2010 ;DA HAMİLE KALMAK İSTEYENLERİN
UMUT LİSTESİ:Saruboceq::Saruboceq:
1-) belenay
2-) BEBİSKOM
3-) ceyci2003
4-) citos2903
5-) ÇAKILTASI
6-) damlam123
7-) dyd
Mopsy
9-) ENKA00
10-) GRİPİN
11-) gozdeb0101
12-) kumsal
14-) lady34
15-) MARALL
16-) neslihan165
17-) nilüfern
1nurten36
19-) PasaklıMinikTanrıça
20-) River
21-) sermest
22-) sulezehra
23-) SUDENUR80
24-) vale_14
25-) YAREN38
26-) ysm_ysm
27-)YONCAMM
2xaysex
29-) mawwi35
30-) mız mız
31-) Fatma
32-) bitte
33-) isolde
34-) cigdem_k
35-) dil_nur
36-) rufeyde serra
37-) eleyna
3Mestitosh
39-) deryaberil
40-) faddim
41-) yasmin1983
42-)hadibakem
43-)haymatlos
44-)bekleyis
45-)masal0663
46-)**LİL@**
47-)rvyda
4prensesinannesi3
49-)ecemm82
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :CüvCüv: HAMİLELERİMİZ :CüvCüv: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
1-) nsb
2-) sadiye77........................ alkisalkisalkis
bencede 1hafta bekle sonra hayal kırıklığına uğruyosun ama umarım vardır bişeyler haberdar edersin artık kaydirigubbakcemile5
tebrik ederim lilacım senin adına çok sevindim :dance::teytey::teytey:Arkadaşlar inanamıyorum henüz 3 gün geçti adet olmamıştım şu an saat gecenin 4:38 i dayanamadım test yaptım ve çift çizgi çıktı...
elim ayağım titriyor inanın yazmakta güçlük çekiyorum Ben Hamileyim....
Allahım bu ne güzel bir sürpriz böyle.....
nolur dualarınızı eksik etmeyin....
:teselli:canım benim allahtan umut kesilmez nice çocuğun olmaz denilen kişiler rabbimin mucizesiyle çocuk sahibi oluyor bunu unutma ve hiç bir zaman pes etme siz gereken tedavileri yaptırın gerisi rabbime kalmış inşallah gönlüne göre verir cnm sen üzülme sabırlı ol :1hug:BİZ BU SABAH DOKTORA gittik eşimle birlikte. jinekoloğum muayene etti beni yumurtalarım çokmuş ama henüz görünecek kadar büyümemişler. eşimin test sonucu onu da üzdü. keşke sana klomen demede testi isteseydim dedi. çünkü bu ay benim yumurta üretimi boşa gitmiş oldudoktor bu cümleyi kurmasada ... kocam da üroloa gitti hemen o da muayene oldu. birtakım tstler istedi hormon testleri . ama özel hastanede çoook fazla bir rakam söyleyince eşim yaptırmayalımburda dedi. araştırma hastanesinden randevu aldım. yarın oraya gidecek hem başka doktorun önerisini de duymuş olucaz test isterse de orada yaptırır artık . geri bu doktora getirir sonuçları olmazsaa.. doktor dedi ki birlikteliğiniz sırasında eşinden (benden yani) gelen bir antikor spermleri öldürücü etki yapmış olabilir ve bu da etken olabilir dedi. jinekologda sperm sayısının bu şekilde olduğu durumlarda mikroenjeksiyon yöntemini öneriyoruz ve çok başarılı sonuçlar alıyoruz dedi. onu deneyebiliriz en kötü dedi. ürolog da ilaç tedavisnin buna cevap vermeyeceğini söyledi. istediği hormon testleri ile varikusel mi değilmi onu saptayıp ; gerekecek ise ameliyat diyecek... muhtemelen de öyle görünüyor. ameliyat sonrasında %80lere kadar sayıda artış ve döllenmede %70e varan bir şans artışı oluyormuş....
kafamız karışık morallerimiz bozuk..eşim bana güç vermeye çalışıyor ama canım çok sıkkın . hatta öyle ki dün eşime ; ayrılmak istersen sana karşı gelmem bile dedim. benden kaynaklanan şeyler olduğunu hissedercesine.. o da asla böyle şey düşünme asıl benim yüzümden sen anne olamazsan diye ben üzülürüm sana bunu ancak öyle teklif ederim aa ölene kadar seninleyim dedi.
kocamı çok seviyorum , bebeğim olmasını da çok istiyorum ama Allah ikimizi bir araya getirdiğine göre ; bunları yaşadığımıza göre vardır bir hayırlısı diyorum ... Çocuğum olmasa da ANNE olmak ne bilemesem de eşim yanımda olsun yeter artık bana ...
bebeği olan sizlerden ;sizlerin hyecanından paylanırım artık ben de...
öpüyorum ....
önemli değil cnm yanlış anlamadım meraklanma a.sCitosum dun internetim gitti bende yapamadım aksam kocişi bekledim mecbur haber veremeden cıktım yanlış anlamamışındır umarım a.s.
opuyorumnanaktanbende beni bu yolda yalnız bırakmadınız için teşekkür ediyorum hepinize cnmopuyorumnanaktanBU LİSTEDE ADIMI GÖRMEK HARİKA BİR DUYGU...TEŞEKKÜR EDERİM CANIIIIM HAZIRLADIĞIN BU LİSTE İÇİN...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
koş koş acele et delikafaduldeninşallah hepimizin yüzü güler cnm:Saruboceq:Ay dur ben de gelicem beni de bekleyiiinn!
citos,
Hadi beni de yaz beni de yaz beni de yaz :)
işallah bu listedekilerin hepüsü hamiş kalııırrr tezz zamanda !! guclubacismile
Arkadaşlar inanamıyorum henüz 3 gün geçti adet olmamıştım şu an saat gecenin 4:38 i dayanamadım test yaptım ve çift çizgi çıktı...
Arkadaşlar inanamıyorum henüz 3 gün geçti adet olmamıştım şu an saat gecenin 4:38 i dayanamadım test yaptım ve çift çizgi çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?