- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.781
En güzelini yapıosun Tuğçemm düşünme üzülmede çnkü hiç kimse 1 damla göz yaşımıza deymio..
Kendimize yapıorus ne yapıosak..
Kendimizi hasta ediorus aptal gbi..
sonyacım acaba kardeşimdenmiydi diyorsun onu kimse bilemez artık bebek alındı
böyle konuşma bence kimsenin günahını almayalım böyle konuşup
opuyorumnanaktan
kesinlikle canım neyse bşwerelim konuyu adanalı nasılsa dank edip
eski adanalı olucak o kadar eminim :lepi:
diğer kızlar yok bugün şeydammm???
neyse size iyi gecler yavru lar ben yatıyorum hepinize hayırlı geceler
e şeydammmmmmmmmmmmmmm
daha dahaaa
şeydam taylan seni sewiyorum diye mesaj attı
heheheheh demiştim...
Senden daha daha Tuğçem sırnaşık şey
Ay başım ağrıo yaa o kdr çok soğuk yedimkiii..
Bu millet sapıtmış hee koca koca katınlar sokakta yürürken dip dibe geçiorus omuzlarını çekmiolar yaa.
Bu kadar saygısızlaşmışlar artık şakk şuuk vuruolar insanın omzuna omzumu çektiğim halde..
Bağrdm sokak ortasnda bende ama teysenin umrunda olmadı hatta üzerine bile alınmadan yoluna dewm etti yaa insanlar gerçektn çok ilginç :1shok:
aynen aynennnn sırnaşık şey
Tilkinin dönüp dolaşp geliceği yer kürkçü dükkanıdır işte..
Hepsi aynı köküne kibrt suyu kötükedihüso :1ninca:
ay sorma tatlım ya ewet maalesef herkes sokakta sanki yolu kiralamış gibi yürüyor yol bile weren olmuyor pata küte geçiyorlar bende bana çarpana bağırırım ya hiç sewmem geçen üsküdara indim iskeleye motora binip beşiktaşa gidicem karşıdan bir kız koşa koşa geliyor yol werdiğim halde üstüme çıktı bide üstüne itti beni dedim haywanlığında bu kadarı kibar ol biraz be diye ama üstüne alınırmı hiç hanfendi gerizekalı...
bende bugün benim annem ahşap boyama öğretmenliği yapıyordu bi ara bana abajur yapmıştı onlara abajurun tepesine takılan şeyden bulmuş almış annem. onları taktım bir ara resmini çekip yüklicem buraya salonuma koyucam şeydammmmm birde yatak odam için war abajur...
aynen aynennnn sırnaşık şey
Aynen cnm yaa bende bağardım yuhh artık yaa bu kadarda olmaz önüne bakmıomusun teyse yarıp geçseydin bari.Umru değil bide kadının ya diye bi dünya bağrındım valla..
Aaaa çok merk ettm cnm resmini çekp ekle bayılıorum abajurlara çok şık modeller war bide..
Sizi ne çok özlüyorum ben ya..
Şeyda'cım aldıkların hayırlı uğurlu olsun,yoruldun üşüdün biliyorum ama sonra anlyacaksın kıymetini bu işkencelerin..
Güle güle sağlıkla,aşkla kullan inşallah..
Tuğçe..
öncelikle soğuyacak birşey olmadığını belirteyim.
adam haklı olabilir,şöyle ki,sana doğrudan evlenmek amacıyla yaklaşmış,karşılığ net olarak göremiyorsa tedirgin olur.
ki haklı bence..
sen niyetini belli et ama temkinli davran elbette,atla demiyorum üstüne ama gönlün olduğunu bilsin bence.
sonya,çok şaşırdım.hayırlısı olsun.sanırım kardeşinden değildi bebek..
içim acıdı aslında,bir cinayet işlendi bence çocuk kimden olursa olsun,kürtaj cinayet resmen yada bana öyle geliyor..
bir de çocuk aldırmak öyle kolay değil,yolu yordamı bilmek gerek,doktor sorar bu çocuğun babası nerden diye..?
evli misin diye..?
yaşı da ufaksa azıcık öyle kafasına göre alamaz..
bilmiyorum bana karışık geldi biras..
çok ürküyorum bu haberlere..
Sizi ne çok özlüyorum ben ya..
Şeyda'cım aldıkların hayırlı uğurlu olsun,yoruldun üşüdün biliyorum ama sonra anlyacaksın kıymetini bu işkencelerin..
Güle güle sağlıkla,aşkla kullan inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?