2010'da hamile kalmak isteyenler topiği..

kızlar cok kötüyüm ikinci kez hamile oldugumu ögrendim hemde ikizdi ama maalesef bugün düşük yaptım dua edin bana allah sabrımı versin sevincimiz kursagımızda kaldı aalllah büyük herseyde var bi hayırsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım ya çok üzüldüm sana ya duymamıştım daha yeni öğrendin düşük sebebi ne acaba ki geçmiş olsun canım inşallah hemencik kalır sın bi daha fazla bekletmes bebeği gelir canım :teselli::teselli::teselli:

kızlar günaydın....
nihayet dünakşam adet oldum...
valla karnım dahil olmak zere heryerim okadar şimiştiki kendimi tanıyamıodum...
şimdi bekleme sürecindeyim doktorun verdiği serephone isimli ilacı kullanıpp tekrar muyene olmaya gidicem..
bu arada yarın eşimin doğumgünü hediyelerimi aldım..
ve kayseride güzel bi restorantta yarın için yer ayırttım...
bakalım nası bi gece geçirices...

kızlar cok kötüyüm ikinci kez hamile oldugumu ögrendim hemde ikizdi ama maalesef bugün düşük yaptım dua edin bana allah sabrımı versin sevincimiz kursagımızda kaldı aalllah büyük herseyde var bi hayırsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

allah yardımcın olsunsenağlamasenağlama

canım benim allah yardımcın olsun .....

canım allah yardımcın olsun ...

canım ya çok üzüldüm sana ya duymamıştım daha yeni öğrendin düşük sebebi ne acaba ki geçmiş olsun canım inşallah hemencik kalır sın bi daha fazla bekletmes bebeği gelir canım :teselli::teselli::teselli:

allah yardımcın olsunsenağlamasenağlama

canım benim allah yardımcın olsun .....

canım allah yardımcın olsun ...

kızlar saolun ya hiç bişe belli degildi onun için söylemedim hamile oldugunu gecen pazartesi degerim 38 cıkmıstı dr iki güne bi yükseldiğine bakacaz dedi sonra cumartesi keseleri görmüstük dr iki kese var demişti sevinmiştik sonraki gün eve bi anda kanama basladı ve bi anda düşürdüm anlamadık yaniş yarın dr gidicem o zaman herseyi ögrenecem hayırlısı böyleymiş demekki

çok üzüldüm vale geçmiş olsun canım..herşeyde bir hayır vardırrr.

Canım geçmiş olsun üzülme lütfen vardır bundada bi hayır

kızlar meraba uzun zamandır giremiyordum bende de psikolojikmidir bilmiyorum ama sanki hamileyim gibi gögüs uclarıma dokununca sızlıyo akıntım çok gerçi adetime 5 gün var gögüslerimde hiç böle bi değişiklik olmazdı bilmiyorum siz ne dersiniz???

slm kizlar herseyden once bu yeni yilin bebis isteyenlere rabbim kucaklarini doldurur insallah. ikinci kez hamile olupda dusuk yapan arkadasima allahtan sabir diliyorum. bende her ay adet olurken iki gun gec olurdum ve sadece 2 gun adet gorurdum ama bu sefer 2 gun erken oldum cok tuaf, ve 4 gun surdu adetim ve bu ay gogsum acayip sisti ve ucu agri yapti herzaman ikisi agri yapardi ama sismezdi bu sefer bir tanesi agri yapti ve sisti gercwkten kiyafetlerimdende gorunuyordu siskinligi. doktora gittim bir hafta sonra inmezze gel hastaneye gondereyim dedi. korkmaya basladim allah beni kizima bagislasin o daha cok kucuk bana ihtiycaci var bu gece daha anneeeeee yanimda yat neolur korkuyorum dedi ellimi sikica tuttu ve o sekilde uyudu allahim bana iyilik ver neolur

kızlar meraba uzun zamandır giremiyordum bende de psikolojikmidir bilmiyorum ama sanki hamileyim gibi gögüs uclarıma dokununca sızlıyo akıntım çok gerçi adetime 5 gün var gögüslerimde hiç böle bi değişiklik olmazdı bilmiyorum siz ne dersiniz???

canim benim adet olmusun hatta 5inci gunun bence hamile deyilsin piskolijik olabilir ama sonunda oyle olmadigini anlamak gecekten kokuyor insana bende kendimi cok hamile zanederdim ama sonunda heb husran neolur kendini kaptirma

canim benim adet olmusun hatta 5inci gunun bence hamile deyilsin piskolijik olabilir ama sonunda oyle olmadigini anlamak gecekten kokuyor insana bende kendimi cok hamile zanederdim ama sonunda heb husran neolur kendini kaptirma

Ay cnm mrb ilk önce acaba ben mı yanlış anladım sen mi yanlış anladın kaydirigubbakcemile3 adet olmadım olmama 5 gun var yani gecen ay 9 aralıkta oldum bu ayda 9 ocak gibi olmam lazım gibi anlatmak ıstedım ben anlatamadım galıbam vereliniortak

evet arkadasim ben anlamamsisim aslinda iyi okumamisim resmen yazmisin 5 gun var adetime diye. o zaman insallah hamilesindir :CüvCüv: rabbim istedigini verir insallah ama bence sen yinede kendini fazla kaptirma yaaww hani bende oyle oldugum icin biliyorum sonunda cok uzuluyorum arkadasim birak akisina herseyi dusnmemeye calis ama umarim burdan haykirirsin tum dunyaya hamile oldugunu kendine ii bak :teytey:

evet arkadasim ben anlamamsisim aslinda iyi okumamisim resmen yazmisin 5 gun var adetime diye. o zaman insallah hamilesindir :CüvCüv: rabbim istedigini verir insallah ama bence sen yinede kendini fazla kaptirma yaaww hani bende oyle oldugum icin biliyorum sonunda cok uzuluyorum arkadasim birak akisina herseyi dusnmemeye calis ama umarim burdan haykirirsin tum dunyaya hamile oldugunu kendine ii bak :teytey:

Saol cnm cevapladıgın içinde ayrıca teşekkür ediyorum... haklısın fazla kaptırmamak gerekiyor acaba test alsam mı cok mu acele edıyorum :bbo:

slm kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
spor günümdü bugün yine ordan geliyorum anca yetiştim sizekaydirigubbakcemile4

akannehircanım çok üzüldüm ne ara hamiş kaldında düştü kız hiç haberde etmiyon :gitme:geçmiş olsun inşallah tekrardan gelir bebişin:teselli:

kızlar günaydın....
nihayet dünakşam adet oldum...
valla karnım dahil olmak zere heryerim okadar şimiştiki kendimi tanıyamıodum...
şimdi bekleme sürecindeyim doktorun verdiği serephone isimli ilacı kullanıpp tekrar muyene olmaya gidicem..
bu arada yarın eşimin doğumgünü hediyelerimi aldım..
ve kayseride güzel bi restorantta yarın için yer ayırttım...
bakalım nası bi gece geçirices...
opuyorumnanaktangünaydın cnm eşinin doğum günü kutlu olsun bu aradaa.s.

opuyorumnanaktankız ysm_ysmin nerdesin sen kaç günlerdir bakiim kaydirigubbakcemileinşallah bebişin vardır cnm:Saruboceq:

slm kizlar herseyden once bu yeni yilin bebis isteyenlere rabbim kucaklarini doldurur insallah. ikinci kez hamile olupda dusuk yapan arkadasima allahtan sabir diliyorum. bende her ay adet olurken iki gun gec olurdum ve sadece 2 gun adet gorurdum ama bu sefer 2 gun erken oldum cok tuaf, ve 4 gun surdu adetim ve bu ay gogsum acayip sisti ve ucu agri yapti herzaman ikisi agri yapardi ama sismezdi bu sefer bir tanesi agri yapti ve sisti gercwkten kiyafetlerimdende gorunuyordu siskinligi. doktora gittim bir hafta sonra inmezze gel hastaneye gondereyim dedi. korkmaya basladim allah beni kizima bagislasin o daha cok kucuk bana ihtiycaci var bu gece daha anneeeeee yanimda yat neolur korkuyorum dedi ellimi sikica tuttu ve o sekilde uyudu allahim bana iyilik ver neolur
geçmiş olsun prensesinannesi ihmal etme cnm muhakkak git dktra:teselli:

evet kızlar bu topiğin sahibi nerde yavvvvv aaa olmazki ama
ben geliyomda asıl siz nerdesiniz kaç gündür :olmaz:

Back
X