"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Sana msj atan kişi eski erkek ark. ismini nerden biliyo yaa..
Bu işin içinde başka bişey war bence..
Amacı seninle tanışmak falan değil bence bunun farklı bişey..
Hattını değiştirmeye tamam demişsin neden bu kadar büyüttüki?
Adam sana sapıklıkmı yaptı,terbiyesizce şeyler mi söledi telefonda bunlaramı bu kdr büyük tepki verdi adanalı?

tatlım benim hattımı ne kadar değiştirsem değiştireyim gene bulurlar diye bağırmama kızdı...
adam sapıklık değil terbiyesizce seylerde yazmadı ama kafam o kadar karışık ki eski erkek arkadaşımın ismini yazınca o kadar çok şaşırdım ki...
dediğin gibi bu işin içinde bişey war...
ben ne zaman mutlu olsam hep bi yerden bişey çıkar inan bana hep bişey çıkar büyümü war ne anlamadım bu kadar kısmetsizim işte ...
zaten zamanında çok acı çektim midemdan rahatsızlandım en ufak bir sıkıntı mideme wurur ağladığım zaman çok afedersiniz çıkarıyorum yediklerimi...uzun bir aradan beri olmuyordu ama bugün tekrarladı ...
ağlamıcam çünkü ben kendime söz werdim hiç bir erkek için ağlamıcam diye...suçlu değilim ha belki suçluyum ona göre belki ben farkında olmadan o psikolojiyle yanlış bişey demişimdir ona ama dediğim tek yanlış kelimem sana dürüst olmakta hata etmişim dedim belki ona bozuldu...

Canım hattını kendi üzerine almadığınıda sölemiştin..
O zaman nerden buluyo bunlar senin numaranı..
Ya telefonunu bilen birileri veriyo yada başka bişey..
Bence verseydin numarasını öğrenseydi kim olduğunu oda..
Üzme kendini ağlamada herşey olucğna varır..
Yani gerçekten ilginç nasıl buluyorlarki senin numaranı..
Ortak arkdşınız fln varsa onun telefonundan alıodur belki..
Benim kuzenimede bikere sapık dadanmıştı sözlüsüyle bütün konuşmalarını dinlyip telefonu kapattıkdan snra arıodu sözlüsü gbi konuşmaya çalışıodu..
Hattını değiştirdi daha hattın açıldğndan hbri yoktu kuzenimin ve kimseye vermemişti numarasını o sapık tekrar aradı numaranı değiştirdin sna ulaşamıcamımı zannettin dedi kaç kere değiştirdi hemde hattını kuzenim..
En sonunda telefonunu değiştirdi kurtuldu o sapıktan..
Tam manyaktı..
Ama seninkinin telefondan falan oldğnu zannetmiorum elbet ondan ayrıldkdan snra değştirmişsindr telefnunu dmi?

cnm o cem denilen kişinin benim bahsettiğim cem olduğundan bile emin değilim ki biz onunla çıkmadık bile 7 sene önceki lise muhabbetiydi yani sewgili olmadık hiç tabi bu o cemse ama o cem eski erkek arkadaşımın adını nerden biliyor ????
o kadar karışık ki düşündükçe psikolojim bozuluyor...
ki cemle ortak arkadaşımız bile yok mümkün değil olması...ayrı dünyaların insanıyız biz onunla.

Yok cnm ben eski sewgilin derken cem den bahsetmiodum..
Bencede o cem o cem değil..
Hatta bu manyağn adı cem bile değil bence.
Uydurdu bi isim işte seninde eskiden tanıdğn bi cem olduğu için o sandın direk..
Ama bence bu uydurdu ismini..
Hatta bu o eski sewgilin bence ayak yapıo aklınca..
Ben verirdim numarasını adanalıya..
Beni rahatsız etmeseydi o zaman o manyakta çeksin ceremesini :umursamaz:
Zaten sen yalan sölemiosunki istedğni uydursun adanalı inanmazdıı lmaz:

ben bugün beni bir dah arahatsız etme dedim her kimsen muhattabım değilsin dedim ister cem ister ahmet ister mehmet ol umrumda değilsin dedim sana numaramı kim werdiyse allah cezasını wersin aynı şekilde seninde dedim benimle dalga geçtiğin yada sana biri beni denetiyorsa hepinizin allah cezasını wersin dedim bunun nasılsa adaleti var dedim...
bana herif dediki ben sana hayranlık duyan birisiyim dedi kimse denetmiyor bana seni dedi öyle birinin lafıyla hareket edecek adam değilim seni denemiyorum dedi.
bende rahat bırak beni be dedim peki dedi. cewap yazmadım 2 dk sonra mesaj attı yine insan bir teşekkür eder dimi diye ben cewap atmadım yine.su saate kadar atmadı mesaj daha..

Şaka dimi bu :1shok:

cnm uluçtan ayrıldıktan sonra hattımı değiştimedim ama uluç yapmaz öyle şeyler ki ulucun yeğenine bakıyorum ben bazen ablasının işi olduğunda yani anlayacağın uluç bana yapamaz öyle deneme muhabbeti çünkü oda bende artık yolumuzu çizdik...hatta daha gecen gun aradı hal hatır sordu bi sıkıntın yok dimi diye erkek arkadaşım olduğunu bile biliyor ki onunda war görüştüğü insanlar

Ay kafam allak bullak oldu..
Acaba bu uluçun kız arkdşı seni kıskanıoda aklınca ağız mı arıo..
İyice parnyk oldum bnde dmi kaydirigubbakcemile3
Yafrum o zaman bu manyağn kim oldğunu öğrenmenin tek bi yolu vardı onuda sen tepmişsin..
Adanalıya vercektin numrayı öğrencektin kim oldğnu bulcaktı oda belasını..

canlarım saolun beni dinlediğiniz için ama biten bitti konuşmak bile hata ardından...
ben zaten her zaman şükretmişimdir hep dua etmişimdir allahım ban ahayırlısını nasip et diye belkide hayırlı değildi...çünkü hayırlı değilse benden uzak tut allahım derdim...
benim için ailem daha önemli etrafımda beni seven arkadaşlarım var sizler varsınız dostlarım var..benden ayrılan eski erkek arkadaşlarım bile belli zaman sonra benim gerçekten çok dürüst çok olgun düşünen trip yapmayan bir kız olduğumu söylerlerdi pişmanlıklarını dile getirirlerdi...ukalalık yapmak istemiyorum size yanlış anlamayın ama huyuma yeterince güveniyorum rabbim yolumdan şaşırtıp huyumu bozmasın hiç bir zaman erkek arkadaşımı aldatmadım yalan söylemedim her konuda dürüst oldum...beni kaybetmeyi göze aldılarsa gelene hay hay gidene bye bye demesini çok iyi bilirim...her ne kadar sewsemde...
tek pişman olduğum nokta annemi o kadar masrafa soktum çeyiz için düşünün o kadar heves etmişim taylanla evlenmeye ama olmayınca olmuyor maalesef kızlar hepinize teşekkür ederim dinlediğiniz için daha fazla konuşup bu konuları canınızı sıkmak istemiyorum hepinizin yeterince sorunları var zaten...

Son düzenleme:

birde bana sor cnm öğlenden beri acaba acaba diye kafamı yedim bitirdim...
eğer ulucun kız arkadaşıysa bile allah cezasını versin daha kız arkadaşına bile sahip çıkmıyor o tarz kızlarlada hiç uğraşamam hasta hasta karılarla uğraşacak vaktim yok...
boşver taylanında canını sıkmak istemedim o kadar mahkemeyle müvekkilleriyle uğraşıyor birde benmi canını sıkıcam onun boşver şeydam...
kaydirigubbakcemile5

Canım ne demek canımızı sıkmak burda tabikide birbirimizin dertlerini sıkıntılarını dinliyces..
Ama sen konuşmak istemiosan bu konuyu burda kapatalım..
Herşey olucağına varır canım..
Üzme kendini sen olduğu şekilde anlatmışsın..
Oda bi anlık sinirle sölemiştr bi kaç güne hayırlısıyla aranız düzelir..
İnsan kavga ettiğinde en çok ailesine yaptırdğı masraflara üzülüo seni çok iyi anlıyorum..
Ben senin yanındayım canım elimden geldiğince..
Hadii daha burdaysan konuyu değiştrelim azcık kafan dağılsın..
Yaaaaaaaaaaa şuan Serap düğündee evlenmiştir bile çoktaannnn ayyyyyyyy inanamıyorummmmmmmmm :lepi:

yazdıklarına cevap veremedim bile. yaşadıkların çok garip şeyler. o kadar çabuk vazgeçmesi beni düşündürdü.umarım geçicidir. tabiiki herkesin bi geçmişi var. ama hiç üzülme canım. tabiiki yanındayız olabildiğimizce... sen kendine güvenip inanıyorsun; en önemlisi bu bence. seni hak edecek biri vardır mutlaka bu evrende. ve o da seni bulacak içime öyle doğuyor. hayırlısıııııı.

Nikahları kıyılmıştır şimdi göbek atıyolardırr ohhhh Serappp erdi muradınaa darısı bizlerin başına hayırlısıyla inşallahhhhhhh :Saruboceq:

şeydacım saol tatlım ben herşeyimi çekinmeden anlatırım size zaten gizlim saklım yok ama daralıyorum konu özelim olunca...
biliyorum tatlım yanımda olduğunu çok saol canm...
ewet yaaaaaaaaa serap ewlendi allah mesut etsin göbek atıyorlardır şimdi düğün akşammıydı gündüzmüydü acaba...

sakardenizcim benim başıma hep böle abuk subuk da vinci şifresi gibi olaylar gelir zaten...tabbi ki hayatım er yada geç biri çıkar karşıma huzurluyum vicdanım rahat neden üzüleyim ki dimi...

sonyacım boşwerrrrrrrrrrrrrrrrrr
haha hadi bizde burda atalım serapın düğünündeymiş gibiiiiiiiiiiiiiiii[/B

zemuszemus ohhhhh yandan yandannnnnnnnnnnnn

Akşam diye biliyorum ben..
Ama tam emin değilim..
Ama nikahları kıyılmıştır büyük ihtimal..
Ayyy heycan basıo düşündükce şimdi napıodur acaba heycan biras dinmişmidir..
Bütün gün nasıldı.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…