"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

aynen şeydacım aynennnn her kelimene katılıyorum...alptekin şimdi ştt yazmış:) bu kendini toparladığı anlamına geliyo:))) iyi bari bu da bi adımdır:)

aynen şeydacım aynennnn her kelimene katılıyorum...alptekin şimdi ştt yazmış:) bu kendini toparladığı anlamına geliyo:))) iyi bari bu da bi adımdır:)

sırnaşık şey sırnaşık şey
Heh iyi o zmn cnm uzatma sende son sözü o sölemiş sölediği sözün arksnda durması gerektiğininde bilincindedir heralde..

şeydacım hayırdır evlilik hazırlıklarına mı başlıyosun:))) gerginlikten bahsediliyo hakkında:))) Allah yardımcın olsun gerçekten zor ama çevremde gördüklerime göre de çok eğlenceli bi süreç seni bekliyo:))) ne zaman başlıyosunuz kısmetse?

Hoşgeldin Denizimmm Şeniz
Eee aşkınla neler kaynattınız kız sırnaşık şey

hb seydamm Şeniz
aman ne kaynatcaz tatlım yaa dert kedr btmio ki offf akannehir

slm hayatım:))) yok Allah korusun ertelenmiyo sadece nişana davetli sayısı bi eksildi onu söylüyodum:)))

hb cnm aman ii bn yanlış anldım demk ki çok iyi de kim gelmio cnm sırnaşık şey

dudağmn içinde öle bi uçuk çıktı ki çok acayp sızlıo yaaa offf :çok üzgünüm:

ayy canım benim geçmiş olsun canın çok acır tahmin edebiliyorum...ama uçuk olduğu sürece ruj felan kullanma.üstündeki mikroplar rujuna da geçer sürdükçe uçuğun büyümesine neden olur haberin olsun bitanem...

saol cnm yok zaten iç kısmnda sibelcim delik gibi resmn :bbo:
aklımda olsun cnm eger dudagmn üstnde çıkarsa sürmem..

Canım bu hafta sonu eğlencenin olmasını istedğimz mekanla görüşmeye ve ets ye gitmeyi planlıorus Allah'ın iznyle..
Seninde fikrini alym cnm biliosun Allah izin verirse 29 mayısta evlencem..
Şubatın 7sinde gelinlikçiye gitmeyi düşünüorum sence 21inemi bırakıyım yoksa şubatın 7sinde gitsemmi?
Ayy bilmiorm cnm yaa hiç eğlenceli gelmio uzaktan bakılınca sırnaşık şey

meltem kuzumm ya keşke bende o telaşlarda senle koşturabilsem ne güzel olurduboshayallersmile

ya kacsana bana sen aklinialirimsmile
keske gelebilsen yaa gezer tozardik eccuk :gitme:
ne yapalim kuzum ben de burdan yetistiririm her bi halti
gunluk yazar gibi o gun ne ettigimi bildirmeye gelirim buraya sempatiksalakcinni

yanlis anlama sibelcim bana dusmez ama biraz genis gibi gordum sevdigini:kedi:
bastan ipleri fazla vermissin kasmiyor kendini gibi hissettim nacizane :kedi:

nisan bu kadar dert olduysa dugun ne olacak canim dusunemiyorum :umursamaz:

peki gorumcen bile bile sabote mi etmek niyetinde nisanini onu anlayamadim araniz iyi mi normalde yani yapar mi boyle bisey fisfisfis

sorma Seydacim yaa bitmez botmez dedik sonunda bitirdik galibaturkbayragi
amin canim cok sagol dileklerin icin opuyorumnanaktan

sizin butun isler haftasonuna toplaniyor ya o da sikinti yapar ama
bizim gun sikintimiz olmayacak hatta simdiden ilk gidecegimiz yerler belli, gelince ise baslayana kadar onlari halletmek istiyoruz insallah vereliniortak

evet eltim anlatiyordu artik bi zaman sonra amaan alalim gtsin de bitsin biranonce demeye basliyormus insan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol cnm yok zaten iç kısmnda sibelcim delik gibi resmn :bbo:
aklımda olsun cnm eger dudagmn üstnde çıkarsa sürmem..

canım delik gibi diyosun ya hani,eğer etrafı beyazsa o uçuk değil aft tır.yara yani. vitaminsizlik,düzensiz beslenme ve sıkıntıdan çıkar.şimdi çok acicak biliyorum ama eğer dediklerim gibi beyazlık felan varsa gargara yapman acısını hafifletir biraz.

yaaa delüü senin yerinde olmk isteyen ne kadr çok kız var bilion mu sen başta bn yanee sırnaşık şey
of of o günler gelsnde 1 sn 2'ye otrck zamnım olmasın Allhım ltfen :Saruboceq: :sm_cool:

seydam agzımın içnde sivilce deil tam alt dudagımn içi çok acıo mafoldumben
saol tatlım..

Ayhh çok acı verir o cnm yaa inşallah hemen geçer..
Bende sibelin aksine ruh sürülsün diye biliorum çnkü bi ara her ay aksatmadan çıkardı dudağmn 2-3 yerinde uçuk hemde 1 tanede değil düşün mikrp kapmasın die sürün diolar diye biliorum bnde..
Ve ruj sürdüğümde dha çabk geçtiğini gördm..
Çnkü ruj olmasa hbre kabuğunu kopatırıorum bu sefer hiç geçmio..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…