"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

yok güzelim beyaz deil kırmzı şiş içide oyuk mafoldumben
tuz basıcam birazdan..

Valla cnm evet bizim öyle bi skntımız war cmrtesileri bile çalışıo hafta sonlarına değil sadece pazr günlerine sıkışcak o yzden acele etmek istiorum bide topladğnda şurda kaç gn oluoki ztn..
Ayhhh Allah yardımcımız olsunnnnnnnnnn :1shok:

tatlım içinde ama ruj süremem ki tuz basıcam o derece dyanılmaz yani kökten çözsün die mafoldumben
saol seydam inşallh..

yaaa delüü senin yerinde olmk isteyen ne kadr çok kız var bilion mu sen başta bn yanee sırnaşık şey
of of o günler gelsnde 1 sn 2'ye otrck zamnım olmasın Allhım ltfen :Saruboceq: :sm_cool:

Hee görcem seni o zmnlardaa Denizim diceksinki çok yoruldum bitsin artık evleniym huzurlu olym dicen yeawriim sırnaşık şey
Bende yaşamışım gbi sölüorum hee delikafadulden

ya kacsana bana sen aklinialirimsmile
keske gelebilsen yaa gezer tozardik eccuk :gitme:
ne yapalim kuzum ben de burdan yetistiririm her bi halti
gunluk yazar gibi o gun ne ettigimi bildirmeye gelirim buraya sempatiksalakcinni

dur önce aşkıma kaçayım sonra onuda alır sana kaçarım:roflol:
yerleşik plana geçicem:roflol:
evet ama nerde:gitme::gitme:
heheheh sen bana yetiştircen tabi benim neyüm eksik:ecrin_bebek:

şubatın 7si erken görünebilir ama normal bi tarih gelinlik seçmek için tatlım.çünkü randevu alman gerekecek denemelerin için ve şimdi çok sayıda gelinlikçi var.e muhteşem modeller de var.şimdi denemeye başlasan birçok model içinde ancak karar verebilirsin bence.hem beğendiğin gelinlikçilerin terzilik kalitesini de erken zamanda kıyaslayabilirsin.sen bence de başla kafan karışmaz telaş yapmadan rahat rahat seçersin gelinliğini:)

buarada başka bi topicte okumuştum tatil için aradığınız firmalara balayı çifti derseniz uygun fiyat ve bol seçenek veriyolarmış.ve normalden daha üstün hizmet sunuyolarmış kızlar bilginize:)))

Hee görcem seni o zmnlardaa Denizim diceksinki çok yoruldum bitsin artık evleniym huzurlu olym dicen yeawriim sırnaşık şey
Bende yaşamışım gbi sölüorum hee delikafadulden

yok be seydm inan demcm yeterki o zmn gelsn bnm içn :sm_cool:
hehhe valla he sanki evlisin sende su gacisi gbi konuştn tatlım delikafadulden

Canım başta Kayınvalidemin tanıdığı bi gelinlikçi warmış oraya gidices..
Eğer dikişlerini beğenirsm ve modellerden içime sinen bişey olmazsa kendim anlatcm nası istedğimi çizsinler bi zahmet onu diktircem..
Ama o güveni wermezse bana başka gelinlikçi bakcam..
O zaman dolaşmamız gerekicek işte..
Eğer orayı beğenirsem işim çok kolay dha gezmeme gerk kalmıcak inşallah..
Bilmiorum ya düşününce erkenmiş gbi gelio ama gelinlik bu sonçta hemen karar verebilrmym onuda kestremiorum..
Hep garanticymdir bide..
Eğer beğenmezsem fln değiştirtmeme üzerinde oynanmasına zaman olsun istiorum..
Evet cnm biliorum tur şirketlerinin öyle bi güzellik yaptıklarını ve otellerin ayrıcalıklı davrandıklarını ee bi zahmet yapsınlar o kdrını boşunamı balayı paktyle gidiorus daha yeni evlenmişiz bi ayrıcalığımız olsun o kdrda :lepi:

genişliğinden değil de ailesine çok bağlı ondan kaynaklanıyor sanırım.kardeşine seni bekliyoruz nişan için dedi ama sanırım kardeşi anlamak istemedi.bi de kesin konuşsaydı keşke... nişandan sonra yaparsın diyememesi çok canımı sıktı.

ben düğünü tahmin edemiyorum zaten aile boyu sırayla hastaneye gidiyolar sıradaki talihli kim ben de merak ediyorum...düğüne de ertelenme olursa sıradaki ben olurum zaten kalp krizi geçiririm kesin...

görümcemle aramız çok iyidir normalde çok iyi anlaşırız ama bu ameliyat olayında bu kadar acele etmesini ben de anlayamadım.ama hastaneye yanına 1 kez gittim artık gitmicem çünkü fazla muhabbet de iyi değil sanırım çok suistimal ediliyor iyi niyetim..

ay kuzucuklar ben sasi bakmaya basladim yatayim diiimi kafamçokkarıştı
hadi size de Allah rahatlik versin opucukleerr opuyorumnanaktan

ama geçsn istyrm çok sızlıo seydam tuzdan vazgçtm karbonatlı suyla çalkalym belki ii gelr mafoldumben

Ayh bence onuda yapma internttn bi araştır dicem cnm ama hiç bişey şuan onu geçirmes uçuk kendiliğinden inmediği sürece acısı çekilio maslf..

ay kuzucuklar ben sasi bakmaya basladim yatayim diiimi kafamçokkarıştı
hadi size de Allah rahatlik versin opucukleerr opuyorumnanaktan

Tamam Meltemcim sen uyu zaman senin için dha kolay geçsin..
Allah rahatlık versin cnm rüyanda aşkını gör..
Görüşürs öptm by Şeniz :a015:

evet dışardan bakılınca tarih erken görünüyor şeydam ama şu da var kafamıozdaki modeller bize uymayabilir,ummadığımız bi model üstümüzde güzel durabilir,sen birden fazla seçenek arasında kalabilirsin...çok durumlar var yani.ve telaş olmadan kafan rahat bi şekilde halletmek istiyosan bence tam zamanı derim.mesela şey de yapabilirsin. kadıköyde dehşet modaevleri var kayınvalidenle gittiğin yer harici buralarda da fikir edinebilirsin.tek bir yerle sınırlı kalma derim ah ne modeller var ben bi başlasam neler bulucammm:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…