"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

sonyacım selam cnm

su perim sanada selam cnm

denklemcim teşekkür ederim şarkı için...

sibelcim güzel bir şarkı seçmişsin...

ve BİZ AYRILDIK...[/B]

nasıl yani adanalıdanmı canım ayy kıyamam ya şaka mı yoksamakannehir

şeydacım hatırlarsan sana bahsetmiştim biri cep telefonuma mesajlar atıyor diye isminin cem olduğunu falan söylemişti diye bugün öğlen gene mesaj attı bende cewap yazdım bir daha beni rahatsız edersen numaranı erkek arkadaşıma vericem dedim herife herif bana mesaj yazdı dediki sevgilinin adı uluç mu dedi...uluç ta 15 ay asker beklediğim eski erkek arkadaşımdı...anlayacağınız benim geçmişimi öğrenmiş...
bende bunu taylan aradığında sonuçta erkek arkadaşım bişey saklayamam ondan başkasından duyacağına benden duysun istedim...söyledim hattını değiştirelim falan dedi geldiğimde dedi tamam dedim sonra kim bu dedi şüphelendiğin biri warmı dedi bende bilmiyorum dedim kimsenin günahını almak istemiyorum dedim...

biz tartışmaya başladık o bana bağırıyor ben ona seni ne kadar kıskandığımı biliyorsun zaten dedi birde üstüne uzaksın bana dedi elin salak salak herifleri sewgilime mesaj atıyor we ben bişey yapamıyorum dedi herifin numarasını istedi vermedim ben (o anki sinirimden birde korktum ya beni kötüleyim taylanın kafasını karıştırırsa diye)
sana seçenekleri sundum yoksa bende çare çok dedi savcı arkadaşlarıma veriridim numarasını araştırıdım kim olduğunu bizzat kendim bulurum dedi ama wermiyorsun telini dedi.
ben hayatım boyunca hep hat değiştirdim ama eski erkek arkadaşlarım hep buldu tellerimi taylan numaranı değiştiriyoruz dedi gene bulurlar dedim bu sefer iyice sinirlendi bağırdı telde zaten bu arala çok gergin duruşmalarından dolayı...
sonra baktım bana mesaj atmış aynen şöyle demiş...

demekki sevgi,aşk tek başına yeterli değilmiş anlaşmakta gerekiyor ama gördüğüm kadarıyla anlaşamıyoruz hep kavga ediyoruz. sen bildiğin gibi yap olmicak hep bişeyler çıkıyor.bir daha aramıcam seni yol yakınken vazgeçtim kesin kararım...bu kavgalar bitmiyecek istemiyorum artık.olmuyorsen daha iyisine layıksın...

diye bir mesaj yazmışşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…