"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

evet tuğcecm tecrübem var sırnaşık şey bnde de varda bu tarz ordan biliorm delikafadulden

:roflol: ahh ben de o günleri bi görsem soğuk felan dinlemem valla

Bugünden sonra soğuk falan dinlemeyi düşünüorum cnm sırnaşık şey
O kadar üşüdüm o kdr soğuk yedimki artık bni kmse çeyiz için uzak yerlere götüremes anca caddeye inerm bizim burdaki mnbs yolna yorgn fln almak için o kdr dahada gitmem arabasız sırnaşık şey

sırnaşık şey
Haklı adam sırnaşık şey
Annenin ellerine sağlık cnm gerçektn güzel olmşlar

evet tuğcecm tecrübem var sırnaşık şey bnde de varda bu tarz ordan biliorm delikafadulden

hehehe cok acıtıyor walla cnm doğru

taşlar dışarda değil mi..?

yok bebem o taşların oldugu kısımdakı bant war ya onun altı yanı bantın altı cok acıtıyo ayagımııı rahatsız edıyor yanıııııı batıyorrrr bıseylerrrrr kuzenımın dugununde cıdan ayakkabıyı fırlatıp atmıstım kenara cıplak ayak oynamıstım tabe butun gece ayakkabılarımı aramıstım sonra nıhayetınde kuzenın ayakkabıları dıye almıslar beyaz dıye posete koyup kuzenın gelın gıttıgı yere edirneye gıttı ayakkabılarım sonra gıdıp aldım ıste hahahahahahaahkaydirigubbakcemile3

teşekkürler denizcimmm en guzellerı sızn olsunnn

teşkkr edrim cnm hepimzin olsun inşallah :içelim:

:roflol: :roflol: :roflol:

Hadi ya desene davulun sesi uzaktan hoş geliyokaydirigubbakcemile3 Doğrudur o soğukta ben de çıksam öyle derim belki yaşamam lazım glb

slm kızlar naber..benim canım çok sıkkın senağlama nişanlımla tartıştık biraz önce...zaten gerio evlilik hazırlıkları.bi de başka mevzular çıkıyor.annesi tutturmuş evi bize yakın tutun diye ama ben istemiyorum.sonra konu uzadı annem yalnız kalırsa bizimle kalır falan diye.abiside var nişanlımın ve bekar şimdi annesi abisi ve nişanlım aynı evdeler.abisi giderse annesi bizimle kalırmış.ters çıktım,para yollarız,gider evini temizlerim hatta yemeğini bile yaparım ama aynı evde kalmam dedim.baya tartıştık konuyu insniyet mevzularına getirdi.ben korkuyorum biz babanneyle büyüdük anneme yyaptıkları gözümü korkutuyor aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.yanlış mı düşünüyorum.bi akıl verin kızlar.çok mu önyargılıyım,gelin kaynana problemi istemiyorum offff napcam ya:1no2:

:roflol: :roflol: :roflol:

Bencede Allah korusun yavrimm :Saruboceq: sırnaşık şey

amin seydam :Saruboceq:

edacım bende her zaman kaynanadan uzak oturmayı tercih ederim ama senin en başında sewıyenı belırlemen gerekıyordu kaynanla demekkı cok yuz wermıssınkı yok ewı bana yakın tutun falan demıs

Cnm öncelikle hoşgeldin. Yaşadığın şeylerden gözün korkmuş ama bunları sen de yaşayacaksın anlamına gelmiyo her insan bir değil belki çok iyi anlaşacaksın ama ben de aynı evde yaşamanızı istemem rahat olamassın başta. İstediğin gibi duramazsın evin içinde hareketlerine dikkat etmen lazım. Tek başına kalamıyor mu?

hg cnm..
bnce haklısın ne kadr iyi olrsa olsun aynı evin içnde olmuo..
yani Allah korusun yatalak hasta olmdıkça evde bakılması bna göre yanlış senin dedgn gbi mantıklı..
tabi arada gelr kalır ama hep sizle yaşması sizi gerer cnm bilmiorm bn böle düşnüorm..

Öncelikle hoşgeldn Eda..
Nasılsın demicem belliki iyi değilsin..
Bence haksız değilsin ev ev üstüne kurulmazmış..
Off şu erkeklerin bilmişlikleri yokmu wallahi deliriorum artık yaa..
Kendi analar oldumu hemen öle böle ya annenin Allah'a şükür eli ayağı tutuo dimi kendine yetebilcek durumda bekarda abisi warmş bide ne bu sorumluluk duygusu?
Sen evlenceksn kurcağn ailenin sorumluluğunu al üstüne ilk önce..
Valla kbul edersen sen çekersin bu bnm fikrim çekmezsende çekcen dır dır susmaz bu erkekler..

Haklısın canım,ama tepkini verirken dikkat etseydin keşke..
erkekler hassas biraz,konu anne olunca aşırı hassas..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…