A
akudunu_makudunu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.321
le su gacısı
ışığını yerim senin hahahahahahahahaha yeşil yanıyo geççççççççç bekleme yapma...
eyvaaaaaaaaah hediye konusunda içine girdinmiii çıkmassın içinden...kolay gelsin bacımmmmmmmmmmm
şeydacım bende meraklıyım melahat gibi
aynen ya kendi kendilerini ele weriyorlar dediğin gibi aldım yada buldum gibi[/B]
bende fikrimi söyleyeyim belki sizede fikir olurrrr
deri bi sandık alacam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr içine gömlek kol düğmesi falan alıcam birde traş losyonu falan düşünüyorummmm içine koyucam ama içine rastgele koymicam...
sandığın içine peluş bişey bulmam lazım kabarık göstersin diye
içine birde kırmızı kalpli şeker yada çikolata bulursam onalrdan atıcam
sandığın kapağına yani iç kısmına sandığı açtığında gözükecek şekilde size gösterdiğim beraber çekildiğimiz resmimizin çıktısını alıp kalp şeklinde kesicem onu yapıştırıcam...
nasıl sizce kızlar ???
kızlar hepinize iyi geceler en güzele emanet olun ben yatıyorum
şeydam ewet cnm ceyiz sandığı acaba ne kadardır....sanırım eminönünde wardır ucuzdur orda ben mudoda sormuştum 180 tl demişlerdi yuhhhhhhhhhh
hatta yarın ikeaya gidicem annemle mutfak için spatula takımı alıcam teflon birde kepçe seti we rayı sürahi mürahi pasta kek kalıpları almak için belki ikeada wardır deri olmasada öyle sandık tarzı kutular falan...
hahaha seydam gözümün önüne geldide şimdi adam o kadar büyük sandığı nasıl götürcek ewe ben nasıl taşıcam bencede kutu alayım ben...
afiyet olsun şekerim:içelim:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Sende bnm gibsin dır dır dır Ferhatta aynısını sölüo ya söletiorm ona yada öğreniorum ztn hiç bi hedyesini saklayamadı şmdiye kdr hep buldm..
Ama doğm günmde wericeği hedyeyi sölemio pislik çatlıcam yaaa 7 nisana kdr nası dayanmcm ben bilmiorm sırnaşık şey
Evet canım eve götrcek bohça sandığı gbi sırnaşık şey
Bence de kutu al Tuğçem sen :lepi:
tamamdır kutuya karar werdim...
saol canım yardımın için...esasında şeydam aklıma ne geldi benim annem ahşap öğretmeni ya o böle kutular yapıyor ahşap kutu alıyor boyuyor bende alsam öyle bi kutu beyaza boyasam yada kırmızıya nasıl olur ????
bak geçen ben kendime mor bi kutu yaptım kolyelerimi koymak için resmini çekeyim göstereyim...
kardeşimin pc deyim cnm bulamadım bu pc nin blueetooth şifresiniiiiiii yarın kendi laptoptan göstersem olurmuuuuuuuuuuuu cnm...
Önemli değil canım az çok tahmin edebilorum..
Ve o düşündüğün sandıkdan daha güzel durur..
Bence başla şimdiden ypmaya yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?