- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #2.901
Aynen öle cnm çnkü bende öle diodum olsn yaa çeyiz sonçta mutlusundur fln die ama hiç öle olmuomş sırnaşık şey
abe kaynana ne yaptın bize ne yaptın bize biz birbirimizi çok sewdik kaçıyoz bize kaçıyoz yarimle
bütün kaynanalara gelsin
gene misafirimiz war kızlarrrrrrrrrrrrrr
ya kaynanayla öyle bir ortam oluşturmam zordu.çünkü çok fazla biraraya gelmişliğimiz yok.yani hep aile ortamlarında yanyanaydık.tabi öyle durumlarda zaten mesafeli oluyor insan.benim yanımda hep yok ben onları rahatsız etmem nasıl istiyorlarsa öyle yaşasınlar falan dedi durdu ama nişanlıma o temeli vermeye başlıyorlar ufaktan.nişanlımı bu ikileme bırakmak istemiyorum ama kaynanayı başımda hiç istemiyorum.yaaa hiç bitmez mi şu gelin kaynana hastalığı.oğlunun turşunu kursun.zaten restimi çektim nişanlıma.seçenek senin istersen evlenmeyiz diye:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3 Allah kolaylık versin o zaman cnm havalar ısınana kadar ertelersin çeyiz işini
Ayy hiç uykum yok,ama mecburum yatmaya..
Öpüyorum kızlar,iyi bakın kendinize olumunekankayizsmile
denizcim walla bi herif söyluyordu roman hawası tarzında bır sarkı o dur bak bulup lınk atayım cok oynak kına gecesındede ısınıze yarar hahahaha
n ebılım kız seydadan bulaştı misafir hastalığı banada
ya ben nişanlımı çok seviyorum ama bu konuda hala ilkokula giden çocuklar gibi.onu arada bırakmak istemediğimi söyledim.bu zor durumu ilk önce erkeğin kendisi çeker dedim ama yok öyle deyince ben insanlıktan nasibimi almamışım oluyo,annemiz bizi besledi büyüttü bizde ona bakacaz diyo.eee abin baksın diyorum annemi abime muhtaç etmem diyo.kafayı yiyecem yaa.kendi yuvasının huzursuzluğunu göze alıyor.biz kızlar aileyi bu kadar içimize soksak durum ne olurdu acaba o benim annemle birarada yaşamayı ister miydi
ya ben nişanlımı çok seviyorum ama bu konuda hala ilkokula giden çocuklar gibi.onu arada bırakmak istemediğimi söyledim.bu zor durumu ilk önce erkeğin kendisi çeker dedim ama yok öyle deyince ben insanlıktan nasibimi almamışım oluyo,annemiz bizi besledi büyüttü bizde ona bakacaz diyo.eee abin baksın diyorum annemi abime muhtaç etmem diyo.kafayı yiyecem yaa.kendi yuvasının huzursuzluğunu göze alıyor.biz kızlar aileyi bu kadar içimize soksak durum ne olurdu acaba o benim annemle birarada yaşamayı ister miydi
Tam yazda evlenemicem için çeyizleri yaza bırakamıorum artı şu kar kış bi bitsin dicemde bitmicek benm diğer hazırlıklarım başladığnda azalır ancak sırnaşık şey
Napalım arabayla gidices artık başka çare yok deli olurus böle yoksa..
gelde anlat nişanlıma.bence onu gizli gizli dolduruyorlar.bana öyle geliyor.siz evlenirsiniz ben yanınıza gelirim diye beni çok sevmesine rağmen ve hatta kavga etmememize rağmen bu kavga sebebi oluyor.niye erkekler kendilerine bu bakıcılık olayını üstleniyorlar.evine bak,çocuğuna bak,eşine bak ama herkese bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?