"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Hmm anladım cnm çok geçmiş olsun tekrar..
Ne zaman olcaktı sizin söz şubatın sonundamıydı?
Habire unutuorum Reyhanım kusra bkma ya ohaoldumsmile

sağol canım benim.
ya unutman gayet normal çünkü bu gidişle direkt düğün yapıp geçicez. önce onların işi vardı,şimdi bizimkilerin. hayırlısıyla bi duyurulsa biz de rahatlicaz. yarın görcem böcükümü kaydirigubbakcemile2
aaa ne kusuru est..

mrb kızlarr serap evleniyo dimi şu an süper yaa darısı bbize kızlaar tuğçecimmm canımm çok üzüldüm kuzum yaaa ama ne olursun kendini yıpratma üzülme demiycem ama kendini yıpratma..kıyamam yaa

evet bizde buradan oynayıp düğüne katılalım. hihoyyyt

Annenler dönsün hemen yaparsınız sizde sözünüzü cnm öle deme..
Ohh yarın hasret giderirsinz aşkınlaa :lepi:
Ay sen est. yazmışsın ya aklıma direk ets gelio o gelincede balayı gelio ben iyice sapıttım sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kazasız belasız olsun da. erken olmuş geç olmuş önemli değil.
evet kavuşma günü. iyice duygusala bağlamıştık. şimdi de diyor ki sanki bayram öncesi hazırlığı yapıyorum diyor.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 balayı ha. kaptırdık kendimizi desene.

Evet canım geç olsunda güç olmasın..
Herşey istedğinz gbi olsun snçta 1 kere yaşanıyo böle şeler..
Sizin sözle nişan bir mi olcaktı yoksa ayrı nişan yapcakmısınız?
Bayram öncesi hazırlıkmı sırnaşık şey
Eee nası özlemiş baksanaa doya doya hasret giderirsinz artık..
Yaa kaç haftadır kafayı yedim otel bakmaktan halledelimde kurtlym bende şu balayı muh.

öyle yapayım bende neyse kaçtım ben kızlar uyucam uyancam sabah olsun hepinizi kocaman öpüyorum:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…