- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.801
öncelikle hoşgeldin tatlım...
sanıırm ewet dediğinde olabilir cnm ama bianda böle kendini çekmesi kıllandırdı beni açıkcası..
tamam açık kapı bırakayım ben yinede ama oda biliyor onu istediğimi benim anlamadığımda bu bildiği halde ne bi tavır neyse salla kuzum...
sen nasılsın ????boshayallersmile
Bende seni özlüorum cnm opuyorumnanaktan
Çook saol Serapcımm çok teşekkür ederimm..
İnşallah bu çektiğim eziyetlerin karşılığını alırım deyiyodur inşallah tek istediğim bu cnm ya başka hiç bişey istemiorumm..
cumartesi günü hava güneşli gözüküyor serapcım hadi gözün aydın hatta pazarda güneşli....
heyt beeeeeeeeeeeeee düzeldiyse aranız buna çok sewindim dedik sana boşuna kendini üzme düğün arefesinde diye ....
beni merak etmeyin bu adamla ewlenecem ben hahahah kimseye yar etmem üleynnnnnnnnnnnnnnnnnn
tamam cnm çekip eklicem söz..aslında dahabir dünya şeyler yaptı annem tepsi,simitçi tablası,gazetelik,sandık,kutular,şemsiyelik,peçetelik
hepsi şilede çeyiz odamda =))) şimdi sipariş gelen yemek takımlarımıda yollicam şileye şeydam bu arada benim oyuncaklarım war böyle peluş ayıcıklar falan onları kutuya yerleştirdim onlarıda ewlenince ewime götürmek için sence çokmu komik olur ama benim için her biri çok değerli oyuncların babamın,annemin,anneannemin,dedemin aldığı oyuncaklar manewi değeri çok büyük bilmiyorumkismile
Üzdüm ama dinlemedim sizi alsanaalsanasmile
Çok şükür herşey yolunda ..
perşembe kirpik aramaya gidiyorum tuğçe kaydirigubbakcemile3
bulamazsam bana gönderirsin cumartesine kadar sırnaşık şey
kız yollarım tabee
ne dicemmm dünde yazdım İNGLOT diye bir marka war kozmetık bilmem neyyim dükkanlarında muhakkak wardır oda çok doğal duruyor yanlız onların ebatları war kuşum
s-m-l diye gözüne uygun modeli al tatlım okeytooo...gittigidiyordada war bu arada takma kirpiklerrrrrrrrrrr
ben nedense en çok gelin ayakkabılarına merak sarıyorum sen aldınmı serap ayakkabını?
Değiyordur tabi.. Emek veriyorsun alacaksın karşılığını..
Evini kuruyorsun ellerinle tek tek,haz kısmına bak,yorgunluğu yoksay..
bunlar güzel sıkıntılar canım..
Alışveriş bana hiç keyif wermio Serap ya anormalmiym acaba..
Bunalıyorum sıkılıorum bişeye tmm diorum arkadan bi ses (annem) napcaksın onu..
Yaa bugün çıldırdım ztn sanane napcaksam napcam artık yeter karışma ddm..
Tamam fikrini almak istiorum tbkide gereksiz bişey almakta istemiorum ama neye buda olmalımı desem napcaksın onu dio yada tamamen susup ben bişe demiorum dio..
Çıldırdım bugn iyice bunda önce çıktıklarımızda da aynısı oldu..
Bakınıorus tmm başka şelerede bakalım buna döneris diorum ne bakcamı unutuorum o kadar uçtu kafam artık ya yemin ediorum delirmek üzerym akannehir :gitme:
ben bayılırdım alışverişe..
bu çeyiz zamanı nefret ettim,inan ay oldu kendime üstüme başıma hiçbirşey almadı o derece nefret etmişim.
annenle gezme,teyze,kuzen ne bileyim o tarz biriyle gez...?
demek ki annenle alışveriş mantığınız uymuyor..
kızlar ii gecler kaydirigubbakcemile5
güzel gelinmz serapcm nasılsın yerimseniben
tatlım seydam ne yaptın bugn alşverşe çıkabldin mi :lepi:
tuticim nasılsn adanalı gelio mu sositososito
Çok oldu alalı..
Sade birşey aldım,ama muhteşem modeller var.
niye alamadım..?
çünkü topuk sorunu vardı,bizim boylarımız hemen hemen yakın birbirine..
fazla topuklu giyemiyorum.
şık modeller de hep yüksek topuklu..
senin tavsiye ettiğin markaları dikkate alacağım canım öncelikle..
s-m-l kirpik uzunluğu herhalde..?
Aynen ben normalde de pek alışveriş yapmayı sewmem denemeyi sewmem hbre kabine girip çoğu şeyide denemeden alırım ztn..
Ama uzun süre alışverişe çıkcamı zannetmiorum..
Ama anneminde yanmda olmasını istiorum..
Aynen dedğin gbi hiç bi şeklde alışveriş mantığmz uymuo mağzaya gireris o bi uca gider ben bi uca o derece..
Zaten onsuz gittiğimzde aldıklarımı gösterdğimde bunlarımı aldın kafamçokkarıştı böle oluo..
Her beğendiğimi gereksiz görüo..
Alınır onlar her yerde war burdan orayamı taşycas onlara bakcana şunlara bak vb.
Ya elbet almycakmız bunları çıksın aradan işte ama o onu sölediğinde tamamen içimde heves kalmıo o yoksa daha fazla şey alabilrdim bugn..
Böyle fevri dawrandığmda kalbini kırdğmda da yemin ediorum çok üzülüorum böle saçımı başımı yolasım gelio neden bağırdım die snra ağlayasım gelio sanırsam deliriorum :1shok:
Hoşgeldin Denizim çıktım alışverişe bi kaç sayfa geriye git aldıklaırmı oku balım.. Şeniz
Nasılsın bu arada?
pardon seydam üst tarafı görmemeşim alışverişe çıkmışsn :lepi:
umarım herşey istedgn gibi olmştr güzelim nler aldın diecm ama şimdi eyvahedigeldismile
hayrlı olsun güzelim iyi günlerde agz tadıyla kullanın aşkınla beraber Şeniz :Saruboceq:
hb seydam iim ne olsun derslerle boğşuorm kafamçokkarıştı
okudum şimdi güzelim hayrlı olsn tekrardn :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?