"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Ayh bence onuda yapma internttn bi araştır dicem cnm ama hiç bişey şuan onu geçirmes uçuk kendiliğinden inmediği sürece acısı çekilio maslf..

mafoldumben

ay evet:roflol::roflol:

:dilcikar:

ay kuzucuklar ben sasi bakmaya basladim yatayim diiimi kafamçokkarıştı
hadi size de Allah rahatlik versin opucukleerr opuyorumnanaktan

ii geceler cnm rüyanda aşkını gör öptm çok görşrz opuyorumnanaktan :a015:

Ayhh onu bide müşterilere anlatabilsem teysemin dükkanında..
Tabikide vitrinde durduğu gbi elinde tuttuğun gbi durmaz üstünde hiç ummadğmz bişey mükemmel durabilr o konuda tabularım yok..
Fakat belirli kalıplarım wardır gelinlikte kesinlikle istemicem şeyler..
Kayınvalidemle gitmicen cnm Ferhatla ve gelebilrse kusenimle gidicem..
Aaa kadıköy uğrak mekanımdır bilmezmym ordaki gelinlikçileri ztn 4 yılım kadkyde geçti hafta içi hergn sırnaşık şey
Geçen gün kusenle gittiğimzde bitane gelinliği çok beğendim ama çok soğuktu soramadım fiyatını fln..
Zaten bişeyi beğenmişsem bnm için tmmdır başka bişeye bakmama gerk yok demektir inşallah öyle bi gelinlik çıkar karşıma..
İnşallah işte buuuuuuuuuu dediğim bişey bulabilrm.. :Saruboceq:
Evlenene kdr zaten 14 günümüzmü ne oluo bunların hepsini halletmek için nisanda tamamen iptal olcm evle uğraşcam o yzden gelinliğe adpte olmk istiorm şimdiden ama çokta erkenmiş gbi gelio snradan baka baka soğumak istemiorum modelden eyvahedigeldismile

ah ah süper seydam yaa gir artık gelinlik dünyasına bayanssulusmile

ah ah süper seydam yaa gir artık gelinlik dünyasına bayanssulusmile

Yaa Denizim erkenmiş gbi gelio işte yaa o konu içimi kemiriio bitek..
Soğumak istemiorm modelden..
Mesela 1 sene önce falan tamam budur dediğim bi modele baka baka soğuttm kendimi..
Kendime inanamıorum ya sırnaşık şey

yaaa seydam soğck zamnın yok ki çok az kaldı Allhın iznyle :Saruboceq:

yok şeydam bence işte buuu dedikten sonra giymek için günleri iple çekersin:))) hem gelinliğini kiralayacaksan şayet eve vermiyolar tatlım nikah zamanına kadar ayırıyolar yani sende baka baka soğumamış oluyosun:) hem de bikaç yer gezersen modeller içine sinecek.ben de sabit bi insanım acayip sayıda gelinlikçi gezmicem belki ama enazından 9-10 yere bakarım.model kadar kumaş da önemli terzilik de önemli.tüm bunları ayarlamak bile enaz 2 ay alıyor.bence vakit erken değil tam zamanı.hem de sandığından eğlenceli geçecek şeydacım o gelinliği üstüne bi giy bana hak vereceksin:))) çünkü ben aralık ayında giydim insanın kimyası değişiyor ya:))))

Allhtan çok gezmckmşsn cnm 9-10 gelinlikçi mi akannehir

Gerçekten Sibelim hee Denizime katılıorum Allahtan çok gezmicekmişsin sırnaşık şey
Yok cnm yaa ben senin kdr bakmayı düşnmüorum çnkü bunalıorum sıkılıyorum çok çabuk..
Bu sefer gelinlikten hepten soğurum vallahi delikafadulden
Bu ilk gidicemiz yeri beğenirsem başka yere bakmıycam bile öle sölim cnm..
Onların modellerini beğenmezsem kendim sölicem modeli onu diktircm cnm..
Yok kiralamıcaz satın alcaz..
Zaten vermesinler bana yaa son 1-2 hafta kala falan wersinler ewde nereye koycam ben onu sonra orası burası bozulcak uğraşamam valla..
Hatta 2 haftada değil son hafta wersnler sırnaşık şey
Yaa böle gezmeyi sewen sabırlı bi insan olsam keyif alabilcemi düşünebilrim fakat çok çabuk sıkılan bi tipim o yzden daraldığm bi anda amann tmm bu olsun bile diyebilrm ondan korkuorum..
Ayhh bide Ferhtn dır dırını hiç çekemem zaten zewklerimz uyuşmaz ama soğutur beğendim şeyden kötü demesi..
Ya ben ne dertliymişim ya bunalttm iki dk da sizi sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ne bunalıcaz delüü sırnaşık şey
ya bnde sıkılırm cidden öle fıldır fıldır gezecgmi hç düşnmüorm akannehir
ii sonra senin gelinlk başkasına gtsn heptn çıldır seydam olr mu son 2 hfta gelsn baree delikafadulden

Yok yaaaaaaaaaaa hele öle bişeyi yapmayı akıllarından geçirsinlerr parçalarım vallahi onları sırnaşık şey
Yok be Denizim kime vercekler bnm gelinliği bişe olmaz onlarda kalsın burda ewde burşck fln uğraşamam ben gerçektn..
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeet bende sıkılırım ondan bahsediorum sabahtn beriiiiiiiiiiii :lepi:

aaaaaa aaaaa ne güldünüz kızlar zatiii sade ümraniye çarşıda enaz 15 gelinlikçi vardır beğendiğim yerlere bakıcam bu da 9-10 u bulur yani napiyim işte buuu demek kolay değil ki amaaa

satın alacaksan da kadına yine söylersin son hafta modeli alacağını daha iyi olur son hafta kilonda değişiklikler olabilir son prova yapılır felan...ama tek yere bakmakla da ne kadar fikir edinilebilir bilmiyorum canlarım tek yere bakacaksan da 7 şubat normal,dikimi felan anca yani...valla hayırlısını diliyorum gelinlik seçmek normalde hazırlıkların en eğlencelisidir kıs sen nası bi gelinsin yaaa:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

Daha
ÇoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooK
Varmış
Gibi
Gelio
Denizim akannehir

bana gelince az kaldı sna gelince çok var he öle mi seydam kendini kandırma çok az kaldı hemde hayal edmcgn kadr az boshayallersmile

Canım benim fikir edinme gbi bi derdim yokki..
Bu senemi modeller neler hangileri güzel falan gbi bi düşüncem yok..
Eğer orda işte buuuuuuuu dediğim bişey bulamazsam bakarım başka yerlere..
Ama gerçekten çok kolay bunalan bi tipim ben yaa nası gelin oldğm konusunda da pek fikrim yok normal değilim heralde söledklerinden onu sezdim bi an sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

bana gelince az kaldı sna gelince çok var he öle mi seydam kendini kandırma çok az kaldı hemde hayal edmcgn kadr az boshayallersmile

Heh aynen öle Denizimmm..
Kız anlaşmadıkmı biz bnmkine dha war seninkine az kaldı die sırnaşık şey
Yok valla kuzu kendimi kandırmıom ya öle düşünüo ve hissediorum daha varmş gbi..
Sölenince 4 ay az gbi gelio olabilr hatta sölediğimde ve yazdğmda heycanlanıorum bile ama yapmam gereken şeyleri düşündüğümde daha war diorm nedense ilginç bi durum gerçekten fisfisfis

yalnız deilsn bnde çok çabuk sıkılıorm malsef

tamam tamam anlşmyı fesh ediorm çnkü seni hvaya sokmam lazım gelin kızım :roflol:
seydam ya o duygu nasıl bişey bna nasıl etki edck bn çok merak ediorm :1shok:

Off ya sitenin yukarısındaki sıcak çklta reklamı canımı çektrdiiii..
Canım sıcak çklta istioooooooooooooooooooooooooo senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…