- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #3.421
Hmm anladım cnm çok geçmiş olsun tekrar..
Ne zaman olcaktı sizin söz şubatın sonundamıydı?
Habire unutuorum Reyhanım kusra bkma ya ohaoldumsmile
:a015: 3gündür konuşamadık çok merak ediyorum:a015:
mrb kızlarrserap evleniyo dimi şu an süper yaa darısı bbize kızlaar tuğçecimmm canımm çok üzüldüm kuzum yaaa ama ne olursun kendini yıpratma üzülme demiycem ama kendini yıpratma..kıyamam yaa
:a015: 3gündür konuşamadık çok merak ediyorum:a015:
sağol canım benim.
ya unutman gayet normal çünkü bu gidişle direkt düğün yapıp geçicez. önce onların işi vardı,şimdi bizimkilerin. hayırlısıyla bi duyurulsa biz de rahatlicaz. yarın görcem böcükümü kaydirigubbakcemile2
aaa ne kusuru est..
Canm 8 gün snra gelio askınn arayamıodur üzülmee..
Müsait olduğunda arar zaten..
canım benimmm kıyamammm.
ben de bugün mobilya baktım ama yok yok kafa allak bullak 2 takım arasında kaldım
bende öyle düşünüyorum:uhm:ama çok korkuyorum ya hep arardı da ondanbilmiyorumkismile
Annenler dönsün hemen yaparsınız sizde sözünüzü cnm öle deme..
Ohh yarın hasret giderirsinz aşkınlaa :lepi:
Ay sen est. yazmışsın ya aklıma direk ets gelio o gelincede balayı gelio ben iyice sapıttım sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Eee güzelim hep arıycak değil ya arada böle olur evham yapma dua et bol bol..
bende öyle düşünüyorum:uhm:ama çok korkuyorum ya hep arardı da ondanbilmiyorumkismile
:1hug:
kazasız belasız olsun da. erken olmuş geç olmuş önemli değil.
evet kavuşma günü. iyice duygusala bağlamıştık. şimdi de diyor ki sanki bayram öncesi hazırlığı yapıyorum diyor.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 balayı ha. kaptırdık kendimizi desene.
ben de bugün mobilya baktım ama yok yok kafa allak bullak 2 takım arasında kaldım
-tatlicadiarzu- ben korkmuştum ama:kedi:
ediyorum etmezmiyim yarın arar dimi:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?