- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.761
Nası yani sorumsuz davranıomuşsun?
Ne gbi?
kahvaltı tak. aldıktan snra mutfakla ilgili fln ıvır zıvırlar kalıo bahartlık fln işte..
Allah'a şükür halledebildklerimizi hallettk bu soğukta canımız çıktı ama neyse artk aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
çok soğuk dawranıyormuşum ilişkide hep o plan yapıomuş ben hiç plan yapmıomuşum benim kadınım beni yönlendirmeli dedi hep benmi plan yapcam aşkım dio şunu yapalım bunu yapalım şuraya gidelim şunu yiyelim demiomuşum hep o diyormuş bundan rahatsız oluyomuş...
walla şeydam almışsın yeterki kadar bu soğukta brawo walla ben kesin ewden çıkmazdım...
bugün her gün 30 kere arayan adam bugün 2 kere aradı tamam ben takılmam öyle şeylere ama pozitif bakarım her olaya pozitif olmaya çalışırım...
ama kötü bi huyum war hemen soğurum...gerçi adamın suçu yok aman şeydam ya sallaaaaaaa boşwer
selam güzeller nasılsınız?
Selam sonya hoşgeldin ben çok fenaym valla okumuşundur..
Sen nasılsın?
hoş geldin sonyacım...
h.b tutim tuğçem nasılsınbilmiyorumkismileopuyorumnanaktan
nasıl olayım cnm kız bebeği aldırmış bugün kimsenin haberi yokken mafoldumben canım sıkıldı ama artık yapacak birşey kalamadı kardeşimi zor sakinleştirdik o yasta kafasının dikine gitti evlilik işi bitti kardeşimle böle işte :çok üzgünüm:
kız belki ailesinden korkmuştur sonyacım o yüzden aldırmıştırrr
hoş geldin sonyacım...
h.b tutim tuğçem nasılsınbilmiyorumkismileopuyorumnanaktan
saol tatlım iyim senin moralin bozuk anladığım kadarı ile tatlım ne yapalım olmuş artık... kız ailesinden korkmuştur ondan aldırmıştır ne yapsın oda herşeyde bi hayır wardırrrr...
Nası yani
Nası aldırmış kimseye hbr wermeden :uhm:
Ayh çok ilginç olaylar gerçektn ya akannehir
seydacım hemen soğurum ama şuan buz tutmaya başladı daha tam soğumadım tatlım ama hoşlanıyorum hala ona bısey dıyemem ama ne bılım benım ıcın bır erkek bence aynı kalmalı efendım elde edene kadar ayıya dayı diyen erkekler tarzım degıldır gercı taylan henüz öyle biri değil ama belki işlerinden dolayı aramamıştır dıye dusunuyorum artı yanında eksi yanlarınada bakmaya çalışıyorum...zamanla görcem tatlım boşwer beni ben fazla takılmıyorum bu olaya allaha çok şükür neşemi artık bir erke için bozmayacağım hata 1 kere geliyorum dimi???
saol tatlım iyim senin moralin bozuk anladığım kadarı ile tatlım ne yapalım olmuş artık... kız ailesinden korkmuştur ondan aldırmıştır ne yapsın oda herşeyde bi hayır wardırrrr...
tutim anlamadığım bundan sonra ney yapacak ve ve kardeşim ilkkez söyledi ilk ilişkilerinde kız değilmiş mafoldumben ama kardeşim cok sevdiği için kimselere dememiş ama cocugu aldırdıktan sonra acıkladı herşey bitti dedi mafoldumben
allah allahhhhhhhhh kızda maaşallah hakket ne cesaretli çıkmış madem böyle yapacaktı kardeşini ailenle arasını kötü yapmasaydı bari ohh ortalığı alevlendir sonrada bişey olmamış gibi sıyrıl işin içinden pes wallahiii
Yani ilk zamanlardaki gbi oldukları sölenemez ki zaten elbette değişmeler oluo sırf onlar değil bizde değişiorus sırf olumsuz anlamda değil sewgimiz artıo bağlanıorus güveniorus yani..
Senin sölemeye çalıştığını anladım cnm belkide sen anla die aramamıştır bugn oda olabilr..
Aynen cnm takmamak lazım ama takmadan da olmuo malsf..
İnsanın içini acıtıp bi kenara çekilmekte üstlerine yok maşallah..
tutim anlamadığım bundan sonra ney yapacak ve ve kardeşim ilkkez söyledi ilk ilişkilerinde kız değilmiş mafoldumben ama kardeşim cok sevdiği için kimselere dememiş ama cocugu aldırdıktan sonra acıkladı herşey bitti dedi mafoldumben
boşwer canım kardeşin dua etsin demek o kadar rahat bir kızmış her ne kadar ewsede unutuluyor ben canım...hayır benım kızdıgım o kadar ortalığı karıştırdı duman etti şimdi bişey olmamış gibi ben çocuğu aldırdım yorgan gitti kavga bitti hesabı gibi ay ne rahat kızlar war yaaa
haklısın kuzum bencede beni deniyor bu bakalım ne yapacak diye ama uğraşamam walla..allah bır sekılde hayırlısını werıyor nasılsa oturup ağlayamam düşün şeydam o kadar katıyım artık çünkü zamanında çok ağladım sabahlara kadar dersimi aldım ya artık benden derli olamaz kimse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?