- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.381
Şaka dimi bu :1shok:
Yok cnm ben eski sewgilin derken cem den bahsetmiodum..
Bencede o cem o cem değil..
Hatta bu manyağn adı cem bile değil bence.
Uydurdu bi isim işte seninde eskiden tanıdğn bi cem olduğu için o sandın direk..
Ama bence bu uydurdu ismini..
Hatta bu o eski sewgilin bence ayak yapıo aklınca..
Ben verirdim numarasını adanalıya..
Beni rahatsız etmeseydi o zaman o manyakta çeksin ceremesini :umursamaz:
Zaten sen yalan sölemiosunki istedğni uydursun adanalı inanmazdıılmaz:
Ay kafam allak bullak oldu..
Acaba bu uluçun kız arkdşı seni kıskanıoda aklınca ağız mı arıo..
İyice parnyk oldum bnde dmi kaydirigubbakcemile3
Yafrum o zaman bu manyağn kim oldğunu öğrenmenin tek bi yolu vardı onuda sen tepmişsin..
Adanalıya vercektin numrayı öğrencektin kim oldğnu bulcaktı oda belasını..
canlarım saolun beni dinlediğiniz için ama biten bitti konuşmak bile hata ardından...
ben zaten her zaman şükretmişimdir hep dua etmişimdir allahım ban ahayırlısını nasip et diye belkide hayırlı değildi...çünkü hayırlı değilse benden uzak tut allahım derdim...
benim için ailem daha önemli etrafımda beni seven arkadaşlarım var sizler varsınız dostlarım var..benden ayrılan eski erkek arkadaşlarım bile belli zaman sonra benim gerçekten çok dürüst çok olgun düşünen trip yapmayan bir kız olduğumu söylerlerdi pişmanlıklarını dile getirirlerdi...ukalalık yapmak istemiyorum size yanlış anlamayın ama huyuma yeterince güveniyorum rabbim yolumdan şaşırtıp huyumu bozmasın hiç bir zaman erkek arkadaşımı aldatmadım yalan söylemedim her konuda dürüst oldum...beni kaybetmeyi göze aldılarsa gelene hay hay gidene bye bye demesini çok iyi bilirim...her ne kadar sewsemde...
tek pişman olduğum nokta annemi o kadar masrafa soktum çeyiz için düşünün o kadar heves etmişim taylanla evlenmeye ama olmayınca olmuyor maalesef kızlar hepinize teşekkür ederim dinlediğiniz için daha fazla konuşup bu konuları canınızı sıkmak istemiyorum hepinizin yeterince sorunları var zaten...
Yaaaaaaaaaaa şuan Serap düğündee evlenmiştir bile çoktaannnn ayyyyyyyy inanamıyorummmmmmmmm :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?