaz beni de yaz :)

işallah bu listedekilerin hepüsü hamiş kalııırrr tezz zamanda !! guclubacismile
koş koş acele et delikafaduldeninşallah hepimizin yüzü güler cnm:Saruboceq:

koş koş acele et delikafaduldeninşallah hepimizin yüzü güler cnm:Saruboceq:[/QUOTE]

citosum çook teşekkürler canımcım,hemen eklemişsin.
adımı listede görmek beni çok sevindirdi kaydirigubbakcemile3
dualarım hepimiz için!

citos Amin canım..
ne demek inanırmısın testi yaptığım an çitf çizgiyi gördüğüm an koltuğa oturdum ve dualar etmeye başladım..
Allahım çok şükür sana aratmadın yalvarırım ya rabbim isteyen tüm arkadaşlarımın kucaklarını doldur diye...
hepinize içten dualar ettim tatlım...
Bu arada 2010un ilk hamilesi kulağa ne hoş geliyo :)
dur ben hemen profime not düşeyim :)
Rabbim 2010 da tüm arkadaşlarımın kucaklarını doldursun inşallah...
(amin)

Lilaa tebrik ederim canım. senin adına çok sevindim. Allah sorunsuz bir hamilelik dönemi ve hayırlı bir evlat nasip etsin .:teytey::teytey:

tebrikler canım :) hayırlı uğurlu olsun

canım çok sevindim tebrik ederim kucagına saglıkla aldıgın günleri de görürsün inşallah
Allahım bize de nasip etsin tez zamanda:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

lilacım tebrik ederim canım..
kendi topicindede tebrik mesajımı yazmıştım ama burayada yazım..

canım yaaa okurken tüylerm ürperdi nasıl sevindim..harika bir duygu olmalı muhakkak. kocişine nasıl söyledin..deli olmuşsunuzdur gecenin o saatinde...allah gönlüne göre vermiş ne güzel..salıkla kucağına almak nasip eder inşallah... tebrik ederimmmm

tebrikler canım.umarım sağlıklı sıhhatli kucağınada alırsın.darısı bizlerin başına.bizede dua et.umarım melek kızım bana kardeşini bu sene gönderir...

selam kızlar..burayı açar açmaz negüğzel bir haberle karşılaştım böylee çook sevindim lila..allahım sağlıkla kucağına almayı nasibetsin cnımmm

çitosss spora devammı nasıl durumlar ???ben dikkat ediyorum yediklerime ama eskisi gibide çok çok sıkı gitiyorum aynı kgdayım hala..adet olayım buay çok sıkı tutacağım.....kesin 2kg vermek hedefim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…