- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.041
hehehhe bnde önemli biri sanmıştm cnm sırnaşık şey
canım delik gibi diyosun ya hani,eğer etrafı beyazsa o uçuk değil aft tır.yara yani. vitaminsizlik,düzensiz beslenme ve sıkıntıdan çıkar.şimdi çok acicak biliyorum ama eğer dediklerim gibi beyazlık felan varsa gargara yapman acısını hafifletir biraz.
sorma Seydacim yaa bitmez botmez dedik sonunda bitirdik galibaturkbayragi
amin canim cok sagol dileklerin icin opuyorumnanaktan
sizin butun isler haftasonuna toplaniyor ya o da sikinti yapar ama
bizim gun sikintimiz olmayacak hatta simdiden ilk gidecegimiz yerler belli, gelince ise baslayana kadar onlari halletmek istiyoruz insallah vereliniortak
evet eltim anlatiyordu artik bi zaman sonra amaan alalim gtsin de bitsin biranonce demeye basliyormus insan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ayhh çok acı verir o cnm yaa inşallah hemen geçer..
Bende sibelin aksine ruh sürülsün diye biliorum çnkü bi ara her ay aksatmadan çıkardı dudağmn 2-3 yerinde uçuk hemde 1 tanede değil düşün mikrp kapmasın die sürün diolar diye biliorum bnde..
Ve ruj sürdüğümde dha çabk geçtiğini gördm..
Çnkü ruj olmasa hbre kabuğunu kopatırıorum bu sefer hiç geçmio..
yaaa delüü senin yerinde olmk isteyen ne kadr çok kız var bilion mu sen başta bn yanee sırnaşık şey
of of o günler gelsnde 1 sn 2'ye otrck zamnım olmasın Allhım ltfen :Saruboceq: :sm_cool:
ya kacsana bana sen aklinialirimsmile
keske gelebilsen yaa gezer tozardik eccuk :gitme:
ne yapalim kuzum ben de burdan yetistiririm her bi halti
gunluk yazar gibi o gun ne ettigimi bildirmeye gelirim buraya sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol::roflol:
tatlım içinde ama ruj süremem ki tuz basıcam o derece dyanılmaz yani kökten çözsün die mafoldumben
saol seydam inşallh..
Canım bu hafta sonu eğlencenin olmasını istedğimz mekanla görüşmeye ve ets ye gitmeyi planlıorus Allah'ın iznyle..
Seninde fikrini alym cnm biliosun Allah izin verirse 29 mayısta evlencem..
Şubatın 7sinde gelinlikçiye gitmeyi düşünüorum sence 21inemi bırakıyım yoksa şubatın 7sinde gitsemmi?
Ayy bilmiorm cnm yaa hiç eğlenceli gelmio uzaktan bakılınca sırnaşık şey
Hee görcem seni o zmnlardaa Denizim diceksinki çok yoruldum bitsin artık evleniym huzurlu olym dicen yeawriim sırnaşık şey
Bende yaşamışım gbi sölüorum hee delikafadulden
Yok balım anladım içinde oldğnu zaten süremezsin içine..
Tuzmu bascan onu nerden duydun ya_?
şubatın 7si erken görünebilir ama normal bi tarih gelinlik seçmek için tatlım.çünkü randevu alman gerekecek denemelerin için ve şimdi çok sayıda gelinlikçi var.e muhteşem modeller de var.şimdi denemeye başlasan birçok model içinde ancak karar verebilirsin bence.hem beğendiğin gelinlikçilerin terzilik kalitesini de erken zamanda kıyaslayabilirsin.sen bence de başla kafan karışmaz telaş yapmadan rahat rahat seçersin gelinliğini:)
buarada başka bi topicte okumuştum tatil için aradığınız firmalara balayı çifti derseniz uygun fiyat ve bol seçenek veriyolarmış.ve normalden daha üstün hizmet sunuyolarmış kızlar bilginize:)))
seydam yaraya tuz basılır derler ya o hesap böle devmlı sızlıcana kökten bi kere acısın kurtulyım diorm mafoldumben
yanlis anlama sibelcim bana dusmez ama biraz genis gibi gordum sevdigini:kedi:
bastan ipleri fazla vermissin kasmiyor kendini gibi hissettim nacizane :kedi:
nisan bu kadar dert olduysa dugun ne olacak canim dusunemiyorum :umursamaz:
peki gorumcen bile bile sabote mi etmek niyetinde nisanini onu anlayamadim araniz iyi mi normalde yani yapar mi boyle bisey fisfisfis
Ayh bence yapma Denizim yalmaz:
gülmeye mi geldin su gacisi :roflol: :roflol: :roflol:
ama geçsn istyrm çok sızlıo seydam tuzdan vazgçtm karbonatlı suyla çalkalym belki ii gelr mafoldumben
ay kuzucuklar ben sasi bakmaya basladim yatayim diiimi kafamçokkarıştı
hadi size de Allah rahatlik versin opucukleerr opuyorumnanaktan
Canım başta Kayınvalidemin tanıdığı bi gelinlikçi warmış oraya gidices..
Eğer dikişlerini beğenirsm ve modellerden içime sinen bişey olmazsa kendim anlatcm nası istedğimi çizsinler bi zahmet onu diktircem..
Ama o güveni wermezse bana başka gelinlikçi bakcam..
O zaman dolaşmamız gerekicek işte..
Eğer orayı beğenirsem işim çok kolay dha gezmeme gerk kalmıcak inşallah..
Bilmiorum ya düşününce erkenmiş gbi gelio ama gelinlik bu sonçta hemen karar verebilrmym onuda kestremiorum..
Hep garanticymdir bide..
Eğer beğenmezsem fln değiştirtmeme üzerinde oynanmasına zaman olsun istiorum..
Evet cnm biliorum tur şirketlerinin öyle bi güzellik yaptıklarını ve otellerin ayrıcalıklı davrandıklarını ee bi zahmet yapsınlar o kdrını boşunamı balayı paktyle gidiorus daha yeni evlenmişiz bi ayrıcalığımız olsun o kdrda :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?