"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

garanti die bişey yoksa bn otrp ağlıym o zmn delü sırnaşık şey

begnemdn mi güzelim evlenmcem işteeee :roflol:

Ne alakası war yafrumm ağlama ağlama..
Ama öle bu hayatta hiç bişeyin garantisi yok..

Beğenemedim güzelim benden önce git aşkına söle bakalım evlenmiorum die ne dicek sna sırnaşık şey

hepinizi yazacağım canım,bakalım sonuç ne olacak.
tükenmez kalemle mi yazsam ..?
çıkmasın delikafadulden

Kurşun kalemle silik silik yaz bunları hemen çıksın ama benm adımı kazıya bilirsin oraya sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Ne alakası war yafrumm ağlama ağlama..
Ama öle bu hayatta hiç bişeyin garantisi yok..

Beğenemedim güzelim benden önce git aşkına söle bakalım evlenmiorum die ne dicek sna sırnaşık şey

aman seydam ya offf öle düşnrsek zaten oooo ne olcgmz Allh bilir..

sölesmde inanmz seydam zaten o bnden hevesli evlenmye sırnaşık şey

buda yakından

buda sıyah ust tarafı gümüş rengi simlerle ve taşlarla süslü bu daha bitmedi bunun şapka kısmının uc tarafı siyah tüy olucak belli olmuyor burda parladığıı

aman seydam ya offf öle düşnrsek zaten oooo ne olcgmz Allh bilir..

sölesmde inanmz seydam zaten o bnden hevesli evlenmye sırnaşık şey

Eee öle ama yafrimm
Allah bilir tbkideeeeeeeeee

Bende inanmadım zaten Denizim sen söledğinde sırnaşık şey sırnaşık şey

ahana bu işteeee

Güzelmiş tuğçecim,rahat görünüyor hem..
hem de topuksuz sırnaşık şey

İyiyim ben de cnm sağol. Hiç bişi yapmıyorum ben cnm 2010 da da evlenmicem ama sohbeti sevdim geliyom arada=) sen neler yapıyosun

kısmet evlilik işi..
ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun.
ben de iyiym evleniyorum 2 gün sonra inş delikafadulden

buda yakından

buda sıyah ust tarafı gümüş rengi simlerle ve taşlarla süslü bu daha bitmedi bunun şapka kısmının uc tarafı siyah tüy olucak belli olmuyor burda parladığıı

Canım çok güzeller güle güle kullan maşallah bütün aile senin çeyize çalışıo sırnaşık şey
Ama ne yalan sölim en son ekledklerin daha güzel yaa siyah manağym ztn ben :lepi:

sıyahlar hıc bellı olmuyor yawwwwwwww bitsin tam resmını cekıp yollarım bır daha

ayakkabılar ıcın mersı arkadaşlar ama ben bunları gıymem cıx taşların oldugu kısım cok acıtıyor denızcım dedıgın gıbı

Eee öle ama yafrimm
Allah bilir tbkideeeeeeeeee

Bende inanmadım zaten Denizim sen söledğinde sırnaşık şey sırnaşık şey

ii zaten bnde kendime inanamamştm seydam ayyy sölemsi bile bi tuhaf Allh korusun sırnaşık şey sırnaşık şey :Saruboceq:

buda yakından

annenin ellerine sağlık cnm süper alkisalkisalkis

Canım çok güzeller güle güle kullan maşallah bütün aile senin çeyize çalışıo sırnaşık şey
Ama ne yalan sölim en son ekledklerin daha güzel yaa siyah manağym ztn ben :lepi:

bende sıyahları begenıorum daha cok dedım artık yaptı o kadar kadıncagız ewde bı yere koycam artık tesekkurler tatlım

sorma canım ya bızım aıle sanata duskun hahah babam dıyorkı cekın şu ceyızlık esyaalrı gözümün önünden sinirlerim bozuluyor diyorrrr adamcagız
şimdiden başladı triplerekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…