- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.881
sıyahlar hıc bellı olmuyor yawwwwwwww bitsin tam resmını cekıp yollarım bır daha
ayakkabılar ıcın mersı arkadaşlar ama ben bunları gıymem cıx taşların oldugu kısım cok acıtıyor denızcım dedıgın gıbı
ayakkabılar ıcın mersı arkadaşlar ama ben bunları gıymem cıx taşların oldugu kısım cok acıtıyor denızcım dedıgın gıbı
:roflol: ahh ben de o günleri bi görsem soğuk felan dinlemem valla
bende sıyahları begenıorum daha cok dedım artık yaptı o kadar kadıncagız ewde bı yere koycam artık tesekkurler tatlım
sorma canım ya bızım aıle sanata duskun hahah babam dıyorkı cekın şu ceyızlık esyaalrı gözümün önünden sinirlerim bozuluyor diyorrrr adamcagız
şimdiden başladı triplerekaydirigubbakcemile3
evet tuğcecm tecrübem var sırnaşık şey bnde de varda bu tarz ordan biliorm delikafadulden
taşlar dışarda değil mi..?
ii zaten bnde kendime inanamamştm seydam ayyy sölemsi bile bi tuhaf Allh korusun sırnaşık şey sırnaşık şey :Saruboceq:
Aaaa 2 gün mü oyy nasıl heycanlısındır ayy şimdiden tebrik ederim cnmopuyorumnanaktan
teşekkürler denizcimmm en guzellerı sızn olsunnn
Bugünden sonra soğuk falan dinlemeyi düşünüorum cnm sırnaşık şey
O kadar üşüdüm o kdr soğuk yedimki artık bni kmse çeyiz için uzak yerlere götüremes anca caddeye inerm bizim burdaki mnbs yolna yorgn fln almak için o kdr dahada gitmem arabasız sırnaşık şey
Bugünden sonra soğuk falan dinlemeyi düşünüorum cnm sırnaşık şey
O kadar üşüdüm o kdr soğuk yedimki artık bni kmse çeyiz için uzak yerlere götüremes anca caddeye inerm bizim burdaki mnbs yolna yorgn fln almak için o kdr dahada gitmem arabasız sırnaşık şey
sırnaşık şey
Haklı adam sırnaşık şey
Annenin ellerine sağlık cnm gerçektn güzel olmşlar
evet heyecanlıyım,yemek yiyemiyorum,uyuyamıyorum..
çok teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile5
hehehe cok acıtıyor walla cnm doğru
yok bebem o taşların oldugu kısımdakı bant war ya onun altı yanı bantın altı cok acıtıyo ayagımııı rahatsız edıyor yanıııııı batıyorrrr bıseylerrrrr kuzenımın dugununde cıdan ayakkabıyı fırlatıp atmıstım kenara cıplak ayak oynamıstım tabe butun gece ayakkabılarımı aramıstım sonra nıhayetınde kuzenın ayakkabıları dıye almıslar beyaz dıye posete koyup kuzenın gelın gıttıgı yere edirneye gıttı ayakkabılarım sonra gıdıp aldım ıste hahahahahahaahkaydirigubbakcemile3
Bencede Allah korusun yavrimm :Saruboceq: sırnaşık şey
Hadi ya desene davulun sesi uzaktan hoş geliyokaydirigubbakcemile3 Doğrudur o soğukta ben de çıksam öyle derim belki yaşamam lazım glb
slm kızlar naber..benim canım çok sıkkın senağlama nişanlımla tartıştık biraz önce...zaten gerio evlilik hazırlıkları.bi de başka mevzular çıkıyor.annesi tutturmuş evi bize yakın tutun diye ama ben istemiyorum.sonra konu uzadı annem yalnız kalırsa bizimle kalır falan diye.abiside var nişanlımın ve bekar şimdi annesi abisi ve nişanlım aynı evdeler.abisi giderse annesi bizimle kalırmış.ters çıktım,para yollarız,gider evini temizlerim hatta yemeğini bile yaparım ama aynı evde kalmam dedim.baya tartıştık konuyu insniyet mevzularına getirdi.ben korkuyorum biz babanneyle büyüdük anneme yyaptıkları gözümü korkutuyor aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.yanlış mı düşünüyorum.bi akıl verin kızlar.çok mu önyargılıyım,gelin kaynana problemi istemiyorum offff napcam ya:1no2:
slm kızlar naber..benim canım çok sıkkın senağlama nişanlımla tartıştık biraz önce...zaten gerio evlilik hazırlıkları.bi de başka mevzular çıkıyor.annesi tutturmuş evi bize yakın tutun diye ama ben istemiyorum.sonra konu uzadı annem yalnız kalırsa bizimle kalır falan diye.abiside var nişanlımın ve bekar şimdi annesi abisi ve nişanlım aynı evdeler.abisi giderse annesi bizimle kalırmış.ters çıktım,para yollarız,gider evini temizlerim hatta yemeğini bile yaparım ama aynı evde kalmam dedim.baya tartıştık konuyu insniyet mevzularına getirdi.ben korkuyorum biz babanneyle büyüdük anneme yyaptıkları gözümü korkutuyor aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.yanlış mı düşünüyorum.bi akıl verin kızlar.çok mu önyargılıyım,gelin kaynana problemi istemiyorum offff napcam ya:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?