- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.021
Üzme cnm kendini bak sevdiceğinde sölemiş o zmn gelmes die..
Belki sitemkar sölemiş olabilr ama orasıda pek seni ilgilendirmes..
Artık senin kntrol edebilceğin şekilde gelişmiyo olaylar..
Sölenmiş o kdr yer ayırtılmş nişanlık seçilmiş falan olmaz dedğin gbi alt tarafı bi yüzük takılcak ve siz gündüz yapcaksınz öle gecelere kdr sürck bişey olmycak..
Gece eğlenceyede nişanlınla sen gidiceksn ailesinden kimseyi esir almıyosunz saat kaçlara kdr..
Böyle durumlarda azıcık SAYGI insanın beklediği ama onu göstermeye bile tenezzül etmiolar nedense :umursamaz:
slm kızlar ne oldu sibelcm nişan mı errtelnio :sinifsinif:
aynen şeydacım aynennnn her kelimene katılıyorum...alptekin şimdi ştt yazmış:) bu kendini toparladığı anlamına geliyo:))) iyi bari bu da bi adımdır:)
dudağmn içinde öle bi uçuk çıktı ki çok acayp sızlıo yaaa offf :çok üzgünüm:
Hoşgeldin Denizimmm Şeniz
Eee aşkınla neler kaynattınız kız sırnaşık şey
slm hayatım:))) yok Allah korusun ertelenmiyo sadece nişana davetli sayısı bi eksildi onu söylüyodum:)))
dudağmn içinde öle bi uçuk çıktı ki çok acayp sızlıo yaaa offf :çok üzgünüm:
Aaa çok geçmiş olsun Denizim yaa uçuk mu?
Sivilcemi?
Uçuk oldğndan eminmsn cnm?
hb cnm aman ii bn yanlış anldım demk ki çok iyi de kim gelmio cnm sırnaşık şey
ayy canım benim geçmiş olsun canın çok acır tahmin edebiliyorum...ama uçuk olduğu sürece ruj felan kullanma.üstündeki mikroplar rujuna da geçer sürdükçe uçuğun büyümesine neden olur haberin olsun bitanem...
görümcem gelmiyo şekerim napalım kısmet değil galiba:1rolleyes:
şeydacım hayırdır evlilik hazırlıklarına mı başlıyosun:))) gerginlikten bahsediliyo hakkında:))) Allah yardımcın olsun gerçekten zor ama çevremde gördüklerime göre de çok eğlenceli bi süreç seni bekliyo:))) ne zaman başlıyosunuz kısmetse?
meltem kuzumm ya keşke bende o telaşlarda senle koşturabilsem ne güzel olurduboshayallersmile
evet canım ev konusunda beklemedeyiz.nişan ertesi bakıcaz inş:)
nişanım 7 şubatta olacak son 1 hafta kalmış görümcemin ameliyatı girdi bu sefer araya.ben de bugün gerçekten antenlerim havada bi şekilde dolaştım çünkü iyice canımı sıkmaya başladı bu erteleme olayı..benim yerimde başkası olsa müzikleri mekanın dekorunu sıkıntı yapar ben daha o aşamaya geçememişim bile ya(((
Tekrar hoşgeldin cnm..
Ayyyyyyyyy azcık kalmışş Meltem yaa ne güzell cnm inşallah kazasız belasız sağ salim gelir aşkın kavuşursunz bir an önce..
Ayh valla böle düşündüğümde hiç bi hafta sonunu dğru düzgn geçiremyp hep bunlarla uğraşcamızı bunalıorum gerçekten..
Tamam güzel hoş heycan verici bazı zamanlar zewkli bile sayılabilr fakat bunalttığıda aşikar malsf boshayallersmile eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni
hb seydamm Şeniz
aman ne kaynatcaz tatlım yaa dert kedr btmio ki offf akannehir
saol cnm yok zaten iç kısmnda sibelcim delik gibi resmn :bbo:
aklımda olsun cnm eger dudagmn üstnde çıkarsa sürmem..
Canım bu hafta sonu eğlencenin olmasını istedğimz mekanla görüşmeye ve ets ye gitmeyi planlıorus Allah'ın iznyle..
Seninde fikrini alym cnm biliosun Allah izin verirse 29 mayısta evlencem..
Şubatın 7sinde gelinlikçiye gitmeyi düşünüorum sence 21inemi bırakıyım yoksa şubatın 7sinde gitsemmi?
Ayy bilmiorm cnm yaa hiç eğlenceli gelmio uzaktan bakılınca sırnaşık şey
seydam agzımın içnde sivilce deil tam alt dudagımn içi çok acıo mafoldumben
saol tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?